πολυ βαρυ το κλιμα η αληθεια ειναι.....παντα προσοχη παιδες.....για τους Αθηναιους...δε ξερω αν με καταλαβατε στην Ιτεα....εγω ημουν που σας πλακωσα στις χαιρετουρες με το 990...![]()
πολυ βαρυ το κλιμα η αληθεια ειναι.....παντα προσοχη παιδες.....για τους Αθηναιους...δε ξερω αν με καταλαβατε στην Ιτεα....εγω ημουν που σας πλακωσα στις χαιρετουρες με το 990...![]()
Κι εγω back in Volos......χαρηκα που σας ειδα και σας γνωρισα όλους, και είμαι σίγουρος οτι χάρηκε και ο Παναγιώτης....
Σιγουρα, σημερα ηταν μια ιδιαιτερη μερα, αν μη τι αλλο!!!
Να ειμαστε καλα ολοι παληκαροι, παντα ορθιοι, να κανουμε αυτο που αγαπαμε κ γουσταρουμε. Τετοιες κινησεις σαν την σημερινη, αυτη την καταθεση ψυχης που εγινε, εμενα προσωπικα με αγγιξε.
Εν κατακλειδι, χαρηκα που ξαναειδα καποιους κ γνωρισα μερικους κ μερικεςακομα
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Με τέτοια ωραία μέρα θα περάσατε τέλεια. Να ζήσετε να το θυμόσαστε το παιδί
Εύχομαι να είστε γεροί και με όρεξη για βόλτες![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Back to base κι εγω!
Χάρηκα πολύ για όσους γνώρισα και για όσους είδα ξανά μετά από καιρό
Τα υπόλοιπα αργότερα![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σήμερα έκανα κάμποσα χιλιόμετρα κάτω απο διάφορες συνθήκες αλλά πέντε μέτρα δεν μπόρεσα να τα κάνω...
Σας ευχαριστώ όλους για το babysitting. Να στε πάντα καλά.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Δε νομιζω οτι τα 5 μετρα παιζουν ρολο οταν εκανες καμια 500αρια χλμ για να βρεθεις οσο πιο κοντα μπορουσες...
Για να μην το βαρυνουμε,οταν πας βουλκανιζατερ να φτιαξεις το λαστιχο,στειλε στο Νιο το "κορδονι" του γτ του το ειχα κανει δωρο οταν ειχαμε πρωτογνωριστει...![]()
πισω και γω.χαρηκα για τα παιδια που ξαναδα και τους φιλους που γνωρισα.μπραβο στο vaska για την κινηση που εκανε για το παναγιωτη (panvas).να ζησουμε να τον θημομαστε.[ATTACH]248897
παίδες...
να είστε όλοι καλά να τον θυμάστε....
είμαι σίγουρος οτι χαμογέλαγε εκεί ψηλά....
back και εμείς.. θα επανέλθω με
φωτός...
Ευχαριστούμε που μας οργανωσές Βασίλη...
Χάρηκα που γνώρισα τόσο καλο κόσμο...
υγ: την φωτο με τον Δημητρο/δερματινοκολαν/καβαλα στο τουονο,
δεν πρέπει κανονικά να την κάνω νέο θρεντ;;
Me gusta la moto, me gustas tu....
Να μαστε ολοι καλα και να τιμουμε τους ανθρωπους και φιλους ετσι οπως τους πρεπει
Περιεργη μερα και η σημερινη
Γλυκοπικρη
Χαρηκα για αυτους που ξαναειδα καθως και για αυτους που γνωρισα.
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!