Καλημερα σε ολους,
Νομιζω οτι καπου την εχω ξαναδει αυτη τη συζητηση αλλα δεν την εβρισκα στο ψαχτηρι του φορουμ.
Ειμαι λατρης της μοτοσυκλετας απο τα 13 μου χρονια. Μου αρεσει να μαστορευω τη μοτοσυκλετα μου και οχι μονο. Επειδη μεχρι τα 29 μου, εβρισκα καποιο χωρο να μαστορευω η εστω να πλυνω τη μηχανη μου δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Τωρα ομως που βρεθηκα σε ενα σπιτι στο κεντρο και για να πλυνω τη μηχανη η για να λαδωσω την αλυσιδα (δε μιλαω για πιο συνθετες εργασιες) πρεπει να κανω τον γυφτο στο πεζοδρομιο ενοιωσα την αναγκη του χωρου και των εργαλειων.......οπως και την κριση να μου χτυπαει την πορτα.
Ετσι μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω μαζι με 2 φιλους (ο ενας τελειωνει μηχανολογος μηχανικος και ο αλλος εκτος οτι ειναι συλλεκτης μοτο εχει σπουδασει σχεδιαστης αυτοκινητων) να νοικιασουμε ενα χωρο που θα στηθει σαν συνεργειο (αρχικα για δικια μας ασχολια) και εαν μας παει καλα η ολη κατασταση να το οργανωσουμε σαν do it yourself ετσι ωστε ολοι αυτοι που αγαπουν το μαστορεμα η θελουν να κανουν καποια εργασια στην μοτο τους και δεν εχουν χωρο και εργαλεια να πληρωνουν καποιο αντιτιμο και να χρησιμοποιουν τα δικα μας. Απο οτι ξερω στο εξωτερικο λειτουργουν τετοια μερη αλλα δεν γνωριζω λεπτομερειες. Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος οποιαδηποτε λεπτομερεια τι χρειαζεται διαδικαστικα - νομικα για να δουλεψει σαν νομιμη επειχηρηση, αλλα και αν γνωριζει πως δουλευουν στο εξωτερικο αυτα τα συνεργεια να μας πει την γνωμη του.
Θα ηθελα να παρακαλεσω να μην μου γ.....ησετε το ποστ γιατι δεν το γραφω για χαβαλε αλλα για να ακουσω τις γνωμες μοτοσυκλετιστων που σεβομαι.
Ευχαριστω προκαταβολικα,
Γιαννης.![]()