Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 147

Θέμα: Το τσάι...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Το τσάι...

Κανονικά θα πήγαινε στο "σε είδα..." αλλά βγήκε μεγάλο οπότε το βάζω μόνο του εδώ...

Μερικές φορές το σύμπαν κάνει ότι μπορεί για να σε ρεζιλέψει...

Είναι πρωί και έχω βγει μετά από καιρό βόλτα με το VFR. Έχω όλο κι όλο σκάρτη μια ώρα στη διάθεσή μου, όποτε διαλέγω διαδρομή κοντινή, δυο βήματα απ' το σπίτι μου. Ανεβαίνω το βουνό απ' τον δρόμο που πάει προς Ν. Μάκρη, περνάω την κορυφή και κατεβαίνοντας στρίβω στο Πανόραμα αριστερά προς Διόνυσο για να βγω Κηφισιά και να γυρίσω προς τα πίσω. Καμιά 20 χιλιόμετρα όλο μαζί. Το ξέρετε το κομμάτι. Έχω απολαύσει το ανεβοκατέβασμα στο βουνό όσο δεν παίρνει: Κίνηση μηδέν, δρόμος στεγνός, έχει μια πολύ ελαφρά ομίχλη, βέβαια, και μπόλικο κρύο, αλλά μετά τις πρώτες δυο στροφές τα έχω ξεχάσει όλα. Είναι μια από αυτές τις φάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι σε απόλυτη αρμονία με το μηχανάκι και με τα πάντα γύρω σου. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβαίνει είναι πολύ γαμάτο. Τίποτα δεν σε ενοχλεί, τίποτα δεν σε ξενίζει. Ανοίγεις το γκάζι και αισθάνεσαι το μοτέρ πιο γεμάτο απ΄ ότι συνήθως. Νιώθεις την επιτάχυνση πιο απολαυστική από άλλες φορές. Τα πάντα γύρω σου δείχνουν καθαρά, σαν φρεσκοπλυμένα...

Έχω περάσει το Πανόραμα και βρίσκομαι στο κλειστό κομμάτι πλησιάζοντας στον Διόνυσο. Έχω πλέον χαλαρώσει εντελώς. Πάω σιγά, χαζεύω γύρω και ακούω το μοτέρ να γουργουρίζει. Τη Νιρβάνα μου τη χαλάει ένας μεταλλικός ορυμαγδός που έρχεται κάπου από πίσω---κάτι σαν πολλά τετζερέδια να κατρακυλάν στην κατηφόρα. Κοιτάω τους καθρέφτες και βλέπω απ' την στροφή πίσω μου να βγαίνει κάτι μικρό και ροζ και να πλησιάζει γρήγορα. Ο σαματάς δυναμώνει και πριν καλά-καλά καταλάβω τι έγινε, με περνάει ένα ζετάκι με καμιά κατοσταριά χιλιόμετρα, αφήνοντας πίσω του κάργα μπουχό και μυρωδιά από καμένο διχρονόλαδο. Καβάλα στο ΡΟΖ μηχανάκι η επιτομή του κάγκουρα πιτσιρικά: Τυπάκι ψηλό και αδύνατο, τζίν παντελόνι και σπορτέξ (να πατάν στις μύτες τα μαρσπιέ στην χαρακτηριστική καγκουροστάση), μπουφάν μπαλόνι απ' τον αέρα, ξεκράνωτος, καμπουριαστός πάνω στο μηχανάκι, με τα μάτια να έχουν γίνει κουμπότρυπες απ' το κρύο. Ενστικτωδώς ανοίγω το γκάζι να τον προφτάσω. 80, 90, 100, και η στροφή να πλησιάζει---κλειστή, τυφλή, αριστερή. "Θα κόψει, δεν μπορεί". Εμ, έλα που δεν κόβει! Το παπί κάργα πλαγιασμένο, να ξύνει σχεδόν τα μαρσπιέ στην άσφαλτο, το πίσω λαστιχάκι να γλυστράει μανιασμένα και να λες "πάει... αυτό ήταν, έφυγε σούμπιτος στο χαντάκι" και το τυπάκι, εκεί, να δίνει κι άλλο. Και δώστου τετζερέδια, και δώστου μπουχός. Τσιμπάω τα φρένα (κώλωσα, το παραδέχομαι) και μπαίνω στην στροφή. Βγαίνοντας ανοίγω γκάζι και τον ξαναπλησιάζω. Αυτός εκεί... ακατέβατα. Γκάζι να μην έχει κλείσει ούτε για ένα νανοδευτερόλεπτο. Στην επόμενη στροφή τα ίδια και χειρότερα. Τον ακολουθώ και έχω αρχίσει να ιδρώνω. Αν δεν είχα το παραπάνω γκάζι να τον μαζεύω ανάμεσα στις στροφές θα με είχε αφήσει πίσω (να ψάχνω τα κομμάτια του κουρελιασμένου μου εγωισμού) και θα είχε χαθεί στο ηλιοβασίλεμα. Το ινδιανιλίκι συνεχίζεται, κόντρα σε κάθε νόμο της λογικής και της φυσικής. Ρε παιδιά, μάρτυς μου ο Νεύτωνας, αλλά τι κρατούσε το παπί όρθιο και πάνω στο δρόμο έτσι όπως πήγαινε ακόμη μέχρι τώρα δεν έχω μπορέσει να καταλάβω. Μπαίνουμε στην κατοικημένη περιοχή και βρίσκουμε φανάρι. Σταματάω δίπλα του και τον κοιτάω σαν να μην μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Κρατιέμαι να μην κάνω έτσι να τον ακουμπήσω να δω αν είναι αλήθεια εκεί. Και όπως είμαστε σταματημένοι, περιμένοντας το πράσινο, το μαλακιστίρι μου δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Γυρνάει και μου λέει: "Γεια χαρά! Ωραία τραβάει το VFR! Με πόσα πηγαίναμε γιατί δεν έχω κοντέρ?" Εκείνη τη στιγμή, δόξα το Θεό, ανάβει το πράσινο. Κουμπώνω πρώτη, καρυδώνω το γκάζι και χάνομαι με το μηχανάκι να κάνει οχτάρια....

Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός πλέον κύριοι! Με τις υγείες σας...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    ωραια ιστοριουλα

:a19: στον παπιοκαγκουρα !

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    " Εκείνη τη στιγμή, δόξα το Θεό, ανάβει το πράσινο. Κουμπώνω πρώτη, καρυδώνω το γκάζι και χάνομαι με το μηχανάκι να κάνει οχτάρια....

Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός πλέον κύριοι! Με τις υγείες σας...
    Ετσι είναι Νίκο...
    Αν δεν τα πατήσεις μικρά, τρώς κάτι πακέτα μεγέθους container.
    Αν του ΄σκαγες όμως το κλωτσίδι για να πάει σούμπιτος στο χαντάκι θα ήταν ανήθικο μεν, αλλά θα αποκτούσες τον σεβασμό σύσσωμης της παγκόσμιας κοινότητας των κουλών VFRάδων.

Πιές μια Coca Cola να χωνέψεις το παλτό με τον καμιλό γιακά που σου φόρεσε ο πιτσιρικάς και ξέχνα το.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

έπρεπε να κρατήσεις ένα τηλέφωνο, να τον πάρουμε στην επόμενη ironbutt εξόρμηση για πλοηγό ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Πιές μια Coca Cola να χωνέψεις το παλτό με τον καμιλό γιακά που σου φόρεσε ο πιτσιρικάς και ξέχνα το.
    Όλα να τα χωνέψω ρε Βύρωνα, αλλά αυτό το ΡΟΖ, ρε πούστη μου, μου είναι τελείως αδύνατο...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ποσο το πουλας το VFR ειπαμε??? :rotflmao::rotflmao:

Αυτα ειναι!!
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σε αυτες τις περιπτωσεις ...πας χαλαρα και αδιαφορος αλλα εχεις μια σχετικη αποσταση.
    Μολις τον δεις μποσικο σκας μια τριτη και εξαφανιζεσαι απο τα ματια του για να μην σε παρει στο ψιλο.. και αν θες να πας κοντριτσες με παπια παρε κανα XLR....που πας με το βοιδι στις στροφες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Με τις υγειες σου

Το ροζ ελπιζω να ειχε τουλαχιστον μισο κιλο περλα μεσα..
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    χα χα ωραιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    npat + hornet μαζί στο ίδιο thread ;;;

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Δε σε χάλασε καθόλου....έτσι μού'τυχε ένας παππούς με Suzuki GN 250 γυρίζοντας από Σούνιο...από την Αγ.Μαρίνα ως τα λιμανάκια πήγαινε όσο πήγαινε το Σουζούκι... με τσάγιασε κανονικά...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hornet Προβολή μηνύματος
    σε αυτες τις περιπτωσεις ...πας χαλαρα και αδιαφορος αλλα εχεις μια σχετικη αποσταση.
    Μολις τον δεις μποσικο σκας μια τριτη και εξαφανιζεσαι απο τα ματια του για να μην σε παρει στο ψιλο.. και αν θες να πας κοντριτσες με παπια παρε κανα XLR....που πας με το βοιδι στις στροφες.
    Να τον περάσω σ' αυτό το κομμάτι έτσι κι αλλιώς δεν θα το διακινδύνευα (ΠΟΛΥ κλειστό και με ελάχιστη ορατότητα), αλλά, πέρα απ' τις υπερβολές της αφήγησης, το τυπάκι πήγαινε πραγματικά "χωρίς αύριο"... είχε καρυδώσει το γκάζι στο παπί και στροφή-ευθεία, βλέπω-δεν βλέπω όλα ένα πράγμα...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Εγώ θα απάνταγα "με χ πηγαίναμε, αλλά αν δε βάλεις κανα κράνος μπορεί στην επόμενη βόλτα να μην μάθεις με πόσα πήγαινες..."

και φυσικά προσποιείσαι ότι δεν ζορίστηκες, Joe Bar κι έτσ'
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:29