Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Μπορούν???

Νέο μέλος

Μπορούν???

Αναρωτιόμουν μπορούν να σου πουλήσουν ως καινούργιο ένα μεταχειρισμένο???
    Το ρωτάω αυτό γιατί χτες πήγα κι έκλεισα ένα Beverly και μόλις ρωτησα εάν το έχει να το δώ στην βιτρίνα μου είπε πως το χει στο συνεργείο για να το καθαρήσουν και να βάλουν μπαταρία...Στον Λυκούδη στον Πειραιά...Μιλάμε για καινούργιο πάντα...Το είχε ετοιμοπαράδωτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakis
    Το ρωτάω αυτό γιατί χτες πήγα κι έκλεισα ένα Beverly και μόλις ρωτησα εάν το έχει να το δώ στην βιτρίνα μου είπε πως το χει στο συνεργείο για να το καθαρήσουν και να βάλουν μπαταρία...Στον Λυκούδη στον Πειραιά...Μιλάμε για καινούργιο πάντα...Το είχε ετοιμοπαράδωτο...
    Στο μακρυνό παρελθόν κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης πούλησε μεταχείρω Supra στον αδερφό μου για καινούργιο. Ήταν όντως σαν καινούργιο αλλά: Περιέργως βρήκαμε λίγο φαγωμένες τις σιαγόνες (απ'την χαρακτηριστική ένδειξη που έχουν με το λαμάκι) και αργούσε πολύ η έκδοση της πινακίδας, η οποία μόλις την παρέλαβε τρυπημένη (είχε ήδη μπει στο μηχανάκι στο παρελθόν) ξεκαθάρισαν όλα. Βρέθηκε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, μας είπε ότι το άφησε με 5000χλμ κλπ κλπ...

Σίγουρα κι αυτό που σου είπαν στο μαγαζί παίζει σαν σενάριο αλλά έχε την περίπτωσή μου υπ'όψιν καλού κακού..

Καλοτάξιδο να είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Μπορούν???

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakis
    Ε και γιατί δεν πήγες στο συνεργείο να το δεις;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φαίνεται στην άδεια κυκλοφορίας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ψαξε με τον αριθμο πλαισιου μεσω της γενικης αντιπροσωπειας αν εχει ξαναπουληθει το μηχανακι! τωρα οσον αφορα αυτο που σου ειπε, ναι ετσι γινεται καθως τα καινουρια
    ειναι σε κουτα μισολυμενα, (εκτως και αν τα εχει μονταρει για την εκθεση) και συνηθως ειναι
    στεγνα χωρις υγρα, μπαταρια κτλ! δλδ θελουν την προετοιμασια τους πριν την παραδοση!!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Στο μακρυνό παρελθόν κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης πούλησε μεταχείρω Supra στον αδερφό μου για καινούργιο. Ήταν όντως σαν καινούργιο αλλά: Περιέργως βρήκαμε λίγο φαγωμένες τις σιαγόνες (απ'την χαρακτηριστική ένδειξη που έχουν με το λαμάκι) και αργούσε πολύ η έκδοση της πινακίδας, η οποία μόλις την παρέλαβε τρυπημένη (είχε ήδη μπει στο μηχανάκι στο παρελθόν) ξεκαθάρισαν όλα. Βρέθηκε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, μας είπε ότι το άφησε με 5000χλμ κλπ κλπ...

Σίγουρα κι αυτό που σου είπαν στο μαγαζί παίζει σαν σενάριο αλλά έχε την περίπτωσή μου υπ'όψιν καλού κακού..

Καλοτάξιδο να είναι

Για πες ποιο μαγαζι ητανε ρε... ο γνωστος ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από liakaros Προβολή μηνύματος
    Για πες ποιο μαγαζι ητανε ρε... ο γνωστος ??
    Αμέεεε..;; Πάνε 12 χρόνια από σήμερα βέβαια αλλά μερικά πράγματα μένουνε ανεξίτηλα στο χρόνο..

Το καλό είναι ότι είχε πάρει τα μισά λεφτά του μηχανακιού και δεν είχαμε καν κανονίσει τα γραμμάτια της αποπληρωμής που έκανε τότε , ίσως γι'αυτό να καθυστερούσε να δώσει και την πινακίδα, την οποία και περιμέναμε βέβαια για να κανονίσουμε τα περαιτέρω.. ξέρεις τι πήρε στο τέλος..ε;

Παρόμοια θέματα

1. Συνέντευξη του Α. Σταθάκη - Αν δεν μπορούν ούτε οι βουλευτές, τότε ποιος?!!
    από dimzab στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 14:40
  2. Πως μπορουν 3-4 φιλοι....
    από KeLeYTiS στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 19:13
  3. Γιατί οι Αφρικάνες μπορούν και τρέχουν γρήγορα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 14:59
  4. Απαντήσεις: 4