Θα παιξει καμια συναντηση πουθενα η θα παει ο καθενας μονος?
Θα παιξει καμια συναντηση πουθενα η θα παει ο καθενας μονος?
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
εμενα πηρε τηλεφωνο η κοπελα μου στον κιss fm και εχουμε 2 δωρεαν προσκλησεις..
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
λετε να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι??
www.pro-fiber.com
Καλυτερα δεν θα ειναι?
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
κατα τις 10 στο τουρ. περιπτερο??
εκει στο τρελαδικο κοντα που ειναι
www.pro-fiber.com
Εεεεεε?Για γινε λιγο πιο συγκεκριμμενος...
NICK-Z-DAGREEK ασχετο,αλλα μηπως το Ζ σου ειναι πορτοκαλι και πηγαινεις Πεντελη καμια φορα μονος τα Σαβ/κα?
ΟΚ ακυρο,γιατι καποιον εχει παρει το ματι μου και το παει πολυ καλα ο μπαγασας!!!!
τοτε μπορει να ειμουν εγω και να μην ειδες καλα το χρωμα![]()
www.pro-fiber.com
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!
Εγραψες............
Γαμωτ...γαμωτ...!!!!
Ακυρο απο μενα δυστυχως για τον αγωνα αυριο λογω επαγγελματικου meeting.....
χα,χα ο AFTER είναι αυτός!!Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
NICK-Z-DAGREEK ασχετο,αλλα μηπως το Ζ σου ειναι πορτοκαλι και πηγαινεις Πεντελη καμια φορα μονος τα Σαβ/κα?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
χα,χα ο AFTER είναι αυτός!!
![]()
![]()
Δε νομιζω,γιατι το Ζ που λεω ηταν 1000