Σελίδα 25 από 43 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 637

Θέμα: pw80 road race

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    κι εγω εχω...

σημερα επεσε πολυ δουλεια αλλα εχθες επεσε το κινητο το καλο απο τη μηχανη κι εγινε σμπαραλια. αρα φωτο γιοκ. να ρθει η οθονη και μετα. σημερα εφτιαξα βαση πισω για το αμορτισερ. η γιαμαχα εχει δυο φυλλα στο σημειο εδρασης κολλημενα απο 2mm το καθενα. 1 ποντο μετα ξαναγινεται ενα φυλλο με μονο 2mm απο 4 που ηταν. εγω θα κολλησω λαμες 6 χιλιοστων. μπορει να μην ειναι ιδιας ποιοτητας αλλα νομιω θα αντεξει. τα κλιπον θελουν ξανα για τριτη φορα φτιαξιμο απο την αρχη γιατι αλλαξα τα σκριπακια με αυτα του DT50 που μου περισευαν αλλα το τιμονι του DT ειναι παχυτερο. και τωρα φυσικα δεν σφιγγουν. δεν περιαζει ετσι κι αλλιως μουν φαινονταν πολυ ψευτικα.. μετα απο αυτα το μηχανακι θα παρει τρελη φορα. φευγει για αμμοβολη κι ηλεκτροστατικη. κοκκινο πλαισιο, ψαλιδι. μαυρα τεποζιτο πλαστικα. γενικως εκτος απο κανα δυο αυτοκολλητα μικρα διακριτικα γιαμαχα ολα τα αλλα θα γινουν μαυρα. μοτερ ασημι και ζαντες.. χμμ.. ζαντες? νικελ ετσι οπως ειναι δεν τις λες. να γινουν κοκκινα τα στεφανια μαλλον too much.. για νικελωμα ουτε λογος.. μαλλον διαλυση βερνικι τριψιμο ακτινες και βερνικι κι εκει και ξανα μονταρισμα. ακουω ιδεες.

στειλε το πλαισιο για βαψιμο
    φτιαξε το κινητο
    στειλε φωτο απο το συνολο
    βαμενο ετσι!
    και μετα ιδεες θα ερθουν
    πολλες

χαχαα σημερα κοζανη. αυριο σαλονικη για ΣΚ. να αγορασω και πιστολι βαφης που χαλασε και απο δευτερα αφου τελιωσω με την βαση πισω φευγουν γι'αμμοβολη πλαισιο ψαλιδι. εδω τελιωνουν οσα λιγα ηξερα και πρεπει να αρχισω να μαθαινω απο φανοποιια. με τις δουλειες του σπυρου για οδηγο, αν και πολυ δυσκολα με τις ηλεκτροκολησεις να κανεις κατι αορατο. πολυ στκο και ασταρια και πολυ τι ακομα χρηστο? τριψιμο.. χαχαχα

το σταν το εκοψες ?:hypnotize
    vag 70.ντου απο παντου...

οχι. χαχαχαχχαχα θα το αφησω ετσι αφου δεν ενοχλει θα μεινει εκει γιατι ειμαι και λιγο εκκεντρικουλης!!!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Αν οι ακτίνες σου είναι οκ, μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις τα στεφάνια με plastidip για να μη λύνεις... Δες εδώ τι λέω: http://www.youtube.com/watch?v=GXpIu...eature=related

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Βρε βαλε το stand στα αριστερά... θα μπερδευτείς καμιά μέρα και θα το βρεις κάτω το μηχανάκι μαζί με εσένα..

Άντε.. αντε.. πήρες κινητό??? Βάλε καμιά φωτο!!

o μονος λογος που φοβαμαι για το σταντ ειναι να μη πεσει πνω στο CBR. αλλα ετσι γερνοντας δεξια κι οντας παρκαρισμενο δεξια δεν εχω τετοιο φοβο. αυτο το plastidip τι ακριβως ειναι? χρωμα βερνικι ι? βαφει πανω στην σκουρια? δεν καταλαβα απο το βιντεο. βλεπω ενα σπρευ που απο ασημι μετα βαφει μαυρο. το γαλβανι ειναι ανθεκτικο απο μονο του σαν στρωση? σκεφτομαι να ριξω στις ακτινες, αν βρω κουραγιο να τις βγαλω.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Το plasti dip είναι ένα είδος πλαστικής-ελαστικής επικάλυψης. Είναι αρκετά ανθεκτικό για χρήση σε ζάντες, και αφαιρείται ευκολα χωρίς να αφήνει σημάδια. Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω στις ζάντες του Bros...
    http://www.plastidip.co.uk/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gardelisxt550
    motomaniac άσε τις βαρεμάρες και λύσε τις ζάντες να γίνει κουκλί.
    Άσε που θα μάθεις και πλέξιμο!

η εγω ειμαι χαλβας η αυτος που σχεδιασε το νεο φορουμ. αυτο το φανταχτερο μπλε κουμπι πανω αριστερα ειναι για ΝΕΑ απαντηση στο θεμα. αμα καθεσαι και γραφες σαν τον μαλακα και το πατησεις σβηνονται ως δια μαγειας.. γιατι για να το στειλει θελέι να παητησεις εκεινο το σκατοκουμπακι κατω δεξια που δεν πολυξεχωριζει σαν τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια. κι επειδη εγραψα ηδη δυο φορες το τι εκανα σημερα τα παραταω και θα ανεβασω απαντηση αυριο που θα εχω και φωτος..

ΥΓ τι σας εφταιγε μωρε το φορουμ και μου το κανατε ιδιο με τα αυτοκινηταδικα? δεν θελουμε τεχνολογια λεμε.. ολοι με παλια μηχανακια η με διχρονα ασχολουνται.. ουφφφ..

και γκαντεμης. δεν φτανει που εσπασα το καλο κινητο με βγαζει και προβλημα η φωτογραφικη δνε την αναγνωριζει κανενα απο τα δυο πισι στο σπιτι ωστε να αδειασω την μνημη. αρα φωτο ακυρο και σημερα. λοιπον δουλειες που εγιναν χθες και σημερα: χθες κολλημα νεα βαση πισω αμορτισερ.ενισχυσεις. σημερα κολημα ενισχυσεις στον σκελετο, ξαναεφτιαξα για τριτη φορα νεα κλιπον με χοντρυτερο σωληνα ωστε να προσαρμοστουν στα σκριπακια. τριφτηκαν με ευλαβια ντεποζιτο τιμονοπλακα κοκοβιος καβουκι φαναριου, για να ασταρωθουν αυριο με το καινουριο μου πιστολι. ασταρι αυτη τη φορα πηρα 3-1. στοκαραρα και τα κλιπον στις κολησεις κι αυριο ευελπιστω να τα βαψω μαυρα και να παω σκελετο και ψαλιδι για αμμοβολη. γνωριζει κανεις τιμες? γνωριζει κανεις απο δω κοντα κανεναν ? τωρα ρε γαμωτο που παιρνει φορα δεν εχω φωτο. σαν να διαβαζεις ταξιδιωτικο χωρις εικονες ειναι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    η εγω ειμαι χαλβας η αυτος που σχεδιασε το νεο φορουμ. αυτο το φανταχτερο μπλε κουμπι πανω αριστερα ειναι για ΝΕΑ απαντηση στο θεμα. αμα καθεσαι και γραφες σαν τον μαλακα και το πατησεις σβηνονται ως δια μαγειας.. γιατι για να το στειλει θελέι να παητησεις εκεινο το σκατοκουμπακι κατω δεξια που δεν πολυξεχωριζει σαν τα ψιλα γραμματα στα συμβολαια. κι επειδη εγραψα ηδη δυο φορες το τι εκανα σημερα τα παραταω και θα ανεβασω απαντηση αυριο που θα εχω και φωτος..

ΥΓ τι σας εφταιγε μωρε το φορουμ και μου το κανατε ιδιο με τα αυτοκινηταδικα? δεν θελουμε τεχνολογια λεμε.. ολοι με παλια μηχανακια η με διχρονα ασχολουνται.. ουφφφ..
    +1100
    Κι εγώ χθές τράβηξα τα πάθη του ιησού για 5 φωτό.

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gardelisxt550 Προβολή μηνύματος
    motomaniac άσε τις βαρεμάρες και λύσε τις ζάντες να γίνει κουκλί.
    Άσε που θα μάθεις και πλέξιμο!

Ασε ! εδω σε εχω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IWvJDpixw1U

Καλα στο λεει !
    Λυσε τις μονο μην το κανεις οπως εμενα στο TS του γυιου που τις ελυσα τις εφτιαξα μια χαρα ,και στο τελος ,αφου τις ειχα ακτινολογησει ....

τις εβαψα!!!!! :a53:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παρόμοια θέματα

1. Isle of man TT road race - respect!
    από trelf στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2012, 19:06
  2. The REAL road racing
    από Joyrider στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 10