Ρε σεις όλοι εδώ μέσα την παλεύετε καθόλου ήθελα να 'ξερα;;; Μιλάμε για την μεγαλύτερη επιτυχία από καταβολής ελληνικού κράτους (μετά την κατάκτηση της Eurovision ίσως...) και αντί να ευγνωμονείτε την κυβέρνηση και να χτυπάνε χαρμόσυνα οι καμπάνες, κάθεστε και κατηγορείτε ασύστολα...αχάριστοι!!! Η Ελλάδα σήμερα γιορτάζει!!! ΠΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:
Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή/
σε γνωρίζω από την όψη που με βιά μετράει τη γή... Δικό σας τώρα...
Τσέχοφ απαγγέλει ρε ο Λόγιος ξιφομάχος...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
Συρρανό, εσύ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
απ'τα τρενα τα σπασμενα και απο τα τρεξιματαΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή/
σε γνωρίζω από την όψη που μια βιά μετράει τη γή... Δικό σας τώρα...
θρυλε θρυλε σε γ***ω και *αμ* τον Πειραια...
![]()
TERENS POST ALERT!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
απ'τα τρενα τα σπασμενα και απο τα τρεξιματα
θρυλε θρυλε σε γ***ω και *αμ* τον Πειραια...
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
TERENS POST ALERT!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηρεμα με το σπαμ, κοριτσια.
Cyrano speaking...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ή Πινόκιο (για τη μύτη λέω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηρεμα με το σπαμ, κοριτσια.
Cyrano speaking...
(καλά, σβήστο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έχει και γελάκια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά μας κάνουν γιατί δεν το πήραμε χαμπάρι έγκαιρα αλλά θα έπρεπε κι αυτοί που καταλαβαίνουν 2 πράγματα παραπάνω να το πούν..
Οι ποιλιτκοί δεν γιατί... ε τα είπαμε.
Οι δημοσιογράφοι δεν γιατί... άσε καλύτερα
Οι πανεπιστημιακοί δεν γιατί... είχαν να λύσουν άλλα θεματα
Οι λόγιοι δεν γιατί.. έγραφαν και δεν είχαν μάθει τι γίνεται..
Τα ΜΜΕ δεν γιατί.. δες παραπάνω..2 ποστ που συμφωνώ μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι και τώρα;
Δεν βλέπω πολλές επιλογές.
1. Κάθεσαι στ αυγά σου και δέχεσαι ότι σου κάνουν. Δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό. Δεν γεννήθηκαν όλοι ηγέτες, επαναστάτες κλπ
2. Επαναστατείς ειρηνικά
3. Επαναστατείς μη ειρηνικά
4. Μεταναστεύεις σε άλλη χώρα
5. Πας και ζεις σ' ενα βουνό και την βλέπεις brokeback mountain
6. Το συζητάς στο www.moto.gr
Που να αναβαθμιστεί και το φόρουμ δηλαδή.
Μπορεί να παρακολουθούν το λογαριασμό μου στο Facebook. Μπορεί να κοιτάζουν τα tweet μου και να έχω μπλεξίματα με την ασφάλεια. Μπορεί να διωχθώ γι αυτά που γράφω στο blog μου. Μπορεί να παρακολουθούν το κινητό μου. Αν συμμετέχω σε συλλογικότητες θα μου φτιάξουν φάκελο. Αν κατεβαίνω στις συγκεντρώσεις μπορεί να με προσάγουν. Μπορεί ο διπλανός μου να είναι ασφαλίτης. Μπορεί να φάω ξύλο. Μπορεί να μου φορτώσουν μολότοφ.
Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής όλων αυτών;
Ο Φόβος.
Ο φόβος πως είσαι πολύ μικρός και ασήμαντος.
Ο φόβος πως δεν αλλάζει τίποτα.
Ο φόβος πως είναι ανίκητοι.
Για να το εξετάσουμε λίγο καλύτερα όλο αυτό το σχήμα:
Είσαι μικρός και ασήμαντος;
Ναι είσαι.
Είσαι. Όταν είσαι μόνος σου.
Δεν είσαι όταν ενταχθείς σε ένα σύνολο. Πόσο μάλλον όταν ξαναγίνεις μέλος της κοινωνίας.
Δεν αλλάζει τίποτα;
Όχι. Δεν αλλάζει. Όσο κάθεσαι στη μπανανιά σου και τρως μπανάνες.
Όταν κατέβεις και σηκωθείς στα δυο σου πόδια όμως, μπορείς από πίθηκος να γίνεις άνθρωπος.
Είναι ανίκητοι;
Ναι είναι. Όσο έχουν για σύμμαχό τους το δικό σου φόβο. Αν πάψεις να φοβάσαι θα γίνει δικός σου σύμμαχος ο δικός τους φόβος.
Μα φοβούνται;
Ναι φοβούνται.
Γιατί κλείνουν πλέον όλους τους σταθμούς του μετρό στο κέντρο όταν υπάρχουν καλέσματα;
Γιατί δεν κυκλοφορούν πια οι βουλευτές πουθενά χωρίς φρουρούς;
Γιατί κατεβάζουν σε κάθε συγκέντρωση όλα τα πεζά και μηχανοκίνητα μέσα καταστολής;
Γιατί προσπαθούν να κλείσουν το http://athens.indymedia.org/;
Γιατί οι κάμερες των καναλιών δείχνουν μόνο την άδεια πλατεία Συντάγματος μετά από τα αμέτρητα χημικά;
Γιατί οι παρουσιαστές στις οθόνες βιάζονται να πουν πως ο κόσμος έχει φύγει;
Γιατί στις 12-2-2012 σύσσωμος ο επαγγελματικός πολιτικός χώρος μίλησε για προβοκάτορες;
Γιατί είπανε ψέματα πως "Κάηκε η Εθνική Βιβλιοθήκη, Κάψανε το ΑΣΤΥ, Κάψανε τον IANO, Κάψανε το ΑΤΤΙΚΟΝ";
Γιατί δεν είπανε τον αριθμό των τραπεζών που όντως κάηκαν;
Γιατί δεν είπανε πως επρόκειτο για μια απίστευτα μαζική συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων;
Γιατί δεν είπανε πως για πρώτη φορά ο κόσμος στην πορεία χειροκροτούσε και φώναζε σαν να έβαλε γκολ η εθνική σε κάθε μολότοφ;
Γιατί δεν είπανε πως το "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι" το φώναζαν και οι συνταξιούχοι, και αντηχούσε σε όλη την Αθήνα για ώρες;
Γιατί δεν είπανε πως ο κόσμος μάζευε σπασμένα μάρμαρα και τα έδινε στους συγκρουσιακούς συμπολίτες μας;
Γιατί δεν είπανε για τη γιαγιά που υπέδειξε σε κάποιους που έκαιγαν μια τράπεζα, πως "εδώ παρακάτω έχει και άλλη";
Γιατί χθες Κυριακή 19-2-2012 είχαν περικυκλώσει τη Νομική με κλούβες;
Επειδή φοβούνται.
Μας φοβούνται.
Όταν ενημερώνουμε όλοι στα social media για το τι συμβαίνει, και λέμε όλοι ελεύθερα τη γνώμη μας.
Όταν κατεβαίνουμε στους δρόμους όλοι μαζί.
Όταν δεν πληρώνει κανείς μας για τις συνέπειες μιας κρίσης στην οποία μας οδήγησαν.
Όταν αντιμιλάμε όλοι μαζί.
Όταν συγκρουόμαστε όλοι μαζί.
Φοβούνται πως δεν θα μπορούν πια να παρουσιάζουν ως στίγμα το να συγκρούεσαι με τις μονάδες καταστολής.
Φοβούνται πως την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσουν ποιος πέταγε πέτρες, θα απαντήσεις "Εγώ πέταγα πέτρες".
Φοβούνται πως όταν σε ρωτήσουν ποιος έβαλε τις φωτιές θα απαντήσεις "Εγώ έβαλα τις φωτιές".
Φοβούνται πως όταν σε ρωτήσουν αν γνωρίζεις κάποιον αναρχικό, θα απαντήσεις "Εγώ Είμαι Αναρχικός!"
απο εδω
Φορας τραγιασκα ρε; Από πότε;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
,![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
για παραλλαγήΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φορας τραγιασκα ρε; Από πότε;![]()
![]()
Για μένα δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ!!! Σήμερα άκουγα στην τράπεζα ένα παππού που του είχαν κόψει τη σύνταξη να φωνάζει και να ωρύεται, να λέει ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα φάρμακά του και της γυναίκας του, ότι δούλεψε μια ζωή και ζει χωρίς αξιοπρέπεια κι εκεί που συμπάσχεις μαζί του, πετάει ο μαλάκας το αμίμητο "Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα γίνουν εκλογές να έρθει ο Σαμαράς να μας σώσει"...ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟ, γιαυτό σε πηδάνε ασύστολα, στεγνά και επώδυνα, γιαυτό ακόμα δεν έχουμε πάτο, γιατί υπάρχουν ακόμα μαλάκες που σκέφτονται σαν εσένα και τους διαφεντεύουν ο Σαμαράς, ο Γιωργάκης και τ' άλλα παιδιά. Ο Σαμαράς με τις περίφημες κόκκινες γραμμές του, που κραύγαζε ότι δεν δέχεται να κοπεί έστω και μισή επικουρική και όχι μόνο έγινε αυτό, αλλά κόπηκαν και οι κύριες και τον Ιούνιο η σύνταξη θα συρρικνωθεί σαν τη φαιά ουσία στο μυαλό του μαλάκα του παππού, που ακόμα πιστεύει ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ κι ο Σαμαράς θα τα αλλάξει όλα...Και καπάκι μετά τον παππού να ακούς παιδιά 25 κι 30 χρονών που ήταν "αγανακτισμένοι" που θα τους κόψουν κατά 22% -για αρχή, ο Ιούνιος γαρ εγγύς- το μισθό, να λένε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μη βγουν οι παλιοί βουλευτές και είναι αποφασισμένοι αυτή τη φορά να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά βουλευτές που δεν είχαν βγει...Τρομερή η ιδέα τους να σωθεί η Ελλάδα, μπράβο μαλακιστήρια!!! Ψηφίστε πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά σκεφτείτε τί πήγε στραβά όταν θα περιμένετε στα συσσίτια της εκκλησίας με το μισθό που θα παίρνουμε...
Όταν λοιπόν έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε, ακόμα δεν έχουμε δει πάτο και είσαι αγανακτισμένος μόνο στο καφενείο και στην καφετέρια, ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Για μένα δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ!!! Σήμερα άκουγα στην τράπεζα ένα παππού που του είχαν κόψει τη σύνταξη να φωνάζει και να ωρύεται, να λέει ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα φάρμακά του και της γυναίκας του, ότι δούλεψε μια ζωή και ζει χωρίς αξιοπρέπεια κι εκεί που συμπάσχεις μαζί του, πετάει ο μαλάκας το αμίμητο "Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα γίνουν εκλογές να έρθει ο Σαμαράς να μας σώσει"...ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΓΕΡΟ, γιαυτό σε πηδάνε ασύστολα, στεγνά και επώδυνα, γιαυτό ακόμα δεν έχουμε πάτο, γιατί υπάρχουν ακόμα μαλάκες που σκέφτονται σαν εσένα και τους διαφεντεύουν ο Σαμαράς, ο Γιωργάκης και τ' άλλα παιδιά. Ο Σαμαράς με τις περίφημες κόκκινες γραμμές του, που κραύγαζε ότι δεν δέχεται να κοπεί έστω και μισή επικουρική και όχι μόνο έγινε αυτό, αλλά κόπηκαν και οι κύριες και τον Ιούνιο η σύνταξη θα συρρικνωθεί σαν τη φαιά ουσία συο μυαλό του μαλάκα του παππού, που ακόμα πιστεύει ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ κι ο Σαμαράς θα τα αλλάξει όλα...Και καπάκι μετά τον παππού να ακούς παιδιά 25 κι 30 χρονών που ήταν "αγανακτισμένοι" που θα τους κόψουν κατά 22% -για αρχή, ο Ιούνιος γαρ εγγύς- το μισθό, να λένε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μη βγουν οι παλιοί βουλευτές και είναι αποφασισμένοι αυτοί τη φορά να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά βουλευτές που δεν είχαν βγει...Τρομερή η ιδέα τους να σωθεί η Ελλάδα, μπράβο μαλακιστήρια!!! Ψηφίστε πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά σκεφτείτε τί πήγε στραβά όταν θα περιμένετε στα συσσίτια της εκκλησίας με το μισθό που θα παίρνουμε...
Όταν λοιπόν έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε, ακόμα δεν έχουμε δει πάτο και είσαι αγανακτισμένος μόνο στο καφενείο και στην καφετέρια, ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!![]()
![]()
![]()
Πόσο δίκιο...