Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τώρα με όλο το σεβασμό για την Έρρικα σου είπα και πριν ότι δεν υπάρχουν μηχανόβιοι… πια.
    (εσύ εκεί το χαβά σου)
    Ο μηχανόβιος είναι έκφραση των 80ς που έχουν περάσει –ευτυχώς ξαναλέω-
    Η Έρρικα έχει κράνος ο μηχανόβιος δεν είχε.
    Και δεν είχε, όχι μόνο κράνος, αλλά ούτε αριθμό, ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε λεφτά, ούτε δουλειά …
    Έτσι ήταν η ζωή ΤΟΤΕΣ
    Οι μεγάλες μηχανές ήταν αδύνατο να αγοραστούν (βλέπε δραχμή) και όποιος είχε συχνά την είχε κλέψει από κάποιον τουρίστα.
    Τον καιρό εκείνο η λέξη μηχανόβιος ήταν συνώνυμη του αλήτης και συχνά η απόκτηση μοτοσΥκλέτας είχε να κάνει και μια προσωπική επανάσταση.
    Το ότι κάποιος καβαλάει μηχανή ΣΗΜΕΡΑ δεν τον κάνει μηχανόβιο ούτε κοντράκια ούτε εραστή του κίνδυνου ούτε κάνει καμία προσωπική επανάσταση
    Οι κόντρες έχουν σχεδόν εξαλείφει, ούτε βούτες ούτε λιμανάκια ούτε δέλτα ούτε ροσινιόλ υπάρχουν πια που κάποτε μάζευαν και 2000 θεατές…
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΚΩΛΑ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

συγγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο
    γελάω όμως με την ανορθογραφία στην τελευταία σου λέξη..
    όσο να πεις το αλλάζει λιγάκι

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Από πότε ο κίνδυνος είναι μικρόβιο, ρε σεις;
    Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
    Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...
    always two steps from hell

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    μα δεν ειπε κανεις οτι δεν κανει κοντρες!! ΟΛΟΙ κανουμε σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι δυνατον! αλλα η φιλεναδα σου επιμενει οτι το κανουμε 1ον γιατι γουσταρουμε να κινδυνευουμε και εχουμε αυτοκτονικες τασεις και 2ον γιατι ειμαστε μηχανοβιοι!! με τη λογικη που το θετει δλδ εγω οταν κοντραρομαι με ενα φιλο ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα, η ποιος θα πιει τα περισσοτερα σφηνακια, η ποιος θα ριξει τη πιο βροντερη κλανια, το κανω επειδη οδηγω μηχανη!! δλδ αν οδηγουσα νταλικα ας πουμε δεν θα ειχα τετοιες τασεις!!

επισης αυτο που ειπες για τον κιδυνο δεν το λεμε εμεις, η φιλεναδα σου το λεει και επιμενει κιολας οτι ο κινδυνος ειναι αυτο που ζηταμε!
    οπως ειδες ,δεν συμφωνησα με την "φιλεναδα" μου ,η οποια εχει νικνειμ και θα το εκτιμουσα δεοντως εαν την προσφωνουσες με αυτο απο δω και στο εξης,αλλα διαφωνησα με τον τροπο που επελεξες να δειξεις την δικη σου διαφωνια...

το οτι βλεπει κατι απο μια δικη της οπτικη ειναι γουστο της,οπως ειναι και δικο μου-μας γουστο να διαφωνησουμε η να συμφωνησουμε...

τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λιγοτερο...μην ψαχνεις λοιπον δρακους...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
    Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...
    Πολύ ενδιαφέρον. Να εισηγηθούμε για εμβόλιο μπας και σώσουμε καμιά δίτροχη ψυχή..
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    τον παλιο καλο καιρο η απαντηση θα ηταν:''θα δεχτουμε οτι ειμαστε adrenaline junkies αν δεχτητε οτι ειστε πλυντηρια πιατων (αντε και κουζινες)''.

αλλα επειδη τα χρονια αλλαξαν και επειδη συμφωνω τοσο με τον μοτομικε οτι απλα τρολλαρεις με ωραιο περιτυλιγμα,οσο και με τον νπατ που σου ειπε οτι ειναι και εκνευριστικο και προσβλητκο αυτο που κανεις, θα επιλεξω να την κανω κι εγω με τη σειρα μου απο το θρεντιδι.

υ.γ.ο λογος που δεν το εκανα ηδη ειναι οτι συμφωνω και με τον σναιπερ που ''ειχε καιρο να διαβασει τετοια παρολα''

αντιος.
    Πίστευα πως οι φαλλοκρατικές αντιλήψεις είχαν εκλείψει. Κανεις δεν κάθεται εδω με το ζόρι. Ο χαρακτηρισμός "adrenaline junkies " είναι αιχμηρός για το μέσο αναβατη και δεν τον ασπάστηκα.

Εξάλλου εσύ ανέφερες πως είσαι Γ...τος οδηγός και ακόμη μεταφραζω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
    Αν η πλειοψηφία των οδηγών μοτοσικλέτας εχουν την ίδια άποψη για τον εαυτό τους, τότε επιβεβαιώνεται το γεγονός ο μοτοσικλετιστής βιώνει το εξτρίμ συναίσθημα που τον διαφοροποιεί...

Το θρεντ είχε σκοπό να συλλέξει απόψεις.

Ακούστηκε πως ο οδηγός μηχανης είναι χαλαρός και ήρεμος τύπος, επίσης ακουστηκε από σας πως δύσκολα θα αφεθεί ανεκμετάλλευτη η πρόκληση της κόντρας.... (κάτι για κότες ανεφερε ο reinmeinster, αλλα θεωρώ πως δεν είναι η πλειοψηφία έτσι, ε?...)

Οπότε ο αναγνώστης μπορεί πλέον να προβεί σε συμπεράσματα...

Εγω φυσικά και διαμόρφωσα άποψη με τη λήξη της αντιπαραθεσης..
    Αρχικά συμμετείχα στο θρεντ θεωρώντας τον μοτοσικλετιστή πιο δυναμικό και παράτολμο από τον τυπάκο του καναπέ....
    Οκ.. δε μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω την άποψη πως ο ίδιος τύπος είναι που συνειδητά θα επιλέξει την αγορά μηχανής....
    Φυσικά με θλίβει αυτό... διότι όντως θεωρούσα τον οδηγό μηχανής να φέρει το μύασμα του κινδύνου...

Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...

...Ευχαριστω για την προσοχή σας...

Επιμενω σ'αυτο που ανεφερα στο θεμα του καλωσορίσματος. Ο μοτοσικλετιστής είναι σαφως πιο εξοικειωμένος με τον κινδυνο απ' ότι ο οδηγός αυτοκινήτου...
    και αυτό ακριβώς το γεγονός είναι συγκτριτικό πλεονέκτημα διότι έχει πληρέστερη εικόνα των κινδύνων στο δρόμο, που είναι κοινοί για όλους του χρήστες του και είναι σε θέση να τους προβλέψει και να τους αντιμετωπίσει καλύτερα.
    ΑΝ θέλει φυσικά, αλλά το αν θέλει δεν έχει να κάνει με το τι οδηγεί

Επιστρεφοντας στην κοινή γνώμη: η κοπελιά που έχει φίλο οδηγό μηχανής τον απεικονίζει στο νου της με στίγμα αυτής του της ιδιότητας. Η κόρη που ο μπαμπάς της είναι μοτοσικλετιστής τον απεικονίζει στο νου της σαν ...φτερωτό θεό της ασφάλτου!!!
    Στίγμα
    και μιας και σου αρέσει να γράφεις με ωραία επίθετα και να χρησιμοποιείς πολύπλοκο συντακτικό θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι γράφεις

Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...Ευχαριστω για την προσοχή σας...

Μας την είπες τώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    απλώς αντέστρεψα το δικό σου παράδειγμα για να δεις με πιο τρόπο χρησιμοποιείς το δείγμα σου
    το είδες
    αλλά επιλέγεις να μην το διαπιστώνεις παρά μόνο στους άλλους...
    Το δικό μου "παραδειγμα" ήταν αντιστροφή του παραδειγματος του ...daz!!!
    για να δείξω πως δειγματοληψία δε σημαίνει πατάω πάνω σε ΜΙΑ περίπτωση που εχω κατα νου...
    Η κοινή γνωμη δεν έχει υποψη της ΕΝΑ μονο παραδειγμα για να διαμορφωση άποψη!

