Ρε παιδια εχω μια BMW F650 95 μοντ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ και μονο για μαστορικη εργασια 400 ευρω ζηταει ο μαστορας! Για πειτε κατι.......επεσα σε μ....κα ή θα το παθω το εκγεφαλικο μερες που ειναι????![]()
![]()
Ρε παιδια εχω μια BMW F650 95 μοντ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ και μονο για μαστορικη εργασια 400 ευρω ζηταει ο μαστορας! Για πειτε κατι.......επεσα σε μ....κα ή θα το παθω το εκγεφαλικο μερες που ειναι????![]()
![]()
Never ride faster than your angel can fly!!!!!
Κοίτα.. αν αρχίσεις και μπερδεύεις κι άλλα γράμματα, βουρ για αγγειολόγο (λιγότερα από 400 θα σου πάρει...)Αρχικά δημιουργήθηκε από natlan74
θα το παθω το εκγεφαλικο μερες που ειναι????![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εχω παθει πλακα..σοκ .Τα χω παιξει ...εχω σκασει ....
ηρεμισε φιλε μου...
τι προβλημα εχει το σασμαν?
τι κανει δλδ?
Δεν παιρνει την πρωτη, και ακουγετε ενας μεταλικος ηχος σαν να χτυπαει η καδενα.ΤΟ θεμα ειναι οτι βρηκα σασμαν με 80 ευρω και η εργασια που μου ζητουν εναι απο 300 μεχρι600 ευρω![]()
Για τραβα σε κανένα άλλον κάστορα και πέστου ότι βρήκες σασμάν με 250 ευρά...![]()
Μπας και εξασφαλίσεις εργατικά με κανένα 200άρι ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
για πες....λιγο πιο συγκεκριμενα....
δεν παιρνει πρωτη.δλδ πατας και δεν κουνιεται ο λεβιες η κουνιεται?
παιρνει δευτερα?
δεν παιρνει πρωτη ουτε δευτερα και μενει με νεκρα και το λαμπακι της νεκρας αναμενο.
η μηπως σβηνει το λαμπακι της νεκρας αν βαλεις ταχυτητα αλλα αν αφησεις συμπλεκτη η μηχανη δεν ξεκιναει(ειναι σαν να εχεις νεκρα)?
μερικες φορες υπαρχουν αλλα προβληματα φτηνοτερα(και σαν ανταλλακτικα και σαν εργασια) και δεν ειναι το κιβωτιο.
τι λεει η διαγνωση??
οτι ειναι χαλασμενο ρε φιλε τι δεν καταλαβες??![]()
τεσπα σοβαρα τωρα
δεν μπορω να καταλαβω.....
γιατι το απλο γινεται παντα δυσκολο?...
αν δεν σε βοηθησει ο αλλος να τον βοηθησεις τι να κανεις?