Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: kai emeis kanoume parelaseis...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Του Κιτσου η μανα καθονταν....Ο Ντιντις καλα τα ειπε και καλυτερα εκανε και εγραψε οτι δεν ασχολητε γιατι αμορφωτα και αχαριστα παιδακια γιατι και 50 να φτασει παιδακι μενει ο ανθρωποσ που δεν εχει ζοριστει, πρεπει να τα γραφουμε εκει που δεν βλεπει ηλιος και σαπουνι...!!! Ειμαι 7ος στη σειρα απο οικογενεια στρατιωτηκων και πολιτηκων που πολεμησαν και πεθαναν για την πατριδα μας και δεν δεχομαι κανενα καραγκιοζακι να μιλαει επειδη ετσι του μαθανε..Οταν ξεκινησα να διαβαζω αν και σε δεξια οικογενεια μου ειπαν διαβαζε παντα και απο τις δυο πλευρες και μετα μιλα, και ετσι εκανα, παντα διαβαζω τα ιστορικα βιβλια απο ολες τισ πλευρες και μετα μιλαω, καλο θα ηταν να το κανουν και αλλοι........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	greek flag.gif 
Προβολές:	41 
Μέγεθος:	8,5 KB 
ID:	27016
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...απορω γιατι μπαινουμε στην διαδικασια αυτων των συζητησεων.... ..... αφηστε τα παιδακια να λενε τις μαλακιες τους.....η επιτηδευμενη διαφοροποιηση και η αμφισβητηση καθε εννοιας ειναι το μεσο που χρησιμοποιουν για να κερδισουν λιγη απο την προσοχη μας....οι ιδεολογικες παπαρδελες που ξεστομιζουν και υπερασπιζονται τους κανουν να αισθανονται λιγο σημαντικοι......το εχει αναγκη ο κατακερματισμενος χαρακτηρας τους και η χαμηλη αυτοεκτιμηση τους.......αν θελετε να τους κανετε πλακα συμφωνηστε μαζι τους.....να δειτε αμεσως πως θα το γυρισουν και θα υποστηριζουν με σθενος αυτα που πριν λιγο επεκριναν.....η αντιρρηση και η διαφωνια ειναι το μονιμο αποκουμπι τους.......απλα αγνοηστε τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Του Κιτσου η μανα καθονταν....Ο Ντιντις καλα τα ειπε και καλυτερα εκανε και εγραψε οτι δεν ασχολητε γιατι αμορφωτα και αχαριστα παιδακια γιατι και 50 να φτασει παιδακι μενει ο ανθρωποσ που δεν εχει ζοριστει, πρεπει να τα γραφουμε εκει που δεν βλεπει ηλιος και σαπουνι...!!! Ειμαι 7ος στη σειρα απο οικογενεια στρατιωτηκων και πολιτηκων που πολεμησαν και πεθαναν για την πατριδα μας

'
    '
    '
    '
    '

και δεν δεχομαι κανενα καραγκιοζακι να μιλαει επειδη ετσι του μαθανε..

Φασιστακι δηλωμενο λοιπων...................

Οταν ξεκινησα να διαβαζω αν και σε δεξια οικογενεια μου ειπαν διαβαζε παντα και απο τις δυο πλευρες και μετα μιλα, και ετσι εκανα, παντα διαβαζω τα ιστορικα βιβλια απο ολες τισ πλευρες και μετα μιλαω, καλο θα ηταν να το κανουν και αλλοι........
    Ετσι απο περιεργεια...
    Δηλαδη τι αριστερα βιβλια εχεις διαβασει;

Οσο για τους στρατιωτικους,τι να πω τους γνωρισα στην θητεια μου στον εβρο απο Αρχιλοχιες μεχρι υποστρατηγους και ειχα και πολλες επαφες καθοτι ημουν και σε μοναδα και σε προκεχωρημενο και στην μεραρχια.Η κριση μου ειναι αυτοι
    Εξυπνοι 1 στους 15
    Ικανοι 1 στους 10
    προβατα στην σφαγη 9 στους 10
    οι περισσοτεροι ηταν λιγο εως πολυ επικηνδινοι για την ζωη των φανταρων αλλα και την πατριδα.

Δεν αρκει να αγαπαει κανεις την πατριδα του οπως εσυ,δεν λεει τιποτα.
    Αυτο που λετε αν καταλαβα καλα ειναι οτι εισαστε ικανοι να σκοτωσεται ανθρωπο επειδη εκαψε ενα πανι χρωματιστο,

χεστηκε η φοραδα στ'αλονι

Αυτο πως βοηθαει την πατριδα;

Αν καποιος σου βρισει τη μανα ,θα τον σφαξεις;

Αυτο πως βοηθαει την μανα σου;Αν μπεις μετα φυλακη;

Δεν βλεπω πως καποιος βλαπτει την πατριδα καιγωντας χιλιες σημαιες,

Τον IDI βεβαια των καταλαβαινω γιατι ειναι ποντιος, οι ποντιοι που χασαν την πατριδα τους ειναι πολυ ευαισθητοι σε τετοια θεματα,
    Αλλα...........................................
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Θα ζητησω συγνωμη για ενα πραγμα...Επρεπε να μην ξεχνω οτι τις γνωσεις και τα πιστευω τα εχω για μενα και οχι για να τις αναγγελω...Συγνωμη λοιπον που συνεβαλα σε ενα χωρο λατρειας της μοτοσυκλετας με σχολια για λιγοτερους...Να ειστε καλα εσεις και τα πιστευω σας, αλλωστε φασιστας και πατριωτης πια σημαινει το ιδιο πραγμα στα λεγομενα σας, κι εγω με παππου εξοριστο 400 μερες απο τη Χουντα γιατι δεν συνεβαλε σαν αρχηγος Α2 στη Χουντα, ειμαι Φασιστας και οχι ερωτευμενος με τη πατριδα μου..Να ειστε καλα..

Dirty επειδη ξερω οτι τα διαβασες ειχες δικιο πριν καποιο καιρο σε αυτο που μου ειχες πει..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Αυτο που λετε αν καταλαβα καλα ειναι οτι εισαστε ικανοι να σκοτωσεται ανθρωπο επειδη εκαψε ενα πανι χρωματιστο,

χεστηκε η φοραδα στ'αλονι

Αυτο πως βοηθαει την πατριδα;

Αν καποιος σου βρισει τη μανα ,θα τον σφαξεις;

Αυτο πως βοηθαει την μανα σου;Αν μπεις μετα φυλακη;

Δεν βλεπω πως καποιος βλαπτει την πατριδα καιγωντας χιλιες σημαιες,

Τον IDI βεβαια των καταλαβαινω γιατι ειναι ποντιος, οι ποντιοι που χασαν την πατριδα τους ειναι πολυ ευαισθητοι σε τετοια θεματα,
    Αλλα...........................................

Κανενας δεν ειπε οτι θα σκοτωσει καποιον επειδη εκαψε ενα πανι χρωματιστο οπως το ονομαζεις.....τα τσογλανια που καιγαν τις σημαιες εξω απο το πολυτεχνειο τα σκοτωσε κανεις? Με την επεμβαση των υψηλα ισταμενων μπαμπαδων τους σε μια μερα αφεθηκαν ελευθερα.....γονοι ''ματσο'' οικογενειων , κακομαθημενα , που απο τις πολλες ανεσεις βαριοντουσαν και ειπαν να την δουν λιγο αναρχοανατρεπτικοι.

Ειναι παντως αξιοθαυμαστο πως ισοπεδωνετε τα παντα , τα επιχειρηματα σας και ο τροπος σκεψης (?) σας....

Βαση της λογικης σου φιλε , αυριο να παρω μια φωτογραφια της οικογενειας σου και να την φτυσω , να την παταω στο χωμα και μετα να την καψω....οταν θα ερθεις να μου ζητησεις τα ρεστα εγω θα σου πω σιγα ρε μεγαλε πως κανεις ετσι? , εβλαψα στην πραγματικοτητα την οικογενεια σου?.......

Η σημαια ειναι ενα συμβολο.Αν σε αυτην βλεπεις μονο ινες βαμβακα , ναϋλον και χρωμα , τοτε πολυ απλα στερεισαι αντιληψης και φαντασιας...η θες να το παιξεις μαλακας...(διαλεξε καποιο απο τα δυο)....αν εβλεπες λιγο μακρυτερα απο το δαχτυλο σου θα καταλαβαινες οτι μια σημαια αποτελει το συμπυκνωμα ολων των αγωνων των θυσιων και της πολιτισμικης-πολιτιστικης κληρονομιας ενος εθνους.Αποτελει το μεσο με το οποιο δηλωνεις την ταυτοτητα σου...Ολοι οι λαοι του κοσμου εχουν μια σημαια , γιατι αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι στον ιστο ειναι λιγο δυσκολα να αναρτηθει dvd και τηλεοραση που θα δειχνει ολα οσα τους χαρακτηριζουν και αποτελουν την εθνικη τους ταυτοτητα....

Ας υποθεσουμε οτι καποιος καει μια σημαια......οποτε , αναγνωριζει ολα τα ανωτερω , αλλιως θα εκαιγε ενα κοματι κασμιρι η κανα τεντοπανο....αρα και ο εμπρηστης αντιλαμαβανεται τον συμβολισμο , αφου με την πραξη του , ουσιαστικα θελει να δηλωσει το μενος και την αντιπαθεια που τρεφει σε ολα αυτα που πρεσβευει μια σημαια. Επισης γνωμη μου ειναι οτι αποτελει πραξη ακραια φασιστικη.....δηλαδη , αν για εσενα θλιβερε ανθρωπακο δεν σημαινει κατι μια σημαια τουλαχιστον δειξε σεβασμο στο γεγονος οτι σημαινει κατι για χιλιαδες αλλους......δηλωσε και εκδηλωσε τις αποψεις σου με αλλον τροπο , οχι με θρασυδειλια.

Το μεγαλυτερο δειγμα πολιτισμου και δημοκρατιας ειναι να αναγνωριζεις οτι πραγματα ασημαντα και αδιαφορα , για αλλους μπορει να ειναι σημαντικα.

Οι Ποντιοι εχουν υποστει τα πανδεινα , αλλα και εμενα που η καταγωγη μου ειναι απο την Μικρα Ασια σε βεβαιωνω πως ανατριχιαζα απο τις διηγησεις των παππουδων και των γιαγιαδων μου.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    .....γονοι ''ματσο'' οικογενειων , κακομαθημενα , που απο τις πολλες ανεσεις βαριοντουσαν και ειπαν να την δουν λιγο αναρχοανατρεπτικοι.

εχω γνωρισει αναρχικους αρκετους,φτωχαδακια ητανε ολοι τους τι να πω δεν ετυχε να γνωρισω πλουσιοπαιδο,σιγουρα θα υπαρχει...

Βαση της λογικης σου φιλε , αυριο να παρω μια φωτογραφια της οικογενειας σου και να την φτυσω , να την παταω στο χωμα και μετα να την καψω....οταν θα ερθεις να μου ζητησεις τα ρεστα εγω θα σου πω σιγα ρε μεγαλε πως κανεις ετσι? , εβλαψα στην πραγματικοτητα την οικογενεια σου?.......

Αμα κανεις ολα αυτα θα γελαω,κι αμα θες να σου φερω φωτογραφια να δοκιμασεις,αν τους πειραξεις ομως θα κανω οτι μπορω για να σε πατησω κατω.

Η σημαια ειναι ενα συμβολο.Αν σε αυτην βλεπεις μονο ινες βαμβακα , ναϋλον και χρωμα , τοτε πολυ απλα στερεισαι αντιληψης και φαντασιας...η θες να το παιξεις μαλακας...(διαλεξε καποιο απο τα δυο)....αν εβλεπες λιγο μακρυτερα απο το δαχτυλο σου θα καταλαβαινες οτι μια σημαια αποτελει το συμπυκνωμα ολων των αγωνων των θυσιων και της πολιτισμικης-πολιτιστικης κληρονομιας ενος εθνους.Αποτελει το μεσο με το οποιο δηλωνεις την ταυτοτητα σου...Ολοι οι λαοι του κοσμου εχουν μια σημαια , γιατι αντιλαμβανεσαι πιστευω οτι στον ιστο ειναι λιγο δυσκολα να αναρτηθει dvd και τηλεοραση που θα δειχνει ολα οσα τους χαρακτηριζουν και αποτελουν την εθνικη τους ταυτοτητα....

Στο ονομα της σημαιας εχουν γινει και εγκληματα.
    Διαφωνεις;
    Την σημαια την εχουν σηκωσει ενα καρο προδοτες και καθικια
    Διαφωνεις;
    Μπορει αυτοι που καψαν την σημαια χθες ,να νιαστουν περισσοτερο για αυτο τον τοπο αυριο,απο κατι αλλους που σεβονται
    Διαφωνεις;

.....δηλαδη , αν για εσενα θλιβερε ανθρωπακο δεν σημαινει κατι μια σημαια τουλαχιστον δειξε σεβασμο στο γεγονος οτι σημαινει κατι για χιλιαδες αλλους......δηλωσε και εκδηλωσε τις αποψεις σου με αλλον τροπο , οχι με θρασυδειλια.

Συμφωνω απολυτα.Σεβομαι τα συμβολα,ακομα και των τουρκων,αλλα δεν θα κατσω να μαλωσω επειδη καποιος δεν τα σεβαστηκε,υπαρχουν αλλες υποθεσεις σημαντικοτερες για να διοχετευσω την ενεργεια μου

Το μεγαλυτερο δειγμα πολιτισμου και δημοκρατιας ειναι να αναγνωριζεις οτι πραγματα ασημαντα και αδιαφορα , για αλλους μπορει να ειναι σημαντικα.

Οι Ποντιοι εχουν υποστει τα πανδεινα , αλλα και εμενα που η καταγωγη μου ειναι απο την Μικρα Ασια σε βεβαιωνω πως ανατριχιαζα απο τις διηγησεις των παππουδων και των γιαγιαδων μου.

Λογικο να ανατριχιαζεις,πολεμος ηταν τι περιμενες ;
    Κι οσο κι αν ειναι λυπηρο για οσα εγκληματα εχουν κανει οι τουρκοι ,τοσα και χειροτερα εχουν κανει
    οι Γερμανοι
    οι Ρωσοι
    οι Χουτου
    οι Σερβοι
    οι Κροατες
    οι Ελληνες
    (μαζικοι ομαδικοι βιασμοι,
    ξεκλιρισματα μικρων εθνικων μειωνοτητων
    εσβησαν χωρια απο το χαρτι
    μετακινησαν πληθισμους)
    οι ινδονησιοι
    οι Αμερικανοι
    οι ισραηλινοι
    οι Μαροκινοι
    Οι Γαλλοι
    οι Αγγλοι
    και γενικα ολα τα μελη του ΟΗΕ

Δεν μπορουμε να τους μισουμε ολους
    Γιαυτο δεν ειναι κακο να καταλαβουμε τι κανει τον ανθρωπο αγριμι,κι αν αυτο μας αρεσει ή οχι
    Διαφωνεις;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Επρεπε να μην ξεχνω οτι τις γνωσεις και τα πιστευω τα εχω για μενα και οχι για να τις αναγγελω...
    akrivoa auto lew kai egw gia tin simea...
    otan agapas kati pragmatika to kratas gia parti sou..
    apo tin agapi sou gia tin gineka sou kai tin mixani sou mexri ta paidia sou kai tin pisti stin patrida sou...

o idi xrisimopoiise tin simea pou leei pws agapaei gia na prokalesei to misos stous alodojous

ta alla pou lete gia emena se prwsopiko epipedo apla ta paravlepw... den sas jerw gia na prosvlithw pragmatika..

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Mias Kai Emeis Edo Kanoyme Reportaz...
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:29
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας