Μόλις το είπε στις ειδήσεις. Δεν έχει πάρει το "εντάξει" από τους οργανισμούς υγείας αλλά μόλις γίνει... φανταστείτε τι θα ακολουθήσει![]()
Μόλις το είπε στις ειδήσεις. Δεν έχει πάρει το "εντάξει" από τους οργανισμούς υγείας αλλά μόλις γίνει... φανταστείτε τι θα ακολουθήσει![]()
Τι αλλο θα ακουσουμε ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
ΕΕΕΕ περιμενε,ειπε οτι δε βγηκε ακομη!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τα ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
να αφήσουν τα σπερματοζωάρια μου ήσυχα...........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άντε μπράβο..........
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Εδω ταιριαζει αυτο που λενε μερικοι πατεραδες στους γιους τους:
Αν ηξερα οτι θα γεννηθεις, οταν ημουν μικρος θα τραβαγα :a31:
![]()
Δε ξερω αν αυτο το ειπες για μενα,αλλα εγω αστειευομουν πριν φυσικα......Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εδω ταιριαζει αυτο που λενε μερικοι πατεραδες στους γιους τους:
Αν ηξερα οτι θα γεννηθεις, οταν ημουν μικρος θα τραβαγα :a31:
![]()
Οχι βρε, καμια σχεση!Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Δε ξερω αν αυτο το ειπες για μενα,αλλα εγω αστειευομουν πριν φυσικα......
![]()
Περιμέντε... σε λίγο θα βγουν και σουτιέν για άντρες.
ε ρε που μπλέξαμε...
Μη το γελας καθολου,κοντα ειναι ο καιρος.......
να υποθεσω οτι τα εν λογω χαπια θα ειναι για να μην μενουν εγγυοι οι αντρες????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτοιμος ήμουν να το ρωτήσω αλλά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι βγήκε για να σταματήσουμε επιτέλους τα τραβήγματα !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να υποθεσω οτι τα εν λογω χαπια θα ειναι για να μην μενουν εγγυοι οι αντρες????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
-Πρώτα παίρνουμε το μπλέ χάπι για τη στύση...
-Αμέσως ακουλουθεί το (αλήθεια, τι χρώμα θά'ναι; ) για να τελειώσουμε εκεί επιτέλους που λαχταράμε χωρίς συνέπειες...
Μήπως να βγάλουν κι άλλο ένα για να πληρώνει τα γάλατα, τα φροντιστήρια, τα Αγγλικά, τα πανεπιστήμια και ότι άλλο χρειαστεί σε περίπτωση που δέν "πιάσει" το χάπι που προαναφέραμε;
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λέτε με αυτά τα αντισυλ/κά να φτιάξει και ο κύκλος μου????![]()
![]()