καλος σας βρηκα
εχω ενα κινεζικο παπι 125 cc και πατιναρι μετα απο αλλαγη δισκακια, τα ξανα αλλαξα και αυτη την φορα εβαλα και καινουρια καμπανανα, το προβλημα παραμενη,
εχει κανεις καμια λυση????
ευχαριστω!!!
καλος σας βρηκα
εχω ενα κινεζικο παπι 125 cc και πατιναρι μετα απο αλλαγη δισκακια, τα ξανα αλλαξα και αυτη την φορα εβαλα και καινουρια καμπανανα, το προβλημα παραμενη,
εχει κανεις καμια λυση????
ευχαριστω!!!
τι λαδάκια βάζεις???? Δίσκους άλλαξες μόνος ή πήγες συνεργείο????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μοτουλ 20-50, την πρωτη φορα τα εβαλε μαστορας, την καμπανα την εβαλα μονος μου (ειναι πολυ πιο ευκολο μιας και ειναι κομπλε μ τα δισκακια επανο)
δοκιμασε να αλλαξεις το παπι και να παρεις ιαπωνικο.
πες μας τα αποτελεσματα...
![]()
αν δλδ παρω ιαπωνικο δεν θα εχω προβλημα στο κινεζικο???
θα μπορουσες να το πας σε καποιον μαστορα. ανθρωποι ειναι και αυτοι....θες να γινουν κλεφτες??...
επισης αν κατι το φτιαχνεις μονος σου και δεν δουλευει, δεν προσπαθεις να το διορθωσεις γιατι μπορει να κανεις χειροτερη μ@λακια.
οποτε ο μαστορας πιστευω ειναι μονοδρομος στην περιπτωση σου...
φιλικα και εγω και μακαρι να λυθει το προβλημα σου..
![]()
τελικα λετε να φταιει το Φυγοκεντρικο? το παπι πατιναρι στης πολλες στοφες εχει 15000χλμ με παρα πολυ σκισιμο
επισης να πω οτι το παπι ειναι ψιλο Βελτιωμένο
μαγκες ελεος!!οτι εχω μαθει και οτι εχω φτιαξει που εχει χαλασει στην μηχανη μου το εμαθα απο απαντησεις εδω μεσα και απο προσωπικες αναζητησεις στο ιντερνετ...
η λυση μαστορας υπαρχει.αλλα αμα το παλικαρι θελει να ασχοληθει μονος για τον οποιοδοιποτε λογο και ζηταει βοηθεια δεν λεμε π@π@ριες παρε αλλα μηχανακι και τετοια.αυτο αντεχε η τσεπη του αυτο πηρε.
φιλε πρωτα απο ολα εχεις ρυθμισει σωστα τον συμπλεκτη απο την βιδιτσα στο καπακι διπλα στο δεξι σου ποδι?αν ειναι οκ η ρυθμιση τοτε αφου αλλαξες οσα ειπες τσεκαρε αν το μηκος απο τα ελατηρια της καμπανας ειναι πριν η μετα το servis limit.και αν ειναι οκ τοτε αλλαξε το φιγοκεντρικο.αν τα κανεις ολα αυτα και το προβλημα παραμενει ισως παιζει κατι με τα λαδια που εβαλες ισως ειχε θεμα και η πρωτη καμπανα αλλα και η δευτερη κτλ κτλ.
οταν αλλαξες δισκακια αλλαξες και τα μεταλλικα δισκακια?
ρε σεις ειλικρινα, πιστευτε οτι μεσω ιντερνετ θα μαθει ο αλλος να φτιαχνει μηχανακι?
ουτε απο το τηλ πολλες φορες δεν κανουμε δουλειες...ποσο μαλλον απο ενα μεσο (φορουμ) που μπορει να παρερμηνευθει μεχρι και ενα κομμα ή μια λαθος εκφραση...
θελετε να το παιξετε "αγγλικα ανευ διδασκαλου" ενα πραγμα και δεν σας βγαινει κιολας...
και εξηγουμαι:
αλλο ειναι καποιος να ΞΕΡΕΙ πως θα κανει καποια πραγματα και να παιρνει συμβουλες απο καποιους που το εχουν ξανακανει και του λενε ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κανει και ποτε...
και αλλο ειναι να μπαινει καποιος, να λεει οτι εχει ενα προβλημα στο αμφιβολου ποιοτητας μηχανακι του (το οποιο ειναι και ψιλοπειραγμενο) και να προσπαθουμε να μυριζουμε τα νυχια μας για το τι μπορει να εχει παθει το κακομοιρο το μηχανακι...
οι αιτιες που μπορει κατι να πατιναρει μπορει να ειναι δεκαδες. απο λαδια μεχρι λαθος ανταλλακτικο ή λαθος συναρμολογηση ανταλλακτικου ή ρυθμιση εκεινου του παπαρακιου που ειναι διπλα στην καμπανα και δεξια του κουασιμοδου...
και τι εγινε που το φορουμ ανανεωθηκε? σταματησε η δυσανεξια στα μ@λακοποστ?
τα πρωτα ποστ μου σαφως και ειχαν χιουμοριστικο χαρακτηρα.εξ'ου και τα emoticons...
μετα ομως μιλαγα απολυτως σοβαρα και με καθε ευθυνη που μπορει να εχω οταν λεω κατι δημοσια...
για φανταστειτε να πειτε κατι που μπορει να ειναι λαθος και ο αλλος να το κανει και να παει να χυμαρει πουθενα...
μαγκες, ροδες καβαλαμε. και οι ροδες χαλανε, οπως επισης εχουν και ειδικους να τις φτιαχνουν.
αν θελει να μαθει ας παει σε καποιον που ξερει (μπορει και να μην ειναι μαστορας) μπορει να ειναι καποιος κολλητος ή καποιος απο εδω μεσα που ξερει και προσφερθηκε, και ας κατσει αποπανω για να μαθει πως γινεται σωστα...
φιλικοτατα και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...
![]()
καλα ολα αυτα δικιο εχεις...εγω παντως μεσω ιντερνετ εμαθα!! λες να ειμαι ουνγκ??
το οτι μπορει να χαλασει το μηχανακι του η να σκοτωθει το ξερει...μεγαλα παιδακια ειμαστε.δεν ειμαι ο μπαμπας του να τον μαλωσω.
ρωτησε τι μπορει να φταιει και εγω οσο μπορω αναφερω τι πιστευω οτι φταιει.σιγουρα αν παει και κανει βλακεια η αυτο που του εχω πει ειναι βλακεια πρεπει να αποδεχτει τις συνεπειες των πραξεων του.αφου παιζει το παιχνιδι μπορει να του βγει σε καλο αλλα και να μην του βγει σε καλο.
σιγα μην του πω αλλαξε μηχανακι γιατι αυτο που εχεις ειναι για τον ... κτλ.γιατι να κρινω την επιλογη του?
για αυτο υπαρχει κατηγορια με τεχνικα θεματα.
παντως χωρις να το εχει αναφερει εικαζω οτι αν ηταν σε οικονομικη θεση να παρει σβαρνα ολους τους μηχανικους και να πλερωνει για να λυθει το προβλημα του θα το εκανε αντι να ειναι μια γκαραζ μια πληκτρολογιο με τα λαδια στα χερια και να παιδευεται.