Νέα αντιπαράθεση Ρουβάς vs Μηλιώκας;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε δεν θα μπορούσε να λείπει και το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας..:rotflmao:
Φέιλ....
Νέα αντιπαράθεση Ρουβάς vs Μηλιώκας;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε δεν θα μπορούσε να λείπει και το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας..:rotflmao:
Φέιλ....
Κάτσε να μπει κι ο Χίος με τη Στανίση του να δεις τι έχει να γίνει..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Νέα αντιπαράθεση Ρουβάς vs Μηλιώκας;Φέιλ....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
και αν εισαι πολυ, ποσα πονταρεις στην σιγουρια σου??
![]()
![]()
Eχω στην κατοχη μου και ευρωπαικα και γιαπωνεζικα μηχανακια.
Αρα κατι ξερω παραπανω.....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάτσε να μπει κι ο Χίος με τη Στανίση του να δεις τι έχει να γίνει..![]()
ψιτ, φιλος...
να σου κανω μια ερωτηση? :wacko:
![]()
![]()
Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ψιτ, φιλος...
να σου κανω μια ερωτηση? :wacko:
![]()
![]()
(ρε μόντηδες, κάντε λίγο τα στραβά μάτια σήμερα, ποιος ξέρει πότε θα τα ξαναπούμε)...
Εσείς οι αποπάνω μονο στο facebook απ' οτι βλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
[...](ρε μόντηδες, κάντε λίγο τα στραβά μάτια σήμερα, ποιος ξέρει πότε θα τα ξαναπούμε)...
Οι υπολοιποι απο Τεταρτη...![]()
(κοφτε το λιγο ρε τρολοσκυλα πια...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω να σου πω μια μικρη ελλειψη σεξ την αισθανομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
... ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...
:rotflmao: :rotflmao:
Προβλέπω να εισχωρούμε στους ανώνυμους και να χτυπάμε το νέο σάιτΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εσείς οι αποπάνω μονο στο facebook απ' οτι βλεπω
Οι υπολοιποι απο Τεταρτη...![]()
(κοφτε το λιγο ρε τρολοσκυλα πια...)![]()
Υπόσχομαι στο νέο να μη ξαναμιλήσω με τον ντιμ
κρος μαι χαρτ.
ωπα μισο γιατι μπηκε ο ορκωτος με τρελα και κορδελα.
δε μΕ λες αντωνη παιδι μου....μηπως θελεις να δωσουμε ενα ραντεβουδακι εξω απο το παντειο για μια κατεβαΣΑ εσυ με το παπι σου κι εγω με το δικο μου να σου θυμισω οτι πρεπει να βγαλεις τη πλερεζα απο το συρταρι?
αντε με το παρταλακι σου πιθηκα!!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τα Ντουκάτια δεν είναι εκείνα τα μηχανάκια που αρέσκονται να ξερνάνε τα εντόσθιά του (υγρά και στερεά) στην άφαλστ αφσαλτ στην άσφαλτο τέλος πάντων?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω ρωτάω για να μάθω ...... και είναι καλά ρε παιδιά αυτά γιατί δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν στους δρόμους???? (όλο πάνω σε κάτι οδικές τα βλέπω)
![]()
![]()
![]()
και κατι GS εχω ακουσει οτι αφηνουν τους αξονες μεταδοσης στο πλαι του δρομου....![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
και κατι GS εχω ακουσει οτι αφηνουν τους αξονες μεταδοσης στο πλαι του δρομου....![]()
Ssssss.... Μην μου πειραζετε τον Βασιλακη....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
γμστα φίλε μου κι εγώ θύμα του μάρκετιν και της υπέρτατης Γερμανικής τεχνολογίας.
![]()
![]()
![]()
με μια μικρή διαφορά όμως, έχω πάει πολλές βόλτες με βροχή και δεν με άφησε από ρεύματα
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
EPIC....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωπα μισο γιατι μπηκε ο ορκωτος με τρελα και κορδελα.
δε μΕ λες αντωνη παιδι μου....μηπως θελεις να δωσουμε ενα ραντεβουδακι εξω απο το παντειο για μια κατεβαΣΑ εσυ με το παπι σου κι εγω με το δικο μου να σου θυμισω οτι πρεπει να βγαλεις τη πλερεζα απο το συρταρι?
αντε με το παρταλακι σου πιθηκα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
San Francisco Bay Area member......
ευτυχως που δεν σκεφτεται ετσι ο κοσμος,διοτι ολες οι aftermarket εταιριες θα χαν βαλει λουκετο και ολοι θα το χαμε ριξει στο πλεξιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για να πεταξω την παπαρια μου και εγω....
Θρεντ αντιπαραθεσης με ανουσιες ...
Αντιληψεις του 80-90 τοτε που τα περισσοτερα μηχανακια οντως η αναλογια κιλου ανα ιππο ηταν στα περισσοτερα απελπιστικη..... Αλλα η βελτιωση τους ηταν αρκετα φθηνη...!
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι σημερα.....
Πρεπει να δωσω ενα σκασμο λεφτα να κανω ενα fmx να πηγαινει σαν το μαμα 690 οταν με ισως και λιγωτερα χρηματα παιρνω το 690 ....
Ποτε δεν καταλαβα γιατι σημερα πρεπει να δωσω ενα σκασμο χρηματα για να κανω ενα 690
Να πηγαινει σαν το μαμα 990 ( δεν μου ερχεται καποιο γιαπωνεζικο για συγκριση ) οταν με τα ιδια χρηματα θα αγοραζα το 990......
Και για να αλλαξω κλιμα καθοτι Ευρωπαιος......
Που μπορει να στεκει μια αντιπαραθεση με ιδιων κυβικων και τυπου μηχανακια οταν το ενα ειναι φτιαγμενο και το αλλο νορμαλ...???
![]()
υπαρχει ολοκληρο σκεπτικο πανω στο τομεα βελτιωση και εχει να κανει με την θεληση του καθε ενος απο μας να παει λιγο παραπερα,να εξελιχθει...(επρεπε να γινω ποιητης, το ξερω...)![]()
![]()
να σου δωσω ενα παραδειγμα για να γινω περισσοτερο κατανοητος...
εχουμε δυο ανθρωπους...ο ενας απο την φυση του ειναι χαρισματικος...φοβερη δομη σωματος,δυνατοι μυες ,καταπληκτικος σκελετος...χωρις να κανει καθολου γυμναστικη εχει την δυνατοτητα να κανει σχεδον οτι θελει χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...
στον αντιποδα εχουμε εναν μη χαρισματικο...μετρια δομη,συμπαθητικος σκελετος,αδυναμοι μυες...αλλα επειδη θελει να μπορει να κανει πολυ περισσοτερα απ οτι του εδωσε την δυνατοτητα η φυση,ξεσκιζεται στην διατροφη και την γυμναστικη και φτανει σε ενα επιπεδο ανωτερο του πρωτου...
μια συγκεκριμενη μερα λοιπον τυγχανει να βρεθουν στον ιδιο χωρο και χρειαζεται να σηκωσουν ενα συγκεκριμενο βαρος...
ο πρωτος οριακα δεν τα καταφερνει...ο δευτερος ομως ναι...
η ερωτηση μου προς εσενα ειναι η εξης...ποιος πιστευεις θα αισθανθει καλυτερα απο τους δυο και ποιος πιστευεις οτι θα εκτιμηθει περισσοτερο απο τον περιγυρο?
τωρα θα μου πεις...τι θα γινει εαν γυμναστει και ο πρωτος? συνηθως αυτο δεν συμβαινει μια κι οι χαρισματικοι δεν εχουν κινητρο να το κανουν...
εαν ομως το κανει?
ε οκ...τοτε την γαμησαμε...
![]()
![]()
![]()
το ηθικο διδαγμα της περι ης ο λογος ιστοριουλας...παντοτε βελτιωνετε τα μηχανακια σας...ποτε δεν ξερετε απο που μπορει να σας ερθει...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...