Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: πειζωωωωωωωωωω...........

πειζωωωωωωωωωω...........

τελευταια ωρα μου αναθεσαν το δυκτιο πυροσβεσης στην εκθεση αυτοκηνητου στο αεροδρομιο και μεσα σε 10 μερες πρεπει να βγαλουμε δουλια πανω απο 45 μερων. δεν προλαβενουμε ουτε να κολαστισουμε. αυριο ολλοι θα παρελαυουν και θα ειναι για καφε και εμεις.... τα κεφαλια μεσα. ειδη σημερα μπηκαν σηνεργια και στηνουν περιπτερα. αν κανεις το λαθος και ακουμπισης στον τοιχο για μια στιγμη να ανασανης στην επομενη ανασα θα εισαι πισο απο γυψοσανιδα εντοιχησμενος. εχω ακομα μιας βδομαδας δουλια και πρεπει μεχρη την κυριακη το μεσιμερι να την εχω παραδοσει..

και κατα τα αλλα ......

ανεργια σου λενε και μολις βρης καποιον να μην εχει δουλια (πραγμα σπανιο) μολης του λες οτι ειναι σηδηροσωληνες και ειναι βαρια η δουλια και εχει κουβαλιμα, αλβανο με περασες? σου λεει ο ελληνας!!!!!

ε τοτε μαλακα κατσε στο καφενιο και περιμενε το μανα εκ ουρανου να σου θρεψη την οικογενια σου. δεν ρωτανε ουτε το ποσα θα παρουν μονο τι δουλια θα κανουν και αμα εχει κουβαλημα λακιζουν.

φενετε δεν τους ειπε κανεις οτι οι δουλιες των διευθηνταδων μας τελιωσαν. και στο κατω κατω και αγραματος εισαι και ατεχνος. τι δουλια πρεπει να σου δωσουμε? να διευθηνης την ουνεσκο?

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: πειζωωωωωωωωωω...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    τελευταια ωρα μου αναθεσαν το δυκτιο πυροσβεσης στην εκθεση αυτοκηνητου στο αεροδρομιο και μεσα σε 10 μερες πρεπει να βγαλουμε δουλια πανω απο 45 μερων. δεν προλαβενουμε ουτε να κολαστισουμε. αυριο ολλοι θα παρελαυουν και θα ειναι για καφε και εμεις.... τα κεφαλια μεσα. ειδη σημερα μπηκαν σηνεργια και στηνουν περιπτερα. αν κανεις το λαθος και ακουμπισης στον τοιχο για μια στιγμη να ανασανης στην επομενη ανασα θα εισαι πισο απο γυψοσανιδα εντοιχησμενος. εχω ακομα μιας βδομαδας δουλια και πρεπει μεχρη την κυριακη το μεσιμερι να την εχω παραδοσει..

και κατα τα αλλα ......

ανεργια σου λενε και μολις βρης καποιον να μην εχει δουλια (πραγμα σπανιο) μολης του λες οτι ειναι σηδηροσωληνες και ειναι βαρια η δουλια και εχει κουβαλιμα, αλβανο με περασες? σου λεει ο ελληνας!!!!!

ε τοτε μαλακα κατσε στο καφενιο και περιμενε το μανα εκ ουρανου να σου θρεψη την οικογενια σου. δεν ρωτανε ουτε το ποσα θα παρουν μονο τι δουλια θα κανουν και αμα εχει κουβαλημα λακιζουν.

φενετε δεν τους ειπε κανεις οτι οι δουλιες των διευθηνταδων μας τελιωσαν. και στο κατω κατω και αγραματος εισαι και ατεχνος. τι δουλια πρεπει να σου δωσουμε? να διευθηνης την ουνεσκο?
    Μολις μετακομισω ελλαδα βαλε με στο συνεργειο σου γιατι θα χω ζορια !!!

α ρε πατριδα και γω δουλευω αυριο,μια απο τα ιδια,μηχανουργιο power κουραγιο...τι να πω αλλο
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αν θέλετε βοήθεια , σφυράτε....

Eγω θα βοηθησω στην σχεδιαση κατα πασα πιθανοτητα της πιστα δοκιμης των 4χ4,ειχα κανει και την προηγουμενη.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ελατε να πειξουμε παρεαααα
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ελάτε να ΣΥΝΠΕΙΞΟΥΜΕ όλοι μαζί

κοινώς: "δουλεύω και 'γω αύριο κοπέλια..."
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγω μολις ξυπνησα βλεπω την παρελαση και δεν εχω τι να κανω!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Οποιος αντεχει η πλατη του και δεν κουραζετε ευχαριστως ερχετε για βοηθεια, 300-400 τελλαρα την ημερα..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Απών Μέλος Το avatar του/της cOzAtS
    Με 10 λεπτά το τελάρο έρχομαι.
    Graphic Designer for Hire
    http://www.brightside.gr

ρε παιδες με τον πονο μας παιζεται? μολις σχολασα και απο παρελαση ουτε τακουνι.... α ξεχασα και αυριο παιζει δουλεια....ευτηχως εκανε καλο καιρο κατι ειναι και αυτο........

"μοτοσυκλετα"..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF