![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλο φαινεται....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
γιαυτο επειδη φαινεται πολυ καλο δεν βλεπω να βγαινει σε παραγωγηΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλο φαινεται....![]()
![]()
To θελω ρε γμτ, αφου εχει τον κινητηρα απ το παλιο TDM ετοιμο...ας τον κοτσαρει πανω να γουσταρουμε λιγο![]()
![]()
ουπς λαθος παρτε το σωστοhttp://www.youtube.com/watch?feature...8jXcrZSU#t=88sΑρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
http://www.youtube.com/watch?feature...abnuD384M#t=9s
για ριχτε μια ματια στην περιγραφη......
This is an personal concept study of a 900 Super Tenere Adventure. It is based on my 2010 Super Tenere concept studies. The upper sidecovers are redesignd with a bigger air intake and it has now a larger 33 Litre fuel tank. The bike is stronger than the XT660Z and the F800GS but still capable for offroad sessions anywhere.
Note that this is an personal work and no official concept by Yamaha.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
]Note that this is an personal work and no official concept by Yamaha.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι βρήκα το επόμενό μου. Ερωτεύτηκα λέμε...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Ας καθήσουμε όλοι με τα 660άρια μας και ας ονειρευτούμε τα ονοφ τέρατα που θα βγάλουν οι εταιρείες με 110+ άλογα (λες και θα μπορούμε να τα πάμε τάπα) με 250+ κιλά, με κατανάλωση 10l/100 χλμ και με 15.000,00+ ευρώ![]()
Και μένα μου αρέσει...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε ξεκολάτε.......έπιασε ένας πιτσιρικάς κι' έκανε μια ζωγραφιά στον σωλήνα, και μεις αρχίσαμε να μιλάμε για αλόγατα και για κιλά.....????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μη μου χαλάτε την φαντασίωση λέμε...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Άσε μας ρε πρόεδρα να ονειρευόμαστε ότι γουστάρουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε ξεκολάτε.......έπιασε ένας πιτσιρικάς κι' έκανε μια ζωγραφιά στον σωλήνα, και μεις αρχίσαμε να μιλάμε για αλόγατα και για κιλά.....????![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!