Στατιστικολόγος, ψυχολόγος, λοιμωξιολόγος και μέχρι να τελειώσει το θρεντ θα τα σαρώσουμε όλα.

Το αγαπημένο μου όμως είναι το αυθαιρετοσυμπερασματολόγος PhD.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Καλό το θέμα δε λέω, αλλά ίσως κακώς τέθηκε ως ερώτηση ή αναρώτηση ή τέλος πάντων προβληματισμός.

Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε (του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου) και δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί ο ένας να αλλάξει τη γνώμη ή την οπτική γωνία του άλλου.

Έτσι κι αλλιώς, τις ιδέες μας δεν μπορεί να τις αλλάξει κανείς, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.

Ως τώρα το θέμα πάει κάπως έτσι:
    reflection - «Παιδάκια γειά σας, είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο ή κάνω λάθος;»
    Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, μη νομίζεις, φλώροι είμαστε απλά μας αρέσουν τα μηχανάκια.»
    reflection - «Μπορεί να μου το παίζετε εμένα φλώροι, αλλά από αυτά που λέτε νομίζω πως βγαίνει καθαρά το συμπέρασμα ότι είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
    Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, αλήθεια λέμε, φλώροι είμαστε, απλά δε μας φαίνεται γιατί έχουμε ωραία άβαταρ.»
    reflection - «Όχι, ίσως εσείς να μην το καταλαβαίνετε, αλλά υποσυνείδητα είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
    Όλοι οι άλλοι - «Ξεκόλλα, όχι.»
    reflection - «Εσείς ξεκολλάτε, ναι.»
    Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
    reflection - «Ναι!»
    Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
    reflection - «Ναι!»
    Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»

Και πάει λέγοντας....

Ενώ η συζήτηση θα μπορούσε να περιοριστεί εύκολα στα:
    reflection - «Παιδάκια γειά σας, σας γουστάρω (ή δεν σας γουστάρω, το ίδιο είναι) γιατί είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
    Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, μη νομίζεις, φλώροι είμαστε απλά μας αρέσουν τα μηχανάκια.»
    reflection - «Ό,τι και να μου λέτε εγώ τη βρίσκω να σας βλέπω έτσι, δεν θα μου το χαλάσετε τώρα εσείς...»
    Όλοι οι άλλοι - «Ok...»

Βέβαια, αν ήταν έτσι, δεν θα είχε φτάσει το θέμα στις 10 σελίδες, 2-3 και τέλος, οπότε...

"τυπακος του καναπε" και "φλωράκος" δλδ ο μοτοσικλετιστής !!!...

οκ παίδες.... Εσεις φυσικά και ξερετε καλύτερα τι αυτοπροσδιορίζει το Εγω του οδηγού μηχανης!....

Αρχικά συμμετείχα στο θρεντ θεωρώντας τον μοτοσικλετιστή πιο δυναμικό και παράτολμο από τον τυπάκο του καναπέ....
    Οκ.. δε μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω την άποψη πως ο ίδιος τύπος είναι που συνειδητά θα επιλέξει την αγορά μηχανής....
    Φυσικά με θλίβει αυτό... διότι όντως θεωρούσα τον οδηγό μηχανής να φέρει το μύασμα του κινδύνου...

Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...

δηλαδή σε απλά ελληνικά άλλα πίστευες και άλλα μας έλεγες με την ελπίδα να σου επιβεβαιώσουμε αυτά που πίστευες.

συγχαρητήρια

Υ.Γ.
    ...ο κίνδυνος από μικρόβιο έγινε μύασμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εγώ πάντως ανέβηκα με αυτά τα "μηχανόβια" "αδρεναλίνες" και "κίνδυνους" που παίζετε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε τι είστε εσείς????? Ανοίγει θέμα ένα θηλυκό, δεκαπέντε χιλιάδε δίσκοι, πετάει το τυράκι με ντεμεκ εξεζητημένη γραφή, την προλογίζει και ο άρχοντας του σκότους ο Rein, προβλέπω σαράντα χιλιάδε δίσκοι και περιπλέον. Αμέ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Πολύ ενδιαφέρον. Να εισηγηθούμε για εμβόλιο μπας και σώσουμε καμιά δίτροχη ψυχή..

Τα ψυχοσωματικά (κίνδυνος κι έρωτας) δεν επιδέχονται πρόληψη μεσω εμβολιασμού!!! ...

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση