καλά το πάς! έμπαινε και μας τα χει κάνει φιρίκια με τα τεχνικά-μηχανολογικά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke
Ρε φίλε γτ το παίρνεις σαν επίθεση?Ούτε σε ξέρω ούτε ΚΤΜ έχω...και αν είχα 690 και με πέρναγε FMX θα το παράταγα και θα έκανα ποδήλατο...απλά αυτό δε παίζει ποτέ...εγώ αυτό σου είπα μην ονειρεύεσαι.....
Δεν έκανα κριτική για τις βελτιώσεις σου ούτε με νοιάζουν...είπαμε καλό το FMX μπράβο σου...
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ το project σου λες ασυναρτησίες περί KTM κλπ κλπ...και μόλις σου λέει κάποιος ότι λες μαλακίες ΓΥΡΝΑΣ τη καραμέλα στην αξιοπιστία και στα συνεργεία και στις μπιέλες...
Εγώ σου είπα αν είναι μπουρδέλα τα KTM μην ασχολείσαι ρε αδερφέ βάλτο με κανα Husaberg ή SXV...
Και σταμάτα όποτε σου την λέει κάποιος να το γυρίζεις στα τεχνικά και τις αντιπαραθέσεις...όλο εξηγείς το όνειρο εσύ στα 15 forum που είσαι και όλο σε πετάνε έξω ή φεύγεις μόνος σου μετά από καμιά εβδομάδα....
αηδία έχει καταντήσει το θέμα ...
Βέβαια, αυτο με τα husaberg-sxv δε χρειαζόταν ... Εννοείς ότι αυτά είναι τέρατα αξιοπιστίας σε σχέση με τα ΚΤΜ? μην του δίνεις ''πατήματα'' ...