Σελίδα 1 από 12 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 169

Θέμα: Project FMX - Η αντιπαράθεση

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    [B]ρε σου λεω εχει πολυ χαβαλε το θεμα...παταει τα εξατμισομενα 640 και γελανε ακομη και τα πεζοδρομια...

βαλε εξατμιση να παρεις αλλα 5...κριμα το μηχανακι...γιατι εβαλες πρωτο σταδιο εκκεντροφορο βλακα? με καλο θα πηγαινε 60 και θα γαμουσες τα 690..."μα ρε παιδια ειναι καθημερινο..." "ωραια...κατσε τοτε να σε γαμανε καθημερινα...και πολλα αλλα τετοια ομορφα φιλικα...

Βάλτου και ένα τούρμπο να περνάς και τα 990 ..κρίμα το αδίκησες ρε φίλε το εργαλείο...

Καλά πρέπει να έχεις φάει πολλές πίκρες από KTM ...(είναι γεγονός ότι όσοι "φτιάχνουν" γιαπωνέζικα παπάκια έχουν ένα θέμα και έχουν μέτρο σύγκρισης τα KTM... αλλά εσύ το παρακάνεις...)

Μη το βάλεις με 690 γτ θα κλέψεις εκκλησία με το FMX ....βάλτο κατευθείαν με κανα Husaberg 650 ή με SXV 550...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke
    Βάλτου και ένα τούρμπο να περνάς και τα 990 ..κρίμα το αδίκησες ρε φίλε το εργαλείο...

Καλά πρέπει να έχεις φάει πολλές πίκρες από KTM ...(είναι γεγονός ότι όσοι "φτιάχνουν" γιαπωνέζικα παπάκια έχουν ένα θέμα και έχουν μέτρο σύγκρισης τα KTM... αλλά εσύ το παρακάνεις...)

Μη το βάλεις με 690 γτ θα κλέψεις εκκλησία με το FMX ....βάλτο κατευθείαν με κανα Husaberg 650 ή με SXV 550...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..
    βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ρε μπαγασα...ξερω...ειναι που ημουν παντοτε ανοιχτο βιβλιο και με ψυχολογουσαν ολοι για χαβαλε...επιπροσθετως παντοτε ειχα αργα μηχανακια ,οποτε ενα ζορι με τα γρηγορα το τρωγα η αληθεια ειναι...

ειδικα δε στα μονυκυλινδρα τι να σου λεω...πριν καμια 7ετια που ειχα xr650r εντελως νορμαλ(γυρω στα 70 κατι ροδα ηταν) το τι πικρα ειχα φαει απο κατιμαδες δεν λεγεται...ακομη κλαιω...

μωρε λες? αν ειναι τοσο μπουρδελα τα κατεμια,ισως οντως θα πρεπε να δοκιμασω με κανα αλλο...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μοιρασου την γνωση σου μαζι μου...και κανα μηχανολογικο τιπ αν σου βρισκεται,μπας και μαθω να τα κανω λιγο γρηγορα δεν θα εβλαπτε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ρε μπαγασα...ξερω...ειναι που ημουν παντοτε ανοιχτο βιβλιο και με ψυχολογουσαν ολοι για χαβαλε...επιπροσθετως παντοτε ειχα αργα μηχανακια ,οποτε ενα ζορι με τα γρηγορα το τρωγα η αληθεια ειναι...

ειδικα δε στα μονυκυλινδρα τι να σου λεω...πριν καμια 7ετια που ειχα xr650r εντελως νορμαλ(γυρω στα 70 κατι ροδα ηταν) το τι πικρα ειχα φαει απο κατιμαδες δεν λεγεται...ακομη κλαιω...

μωρε λες? αν ειναι τοσο μπουρδελα τα κατεμια,ισως οντως θα πρεπε να δοκιμασω με κανα αλλο...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μοιρασου την γνωση σου μαζι μου...και κανα μηχανολογικο τιπ αν σου βρισκεται,μπας και μαθω να τα κανω λιγο γρηγορα δεν θα εβλαπτε...
    Κατ αρχήν δε χρειαζόταν να μας πεις το ψυχολογικό σου προφίλ....ουτε σε ρώτησα να μου πεις τι μηχανάκια έχεις....αλλά μιας και το ανέφερες...γιατι το θεωρείς κατόρθωμα εν έτει 2005 να εχεις το xr και μαλιστα να ρίξεις και λεφτά στο καροτσάκι του σουπερμάρκετ για να πάρει άλογα...

Οκ ωραίο το FMX για παπί μια χαρά είναι αλλά μη το θεωρείς και κατόρθωμα να περνάς lc4 σιγά το βρωμόγκαζο....καλά για το 690 ούτε στον ύπνο σου...

Μηχανολογικα δεν εχω σου πω κάτι αφήνω άλλους να ασχολούντε με τις μουτζούρες και καλά κάνεις και ασχολείσαι γιατί αν μιλάς για οδήγηση γράφεις κάτι τέτοια για τα motard..

εδώ η απάντηση σου για το πως είναι το 690 όταν το οδήγησες....

ναι...σαν να οδηγουσα supersport με ενα κυλινδρο ηταν...your point being?

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    φιλε αν δεν υπηρχαν και αυτοι που ασχολουνται με τις μουτζουρες δεν θα ειχες ροδα να καβαλησεις...
    ο ανθρωπος εκανε ΜΟΝΟΣ του μια πολυ καλη βελτειωση στο συγκεκριμενο μηχανακι και το εφερε σε ενα αλλο επιπεδο(απο πλευρα κινητηρα)
    γιατι δλδ πρεπει ντε και καλα να περναει κατι πολυ δυνατοτερο?

και αυτη την αντιληψη οτι δεν ριχνουμε λευτα στα αδυναμα μηχανακια γιατι δεν εχει νοημα...ελεος πια...
    δλδ εσυ μονο busa τουρμπιζεις και το φτανεις 400hp για να αξιζει?
    ευτυχως λοιπον που υπαρχουν και αυτοι οι μουτζουριδες που ασχολουνται με την διαδικασια να βελτειωσουν κατι.ετσι εχουμε φτασει στο να εχουμε ενα ωραιο μηχανακι να καβαλαμε.

Κατ αρχήν δε χρειαζόταν να μας πεις το ψυχολογικό σου προφίλ....ουτε σε ρώτησα να μου πεις τι μηχανάκια έχεις....αλλά μιας και το ανέφερες...γιατι το θεωρείς κατόρθωμα εν έτει 2005 να εχεις το xr και μαλιστα να ρίξεις και λεφτά στο καροτσάκι του σουπερμάρκετ για να πάρει άλογα...

Οκ ωραίο το FMX για παπί μια χαρά είναι αλλά μη το θεωρείς και κατόρθωμα να περνάς lc4 σιγά το βρωμόγκαζο....καλά για το 690 ούτε στον ύπνο σου...

Μηχανολογικα δεν εχω σου πω κάτι αφήνω άλλους να ασχολούντε με τις μουτζούρες και καλά κάνεις και ασχολείσαι γιατί αν μιλάς για οδήγηση γράφεις κάτι τέτοια για τα motard..

εδώ η απάντηση σου για το πως είναι το 690 όταν το οδήγησες....
    α εσυ εισαι παλιος πελατης...με τι νικ ησουν?

με τιμα παντως το οτι ανοιξες καινουριο λογαριασμο μονο για να την πεις σε εμενα...

μια και προφανεστατα τραβας μεγαλο ζορι,γιατι δεν μοιραζεσαι με μας,τα αλλα παιδακια τι γιαπωνεζικο παπι σε εκανε να χρειαζεσαι αγκαλιες?

και για να μεινουμε επι του θεματος...

το γιατι κανω οτι κανω ,ειναι καθαρα προσωπικο μου θεμα...το οτι γουσταρω να παταω τα 640 μονο και μονο για να βλεπω στο επομενο φαναρι την εκφραση της τσιτας που βγαζεις εσυ εδω μεσα, επισης προσωπικη μου ευχαριστηση,οπως και το να βγαλω 70 οσα στο xr και να τους ριχνω ενα σαββατοκυριακο στην κοντρα...

δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που γουσταρω να παταω τους κατιμαδες...γουστα ειναι αυτα...

απο κει και περα ,εαν θεωρεις οτι εχω κανει κατι στραβα στην βελτιωση πες το και το συζηταμε...

εαν οχι,υπαρχουν και ψυχολογοι...

επισης εαν τραβας ζορι με τον reinmeister ανοιξε ενα θεματακι στις αντιπαραθεσεις και σου ξηγω κι εκει το ονειρο...χαλαρος ειμαι...οτι θες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..
    Αυτό το γνωρίζουμε.

Επίσης, δεν θέλουμε να γίνει κι εδώ το ίδιο.

Η χαλαρότητα είναι αρετή.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    α εσυ εισαι παλιος πελατης...με τι νικ ησουν?

με τιμα παντως το οτι ανοιξες καινουριο λογαριασμο μονο για να την πεις σε εμενα...

μια και προφανεστατα τραβας μεγαλο ζορι,γιατι δεν μοιραζεσαι με μας,τα αλλα παιδακια τι γιαπωνεζικο παπι σε εκανε να χρειαζεσαι αγκαλιες?

και για να μεινουμε επι του θεματος...

το γιατι κανω οτι κανω ,ειναι καθαρα προσωπικο μου θεμα...το οτι γουσταρω να παταω τα 640 μονο και μονο για να βλεπω στο επομενο φαναρι την εκφραση της τσιτας που βγαζεις εσυ εδω μεσα, επισης προσωπικη μου ευχαριστηση,οπως και το να βγαλω 70 οσα στο xr και να τους ριχνω ενα σαββατοκυριακο στην κοντρα...

δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που γουσταρω να παταω τους κατιμαδες...γουστα ειναι αυτα...

απο κει και περα ,εαν θεωρεις οτι εχω κανει κατι στραβα στην βελτιωση πες το και το συζηταμε...

εαν οχι,υπαρχουν και ψυχολογοι...

επισης εαν τραβας ζορι με τον reinmeister ανοιξε ενα θεματακι στις αντιπαραθεσεις και σου ξηγω κι εκει το ονειρο...χαλαρος ειμαι...οτι θες...

Όχι δεν σας έλειψε η γλυκύτητα του λόγου του????

Ο παλιός καλός Rein είναι εδώ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Όχι δεν σας έλειψε η γλυκύτητα του λόγου του????

Ο παλιός καλός Rein είναι εδώ.

pop corn δεν εχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:POP COOOOOOOOOOOOOOORN:

:wacko:

edit: αν εισαι αυτος που νομιζω, παιρνω πισω το "ΜΕΓΑΛΕ"!
    ή παιζει και να μη το παρω πισω απλα να συμπηρωσω κατι αλλο

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Συγνώμη είναι πιασμένη η θέση...???? 'Οχι εε..??? Ευχαριστώ...???

[]pop corn[]

Πάμε παιδιά...επιτέλους ένα θέμα με τα τριμπούρδελα τα ΚΤΜ.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Συγνώμη είναι πιασμένη η θέση...???? 'Οχι εε..??? Ευχαριστώ...???

[]pop corn[]

Πάμε παιδιά...επιτέλους ένα θέμα με τα τριμπούρδελα τα ΚΤΜ.....

βάλτε και καμιά πρίζα ρε παιδιά...ΩΩΩΩ REIN TI ΣΟΥ 'ΠΕ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ!!!

πέρα από την πλάκα, τσερόκι πρέπει ένα μικρό τόσο δα μωρέ κομπλεξάκι να το χεις έτσι δεν είναι; μεταξύ μας δηλαδή απλά είναι τσίτα τα νευράκια η μαρκέλλα! χαχα, μ αρέσει !
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

εγω,βασικα,θελω να μαθω ποιος ειναι απο δω μεσα...παει καπου το μυαλο μου,αλλα φανταζομαι θα δειξει η πορεια...

αναφορικα με τους κατεμακηδες...

μην τους την πολυλετε ρε σεις...δεν ειναι πρεπον...σκεφτειτε οτι μεχρι πριν ελαχιστα χρονια ηταν κολλητοι με τους συνεργειαδες...οι πιο πολλοι παντρευτηκαν κορες τους...

ραγισμενες κεφαλες,μπιελες,τρομπες,ηλεκτρικα...ποσο να αντεξει ο ανθρωπΑς...μονο το γκαζι ειχαν να τους ισιωνει λιγο την ψυχολογια...για σκεφτειτε τωρα τι γινοταν οταν εσκαγε κανας τουμπανιασμενος ιαπωνας αεροψυκτος και τους εκανε γκομενες...εκει εφταναν στα χαπια...

εδω ρε σεις ακομη και την σημερον με τα 690,950,990,κατι τρομπες συμπλεκτη,κατι καταναλωσεις λαδιων,κατι οργανα που βαζουν χρυσοψαρα μεσα με τα πρωτοβροχια τους κρατουν σε εγρηγορση...

σας παρακαλω λοιπον μην το παρετε απο τα μουτρα το παιδι εαν ξαναγραψει...δεν ειναι σωστο...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    pop corn δεν εχουμε

Έχουμε, έχουμε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	popcorn[1].gif 
Προβολές:	851 
Μέγεθος:	2,9 KB 
ID:	248224
    Dura lex, sed lex.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke [/B]

εσυ παλι ρε αδερφε.. ΚΑΙ κομμουνιστης ... ΚΑΙ ινδιανος.....

Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM βρηκες να προκαλεσεις? :a47:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ρε μπας και την έχει κάνει μόνος σου την αντιπαράθεση για να κάνεις ντόρο με το come back σου?

Σελίδα 1 από 12 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Project FMX...
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •