Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ...
    εντιτ:η αναζητηση δεν ειναι μοτοσυκλετιστικη (το θεμα ειναι αντρες vs γυναικες) αλλα δε γαμιεται....:o
    Το θέμα είναι ότι όλοι λένε για αδρεναλίνες και κόντρες κι άλλες τέτοιες πίπες, όταν όλα γίνονται για το χρήμα.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    στασου...αλλο σου ειπα και αλλο υιοθετεις.θελεις να θεωρεις τον μοτοσυκλετιστη επικινδυνο τυπο για τους χ λογους.μαγκια σου.εγω δεν το βλεπω ετσι.μπορω να εξηγησω το γιατι αλλα θα μπουμε σε σκοτεινα μονοπατια και εγω μεχρι και το αφτερ μαρκετ κοστουμακι μου το εχω ανοιχτο για να εχω φωτα, οποτε δεν θα το κανω.
    και επειδη σε ειδα πολλη σιγουρη γι' αυτο ειπα το ''εκλεισε η υποθεση''.

καλη σας συνεχεια λοιπον στην μοτοσυκλετιστικη σας αναζητηση.

εντιτ:η αναζητηση δεν ειναι μοτοσυκλετιστικη (το θεμα ειναι αντρες vs γυναικες) αλλα δε γαμιεται....:o
    Δηλαδής άμα βλέπεις το χλεχλέ στο φανάρι με το κουστουμάκι πάνω στο μπε εμ βε που κάνει τον καμπόσο στα παπιά δε θέλεις να τον τσαγιάσεις ?
    Έτσι να τον περάσεις στη στροφή από εξωτερική και τον στείλεις στο Βαγιανέλη αδιάβαστο να ρωτάει πόσα άλογα βγάζει το ΧΤ ?
    Λέμε τώρα…

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι ότι όλοι λένε για αδρεναλίνες και κόντρες κι άλλες τέτοιες πίπες, όταν όλα γίνονται για το χρήμα.

ρε μλκ ωρες-ωρες με τρομαζει η διακριτικοτητα σου και ο ελεγκαντ (καλα κενταω σημερα!νταντελα τη μπαλα λεμε) τροπος να πεις αυτο που θες !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

είναι κι αυτό ένα....
    +1000 (ευρώ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δηλαδής άμα βλέπεις το χλεχλέ στο φανάρι με το κουστουμάκι πάνω στο μπε εμ βε που κάνει τον καμπόσο στα παπιά δε θέλεις να τον τσαγιάσεις ?
    Έτσι να τον περάσεις στη στροφή από εξωτερική και τον στείλεις στο Βαγιανέλη αδιάβαστο να ρωτάει πόσα άλογα βγάζει το ΧΤ ?
    Λέμε τώρα…
    Καλά χαλάρωσε κι εσύ τώρα λίγο.. μπορεί να πέσεις σε μπεμβεδάκια που να σου δώσει να πιεις το νερό της ζωής..

ρε μλκ ωρες-ωρες με τρομαζει η διακριτικοτητα σου και ο ελεγκαντ (καλα κενταω σημερα!νταντελα τη μπαλα λεμε) τροπος να πεις αυτο που θες !!!!
    Πλάκωσε δουλειά και δεν προλαβαίνω να γίνω αδιάκρτος.. :rotflmao:

Καλά χαλάρωσε κι εσύ τώρα λίγο.. μπορεί να πέσεις σε μπεμβεδάκια που να σου δώσει να πιεις το νερό της ζωής..
    ναι δε λέω ΜΠΟΡΕΙ....

Αλλά αυτός που θα μου δώσει να πιώ το νερό της ζωής δεν κάνει το μάγκα στα παπιά (και είναι και φίλος μου οπότε δεν κάνω μλκιες με τον Άλεξ)

:rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Λέμε τώρα…
    σιγα μην τον δω.για μενα αυτοι οι τυποι απλα δεν υπαρχουν.περνανε απαρατηρητοι.και ετσι για την ιστορια δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι ουτε να το παιξω κανενος προστατης εκει εξω.

σιγα μην τον δω.για μενα αυτοι οι τυποι απλα δεν υπαρχουν.περνανε απαρατηρητοι.και ετσι για την ιστορια δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι ουτε να το παιξω κανενος προστατης εκει εξω.

Πες ρε χαμένε ότι κυκλοφορείς με παπί να καταλάβουν..

Οκ έχεις αυτοσυγκράτηση…
    Σε θαυμάζω !
    Κάνεις γιόγκα ή κάτι τέτοιο ?

Εγώ πάλι μερικές φορές έχω άλλες όχι και δεν είμαι καν γρήγορος.
    Απλά μερικούς δεν τους μπορώ.

Α τώρα που το θυμήθηκα κάποτε είχα πετύχει το Μπούστα που έκανε τεστ για το μοτο σπορτ σε ένα άθλιο BMW custom.
    Στην Επίδαυρο ήταν…
    Προσπάθησα να μείνω πίσω του με ζζρ 1100 και ήταν αδύνατο.
    (για την ιστορία)
    Ακόμα τον θυμάμαι και τρομάζω !

(έχω χρόνο )

χαχαχαχαχα !

ροζ ?

σωστα.κυκλοφορω με παπι παιδες.μη με λαμβανεται υπ' οψιν

σωστα.κυκλοφορω με παπι παιδες.μη με λαμβανεται υπ' οψιν
    Να καταλάβουν ότι είσαι ένας συνετός και ήρεμος οδηγός πόλης..

Το κείμενο του Νίκου τα σπάει πάντως!

(κι όσοι δεν τον ξέρετε τον npat, μόνο κουλός δεν είναι)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    αρα?.. κάπου στην τσεπη της συγκίνησης του μηχανόβιου κρύβεται ο κίνδυνος και η αυξημενη αδρεναλίνη!!!
    To ίδιο παραμυθάκι, ξανά και ξανά ΡΠΜ... Όσο και αν ακούγεται ελκυστικό, πως να το κάνουμε, ό ψαροντουφεκάς ΔΕΝ αποσκοπεί στην συγκίνηση να τον κατασπαράξουν καρχαρίες, ο ιστιοπλόος ΔΕΝ εξιτάρεται από το ενδεχόμενο να πνιγεί μεσοπέλαγα, ο σκιέρ ΔΕΝ ονειρεύεται πολλαπλά κατάγματα μετά από πτώση σε γκρεμό, ο πεζοπόρος στο δάσος ΔΕΝ τη βρίσκει σκεπτόμενος ότι θα τον φάνε οι αρκούδες, ο ανεμοπτεριστής ΔΕΝ ονειρεύεται να τσακιστεί στα βράχια, ο αλεξιπτωτιστής ΔΕΝ την βρίσκει με την πιθανότητα να μην ανοίξει το αλεξίπτωτο, ο κολυμβητής ΔΕΝ φτιάχνεται από την αδρεναλίνη όταν κινδυνεύει να πνιγεί... και μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο... Όλοι αυτοί ασχολούνται με την αγαπημένη τους δραστηριότητα ΠΑΡΑ και όχι ΕΞΑΙΤΙΑΣ των κινδύνων. Γιατί τώρα κάποιοι επιμένουν στο παραμυθάκι ότι ο μοτοσυκλετιστής την βρίσκει προκαλώντας τον θάνατο και έχουν κολλήσει στην καραμέλα της "αδρεναλίνης" μου είναι ακατανόητο... (και άκρως εκνευριστικό).

[FONT=arial]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ωχ...
    :rotflmao:

Όποιον εδώ μέσα (και έξω) δεν τον γαργαλήσει το δεξί του χέρι τις μέρες που έρχονται που θα έχουμε τις ανοιξιάτικες λιακάδες, να το δηλώσει τώρα.

Και η σκέψη που μέσα στο μυαλό πολλών από μας περνάει εκείνη τη στιγμή, ή ακόμα χειρότερα μετά από αυτή τη στιγμή είναι "πωπω πάλι μλκ έκανα, πως γλίτωσα Μπαναγίτσα 'μ".

Αλλά ακόμη και τότε, η λανθάνουσα εντύπωση ότι εκείνη τη στιγμή ξεγελάσαμε προσωρινά το θάνατο, επικρατεί της λογικής.

Η αίσθηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι επιτυγχάνουμε κάτι εκτός των δυνατοτήτων μας. Άσχετα αν συνήθως η τύχη είναι αυτή που μας σώζει.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο, έχει να κάνει με το ρίσκο που είναι διατεθιμένος ο καθένας να πάρει στη ζωή του. Πολλοί (ο υποφαινόμενος κυρίως)
    εξαπάτησαν κάποια στιγμή τον εαυτό τους πιστεύοντας ότι η μηχανή θα είναι το "εργαλείο" τους από άποψη οικονομίας και πρακτικότητας.

Όχι. Την ώρα που ετοιμάζονται να πάνε στη δουλειά, να πάνε να πάρουνε ψωμί από το φούρνο ή να κάνουν τη πιο βαρετή αγγαρεία,
    το γεγονός ότι θα καβαλήσουνε από μόνο του ελαχιστοποιεί τη ρουτίνα, ο "αιφνιδιασμός" όπως αναφέρθηκε νωρίτερα είναι αυτός που
    σε γεμίζει.

Δεν επικρατεί η λογική, επικρατεί το άγνωστο. Ακόμη και στη πιο χαλαρή βολτίτσα, η δυνατότητα που έχεις να τραβήξεις το γκριπ
    και να (χμ χμ) "εκτοξευτείς" είναι απερίγραπτη.

Και σας τα λέει αυτά ο κουλός με τη πολυθρόνα που δε πάει με τίποτα και την είδε μηχανόβιος...

[FONT=Times]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    To ίδιο παραμυθάκι, ξανά και ξανά ΡΠΜ... Όσο και αν ακούγεται ελκυστικό, πως να το κάνουμε, ό ψαροντουφεκάς ΔΕΝ αποσκοπεί στην συγκίνηση να τον κατασπαράξουν καρχαρίες, ο ιστιοπλόος ΔΕΝ εξιτάρεται από το ενδεχόμενο να πνιγεί μεσοπέλαγα, ο σκιέρ ΔΕΝ ονειρεύεται πολλαπλά κατάγματα μετά από πτώση σε γκρεμό, ο πεζοπόρος στο δάσος ΔΕΝ τη βρίσκει σκεπτόμενος ότι θα τον φάνε οι αρκούδες, ο ανεμοπτεριστής ΔΕΝ ονειρεύεται να τσακιστεί στα βράχια, ο αλεξιπτωτιστής ΔΕΝ την βρίσκει με την πιθανότητα να μην ανοίξει το αλεξίπτωτο, ο κολυμβητής ΔΕΝ φτιάχνεται από την αδρεναλίνη όταν κινδυνεύει να πνιγεί... και μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο... Όλοι αυτοί ασχολούνται με την αγαπημένη τους δραστηριότητα ΠΑΡΑ και όχι ΕΞΑΙΤΙΑΣ των κινδύνων. Γιατί τώρα κάποιοι επιμένουν στο παραμυθάκι ότι ο μοτοσυκλετιστής την βρίσκει προκαλώντας τον θάνατο και έχουν κολλήσει στην καραμέλα της "αδρεναλίνης" μου είναι ακατανόητο... (και άκρως εκνευριστικό).
    Ναι βρε συνονόματε, φυσικά και όλοι ασχολούνται με την αγαπημένη τους δραστηριότητα, και η αδρεναλίνη που παράγεται από αυτόν ακριβώς τον κίνδυνο είναι αυτή που κάνει την ενασχόληση συναρπαστική.[/FONT]

Υ.Γ. Το φελέκι μου με τα νέα φοντς, κάθε φορά και άλλη γραμματοσειρά με άλλο μέγεθος...
    [/FONT]

Σελίδα 4 από 21 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση