Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 169

Θέμα: Project FMX - Η αντιπαράθεση

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Προτιμω να κυκλοφορω με 640 και ας με περνανε τα φμξ....

Σιγα μην κατσω να ασχοληθω,εδω με περνανε κατι πιτσιρικια ψαρακι πανω σε καραφτιαγμενα παπια:rotflmao:
    Εχω ξεφυγει απο αυτο το τριπακι
    Αν θελετε μετραμε καλυτερα ποιος καθεται πιο πολυ ωρα στα σελα σε χωματινο ταξιδιωτικο
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ωραιο βιτσιο...

To ξεπερναω οταν αρχιζουν οι στροφες και τα japan δεν.....

:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Σιγα μην κατσω να ασχοληθω,εδω με περνανε κατι πιτσιρικια ψαρακι πανω σε καραφτιαγμενα παπια:rotflmao:
    Αν θελετε μετραμε καλυτερα ποιος καθεται πιο πολυ ωρα στα σελα σε χωματινο ταξιδιωτικο
    Να κλεισει το θεμα...
    Enduro way of life

Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
    Ας σοβαρευτουμε μοτοσυκλετα δεν ειναι μονο ενα μοτερ 1000 αλογα ουτε ενα μαντεμι που μπορει να κανει 100.000 χλμ χωρις αλλαγη λαδιων.

FMX φτοιαγμενο ειναι το θεμα...??? Η καλο κακο ωραιο ποιοτικο ζημιαρικο φθηνο ακριβο γρηγορο αργο ευκολοδηγητο για γιαγιαδες κτλ...??? Αποφασιστε και πειτε μου για να γραψω τις αναλογες απαντησεις.

Και ξαναλεω εκτος αν το θεμα μετατρεπεται καθε φορα που θελουμε να βγουμε γαμιαδες......Οσα δε φτανει η αλεπου..αλλαζει εκκεντροφοριαεξατμισοπιστονοβαλβιδοστροφαλοσωληνακ ιαυψηλης.
    Το thread έχει θέμα το project FMX.Η μάλλον είχε,μέχρι που αποφασίσατε για άλλη μια φορά να το μετατρέψετε στην τετριμένη κόντρα ΚΤΜ vs Ιαπωνικά,αξιοπιστία KTM,παρτάλια Honda και τα γνωστά

Λοιπόν,εγώ περιμένω οταν μιλάμε για μια άλλη άποψη πάνω σε ένα project,αυτη η άλλη άποψη να αφορά το ίδιο το project και οχι οτιδηποτε άλλο.

Τα παραπάνω για να λήξουν πρόωρα οι χιλιοειπωμένες προαναφερθείσες αντιπαραθέσεις,γιατι εγώ τουλάχιστον,πραγμάτικα έχω βαρεθεί την ταυτολογία.Ναι;

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

Και δεν παθαινεις καταθλιψη?
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Το thread έχει θέμα το project FMX.Η μάλλον είχε,μέχρι που αποφασίσατε για άλλη μια φορά να το μετατρέψετε στην τετριμένη κόντρα ΚΤΜ vs Ιαπωνικά,αξιοπιστία KTM,παρτάλια Honda και τα γνωστά

Λοιπόν,εγώ περιμένω οταν μιλάμε για μια άλλη άποψη πάνω σε ένα project,αυτη η άλλη άποψη να αφορά το ίδιο το project και οχι οτιδηποτε άλλο.

Τα παραπάνω για να λήξουν πρόωρα οι χιλιοειπωμένες προαναφερθείσες αντιπαραθέσεις,γιατι εγώ τουλάχιστον,πραγμάτικα έχω βαρεθεί την ταυτολογία.Ναι;

Συμφωνω απολυτα αλλα δε γινεται παρουσιαζοντας το προτζεκτ μου να κολλαω διπλα και οτι μου κατεβει......(θα παταω τον εναν και θα σκιζω τον αλλον και δε θα μου χαλαει κιολας και δε θα καιει τιποτα και των αλλων θα χαλανε). Με συγχωρεις αλλα δε γινεται να βλεπω ενα ωραιο προτζεκτ να μπαινω να το διαβασω και να μου σπανε τα νευρα. Τελος παντων...καλο ειναι γενικα να προσεχει και αυτος που γραφει και οι αλλοι που απαντανε.
    Enduro way of life

Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
    Συμφωνω απολυτα αλλα δε γινεται παρουσιαζοντας το προτζεκτ μου να κολλαω διπλα και οτι μου κατεβει......(θα παταω τον εναν και θα σκιζω τον αλλον και δε θα μου χαλαει κιολας και δε θα καιει τιποτα και των αλλων θα χαλανε). Με συγχωρεις αλλα δε γινεται να βλεπω ενα ωραιο προτζεκτ να μπαινω να το διαβασω και να μου σπανε τα νευρα. Τελος παντων...καλο ειναι γενικα να προσεχει και αυτος που γραφει και οι αλλοι που απαντανε.
    Όντως,απλά νομίζω οτι αν έχετε ενστάσεις σε ο,τι λέει και αυτή σας η ένσταση δεν αφορά το ίδιο το project,θα μπορούσε να τεθέι και σε ΠΜ.Σχόλια εκτος θέματος είναι δεκτά απο τη δική μου πλευρά,αρκεί να μην φτάνουμε στα όρια του spam.Και επειδή εκεί φτάσαμε,για αυτό και η παρατήρησή μου!

Όντως,απλά νομίζω οτι αν έχετε ενστάσεις σε ο,τι λέει και αυτή σας η ένσταση δεν αφορά το ίδιο το project,θα μπορούσε να τεθέι και σε ΠΜ.Σχόλια εκτος θέματος είναι δεκτά απο τη δική μου πλευρά,αρκεί να μην φτάνουμε στα όρια του spam.Και επειδή εκεί φτάσαμε,για αυτό και η παρατήρησή μου!
    Enduro way of life

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    To θρεντακι γράφει "Project FMX - Η αντιπαράθεση"
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    To ξεπερναω οταν αρχιζουν οι στροφες και τα japan δεν.....

:smilea:
    ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
    και αν εισαι πολυ, ποσα πονταρεις στην σιγουρια σου??

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Παντως με ψιλοαλλαγες, πιστονακι με προφανως μικρο Upgrade στα χιλιοστα, αφου με ενα ρεκτιφιε ηταν οκ, εκκεντροφορο, χωρις σοβαρες επεμβασεις δηλαδη (φανταζομαι και φιλτρο-εξατμιση, ελπιζω ολοσωμη) απο 33 σε 50 ροδα δεν παει που να χτυπαμε τον πισινο μας κατω.

Και αυτο τωρα για τα 640 με τις απο πανω αλλαγες χωρις ουτε καν fcr επανω, νταξ δε νομιζω οτι ειναι να το συζηταμε και πολυ ετσι, ειναι να γελανε οσοι μας ακουνε. Και οχι, ΔΕΝ εχω Κατεμι, ενα χτ εχω που λεω οτι του εχω ριξει λεφτα αλλα τα 690 ακομα με το κυαλι τα βλεπω.

Τεσπα, δε σε κατηγορω ετσι, εγω ειμαι ο πρωτος που τα σκαω (τα εσκαγα μαλλον καποτε, τις εποχες τις παλιες κ καλες) αδρα για τα μηχανακια μου, απλα τη γνωμη μου λεω. Εννοειται οτι ειμαι μαζι σου να του δωσεις οτι παιρνει και να του ξεζουμισεις το τελευταιο αλογο που μπορεις :P. K αμα λαχει πινουμε και ενα καφεδακι και τους ριχνουμε καμμια γκαζια να δουμε πως τα παμε

Cheers
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Παντως με ψιλοαλλαγες, πιστονακι με προφανως μικρο Upgrade στα χιλιοστα, αφου με ενα ρεκτιφιε ηταν οκ, εκκεντροφορο, χωρις σοβαρες επεμβασεις δηλαδη (φανταζομαι και φιλτρο-εξατμιση, ελπιζω ολοσωμη) απο 33 σε 50 ροδα δεν παει που να χτυπαμε τον πισινο μας κατω.

Και αυτο τωρα για τα 640 με τις απο πανω αλλαγες χωρις ουτε καν fcr επανω, νταξ δε νομιζω οτι ειναι να το συζηταμε και πολυ ετσι, ειναι να γελανε οσοι μας ακουνε. Και οχι, ΔΕΝ εχω Κατεμι, ενα χτ εχω που λεω οτι του εχω ριξει λεφτα αλλα τα 690 ακομα με το κυαλι τα βλεπω.

Τεσπα, δε σε κατηγορω ετσι, εγω ειμαι ο πρωτος που τα σκαω (τα εσκαγα μαλλον καποτε, τις εποχες τις παλιες κ καλες) αδρα για τα μηχανακια μου, απλα τη γνωμη μου λεω. Εννοειται οτι ειμαι μαζι σου να του δωσεις οτι παιρνει και να του ξεζουμισεις το τελευταιο αλογο που μπορεις :P. K αμα λαχει πινουμε και ενα καφεδακι και τους ριχνουμε καμμια γκαζια να δουμε πως τα παμε

Cheers
    από 8,3:1 σε 10+:1 δεν είναι να πείς μικρό upgrade.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    ποπο ζορια που τραβαει ο κοσμος....:ZZZ:
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Banned Το avatar του/της anco
    Αγαπουλα (Rein) την ηλεκτρονικη την εβαλες?

Πωπω και αύριο είναι Παρασκευή;

Ωραία θα κλείσει η τελευταία μέρα προ αναβάθμισης!!!

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Project FMX...
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •