iftheday???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
για του Saint Cock...
iftheday???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
για του Saint Cock...
εγκω Δημοσιος τεμπελης 1330 μισθο(ειχα χεστει στο χρημα μιλαμε!)
ελεγα να παρω και το multi ρε γ#μ#τ#.....
Τωρα 780 στο χερι!
και μετραω:a31: (περιμενω 680?ελα Αλεκο!!)
καλα ειμαστε...![]()
Αλωστε μαζι τα φαγαμε.....![]()
εριξα το κρατος εξω με τον παχουλο μισθο μου![]()
Καλά λέω εγώ... Δεν τον γλιτώνουμε τον εμφύλιο..
Τους βγάζω το καπέλο όμως.. Πραγματικά θέλει πολλη τέχνη να ληστέψεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ έθνος..
...κι όχι μόνο να μην στραφούν εναντίον σου.. αλλά να τους κάνεις και να στραφούν ο ένας πάνω στον άλλο...
ΤΕΧΝΗ ΛΕΜΕ!!! ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
Επαιρνες 1330 μισθο οταν ο βασικος μισθος ειναι πλεον 600... Απορω πως δεν ντρεπεσαι κ το λες δημοσια.![]()
Για τα 780 μια χαρα εισαι, κ ενας νεοπροσλαμβανομενος καθηγητης τοσα παιρνει, μην το πεις ουτε στον παπα. (εκτος αν εισαι Γιατρος ή κατι ανωτερο οποτε το συζηταμε)
AMAΝ όλοι με τις γενικεύσεις σας. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
εγκω Δημοσιος τεμπελης 1330 μισθο(ειχα χεστει στο χρημα μιλαμε!)
εριξα το κρατος εξω με τον παχουλο μισθο μου![]()
Γνωρίζω όμως προσωπικά κυριούλα διορισμένη επί 30 χρόνια σε διοικητική θέση σε νησί (Επτανήσων), ήδη συνταξιούχος, η οποία πάτησε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γραφείο/δουλειά της.
Και γιατρό του ΙΚΑ που εμφανιζόταν επί 5 χρόνια στην εργασία της με 2 ώρες καθυστέρηση. Και όταν της έκοψαν (μετά από 5 χρόνια ε;;; ) τις.... υπερωρίες (!) λόγω καθυστερημένης (2 ώρες ε;προσέλευσης στην εργασία, ήθελε να κάνουμε προσφυγή για να δικαιωθεί.
Τώρα εάν εσύ προσωπικά ανήκεις στην κατηγορία των τεμπέληδων, ΕΣΥ το ξέρεις και η αυτοκριτική δεν κάνει ποτέ κακό. Εάν δεν ανήκεις, σταμάτα να τσιτώνεσαι και κοίτα κι εσύ γύρω σου. Όλο και κάτι θα έχουν δει τα μάτια σου (
).
Dura lex, sed lex.
ναι ρε αδερφε επερναΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Επαιρνες 1330 μισθο οταν ο βασικος μισθος ειναι πλεον 600... Απορω πως δεν ντρεπεσαι κ το λες δημοσια.![]()
Για τα 780 μια χαρα εισαι, κ ενας νεοπροσλαμβανομενος καθηγητης τοσα παιρνει, μην το πεις ουτε στον παπα. (εκτος αν εισαι Γιατρος ή κατι ανωτερο οποτε το συζηταμε)
B.C(before Crisis)....you Know?
Γιατρος δεν ειμαι νοσηλευτης ειμαι σου κανει?
κι οσο για το καθηγητης αστο γιατι ξερω τωρα τοσα θα περνει
με τα χρονια προυυπηρεσιας τα ιδια περναμε!!
Αλλα ειπαμε οι Δημοσιοι ριξαμε το κρατος εχετε δικιο!!
τα σεβη μου![]()
...η αλλη κανει Like στο fb σε οποιοδηποτε επαναστατικο -αριστεροαναρχοαυτονομο και καλα ποστακι και εχει καμμια 50αρια φωτο στο profile της με super wow εμφανισεις σε μαγαζ(ι)α της παραλιακης, μεσα σε πορσικα, με τα πανακριβα νεα της παπουτσια και παει λεγοντας...
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. αλλα ειναι πολυ καλο παναθεμα το, οποτε ολα συγχωρουνται...![]()
![]()
Viva la revolution γ@μω το στανιο μου συντροφοι!![]()
![]()
![]()
δεν τσιτωνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
AMAΝ όλοι με τις γενικεύσεις σας. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ ότι ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες.
Γνωρίζω όμως προσωπικά κυριούλα διορισμένη επί 30 χρόνια σε διοικητική θέση σε νησί (Επτανήσων), ήδη συνταξιούχος, η οποία πάτησε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γραφείο/δουλειά της.
