μαλλον κι εγω![]()
![]()
![]()
Μπραβο. Ωραια κινηση!!!
+1
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
+1 εκτος απροοπτου.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν και το νησί με περιορίζει κάνοντας το σχεδόν αδύνατο.... συνεχίζω να ελπίζω ότι ίσως τα κατεφέρω...
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog
Στέλιο θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά και να τα πούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DJ316
Αν και το νησί με περιορίζει κάνοντας το σχεδόν αδύνατο.... συνεχίζω να ελπίζω ότι ίσως τα κατεφέρω...
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σύντομα θα αναρτήσω στο 1ο ποστ λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει έτσι ώστε να έχω μια πληρέστερη εικόνα του πόσοι θα έρθετε, για να μπορέσω να κανονίσω και που θα πιούμε το κεφεδάκι μας. Ακόμη στο μυαλό μου παίζει και βολτούλα στα πέριξ έτσι ώστε αν θέλετε να πιούμε τον καφέ μας όχι Πάτρα αλλά κάπου πιο μακρυά, Γαλαξίδι ας πούμε.
![]()
![]()
![]()
Πιτίτσα.
(βάλε και λεπτομέρειες για την πολη της Πατρας - νεκροταφεία κλπ - πού θα βρεθούμε)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πιτίτσα είναι πολύ καλή ιδέα, τώρα για το που θα βρεθούμε, πιθανότατα για να μη σας μπλέξω με το κέντρο (άλλωστε ο Παναγιώτης πια αναπαύεται στο προάστειο δλδ αρκετά πριν το κέντρο της Πάτρας), θα δώσουμε ραντεβού κάπου που εύκολα θα το βρείτε. Θα σας περιμένω εκεί και μετά θα πάμε στον Παναγιώτη.
δεν το ηξερα το παλικαρι,αν και μεναμε σε διπλανες γειτονιες.ισως....ισως,να ακολουθησω κ εγω γιατι εχω κ ενα παρομοιο περιστατικο δικο μου και δεν ξερω πως θα ειναι η ψυχολογια μου..παρακολουθω...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Vaska, βάλε +1 απο Βόλο με 80% πιθανότητες....2 παιδιά γαρ....αλλά θέλω πολύ να δω τον Παναγιώτη.....
Αν είναι κάποιος απο το Θεσσαλικό κλιμάκιο που το σκέφτεται ας μου στείλει πμ
Θα ειμαι Καμενα Βουρλα αλλα θα γυρισω για να ερθω.Δεν γινεται και αλλιως,αφου εχασα και την κηδεια και το μνημοσυνο.Απλα θα ειμαι με το παπι οποτε για πιο μακρυνη βολτα(περαν Πιτιτσας δηλαδη) δεν θα μπορεσω.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
+1 (παίζει όμως να κατέβω απο Σάββατο, we will see!)
καπου κοντά στον Αγ. Δημήτριο ή καμία σχέση;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πιτίτσα είναι πολύ καλή ιδέα, τώρα για το που θα βρεθούμε, πιθανότατα για να μη σας μπλέξω με το κέντρο (άλλωστε ο Παναγιώτης πια αναπαύεται στο προάστειο δλδ αρκετά πριν το κέντρο της Πάτρας), θα δώσουμε ραντεβού κάπου που εύκολα θα το βρείτε. Θα σας περιμένω εκεί και μετά θα πάμε στον Παναγιώτη.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αν είναι και κανονιστεί πιο μακρινή βόλτα, σου δίνω το DR μου να έρθεις ή σε παίρνω δικάβαλο και δεν θα έχεις πρόβλημα, μη σκας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Θα ειμαι Καμενα Βουρλα αλλα θα γυρισω για να ερθω.Δεν γινεται και αλλιως,αφου εχασα και την κηδεια και το μνημοσυνο.Απλα θα ειμαι με το παπι οποτε για πιο μακρυνη βολτα(περαν Πιτιτσας δηλαδη) δεν θα μπορεσω.
![]()
![]()
επειδή το φορουμ παιζει να είναι οφφ, καλό είναι να ορίσουμε ένα σημείο ραντεβού από τώρα.. Αν και δεν είναι ο μπεστ δρόμος για κόμβοι, κάλο είναι να κατεβούμε παρέα. Έτσι θα φτάσουμε όλοι μαζί, συναντάμε και τους υπολοίπους και ανεβαίνουμε στο νεκροταφείο. Αλλιώς μπορεί καποιος να ξεμείνει... Όπως και να έχει πιστεύω πρέπει να οριστεί σημείο και ώρα συνάντησης...
Me gusta la moto, me gustas tu....