Και γιατρό του ΙΚΑ που εμφανιζόταν επί 5 χρόνια στην εργασία της με 2 ώρες καθυστέρηση. Και όταν της έκοψαν (μετά από 5 χρόνια ε;;; ) τις.... υπερωρίες (!) λόγω καθυστερημένης (2 ώρες ε;προσέλευσης στην εργασία, ήθελε να κάνουμε προσφυγή για να δικαιωθεί.
Τώρα εάν εσύ προσωπικά ανήκεις στην κατηγορία των τεμπέληδων, ΕΣΥ το ξέρεις και η αυτοκριτική δεν κάνει ποτέ κακό. Εάν δεν ανήκεις, σταμάτα να τσιτώνεσαι και κοίτα κι εσύ γύρω σου. Όλο και κάτι θα έχουν δει τα μάτια σου (
).
ειναι τα ζωα μου τα αργα οι Δημοσιοι
αλλα αυτο καταφεραν να γινουμε 2 στρατοπεδα.....
Σωστος!!!χα!χα!χα!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...η αλλη κανει Like στο fb σε οποιοδηποτε επαναστατικο -αριστεροαναρχοαυτονομο και καλα ποστακι και εχει καμμια 50αρια φωτο στο profile της με super wow εμφανισεις σε μαγαζ(ι)α της παραλιακης, μεσα σε πορσικα, με τα πανακριβα νεα της παπουτσια και παει λεγοντας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το α σκελος![]()
για το β![]()
![]()
![]()
![]()
sorry φευγω σχολαω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
δεν τσιτωνω!
ειναι τα ζωα μου τα αργα οι Δημοσιοι
αλλα αυτο καταφεραν να γινουμε 2 στρατοπεδα.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λινκ?
![]()
![]()
![]()
![]()
(τσουλακια)![]()
Γιατί; Ήμασταν ποτέ στην Ελλάδα ένα στρατόπεδο όλοι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe777
αλλα αυτο καταφεραν να γινουμε 2 στρατοπεδα.....
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
"Σύστημα δύο νομισμάτων" για την Ελλάδα;
Την κυκλοφορία εθνικού νομίσματος στην Ελλάδα, παράλληλα με το ευρώ, προτείνει ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μάριο Όχοφεν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Die Welt» του Βερολίνου, η πρόταση Όχοφεν προβλέπει τα εξής: οι Έλληνες θα επανέφεραν προσωρινά τη δραχμή παράλληλα με το ευρώ, προκειμένου να «τετραγωνίσουν τον κύκλο», δηλαδή να μειώσουν δραστικά τα ελλείμματα και την ίδια στιγμή να βελτιώσουν τους δείκτες ανάπτυξης, αυξάνοντας παράλληλα και τα φορολογικά έσοδα.
Η πρόταση προβλέπει ότι όλα τα συμβόλαια στο εσωτερικό της χώρας (πληρωμή μισθών, συντάξεων, ενοικίων) θα συνάπτονται σε δραχμές, αλλά οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ. Οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στις ελληνικές τράπεζες θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ, υπό τον όρο ότι θα δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών.
Τέλος, η ισοτιμία μεταξύ των δύο νομισμάτων θα ήταν αρχικά σταθερή για μία μεταβατική περίοδο δύο μηνών και στη συνέχεια θα άρχιζε μία συνεχής υποτίμηση της δραχμής, η οποία όμως δεν θα ξεπερνούσε το 2% κάθε μήνα.
Παρόμοιο σενάριο προτείνει και ο οικονομολόγος Όλιβερ Χόλτενμολερ από το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών του Χάλλε. Την ίδια στιγμή όμως προειδοποιεί για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Μία αποχώρηση της Ελλάδας όχι μόνο θα είχε συνέπειες και για τις άλλες οικονομίες της ευρωζώνης, αλλά θα τερμάτιζε ή τουλάχιστον θα επιβράδυνε σημαντικά την πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης» δηλώνει ο Γερμανός οικονομολόγος.
Επιπλέον, επισημαίνει ο Χόλτενμολερ, η έξοδος από το ευρώ θα είχε δραματικές συνέπειες για την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ελλάδα.
dw.de
Όσο για τον εμφύλιο... Μπορεί ήδη να έχουμε απλά προς το παρόν χωρίς "όπλα".
Πριτς! Ειναι της δικης μου νομενγκλατουρας κατω τα χερια απο τη συντροφισσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
λινκ?
![]()
![]()
![]()
![]()
(τσουλακια)![]()
σπαμ τελος![]()