Σελίδα 65 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Καλή η όλη φάση με το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες και μακάρι να γενικευθεί. Φοβάμαι όμως ότι αν αυτό το κίνημα αρχίσει και γίνεται πολύ ενοχλητικό, θα βρεθούν κάποιοι να δημιουργήσουν κάποιο "διατροφικό σκάνδαλο" για να δυσφημιστεί η όλη προσπάθεια. Επομένως πρέπει η όλη κίνηση να βρει έναν τρόπο που να διασφαλίζει την ποιότητα των αγαθών που διακινεί. Δεν υπαινίσομαι ότι τα προϊόντα των SM είναι ελεγμένα και άριστης ποιότητας - κάθε άλλο. Απλά υποδεικνύω κάποια αδυναμία αυτού του (ελπίζω) κινήματος. Είναι πολύ πονηροί οι καιροί που ζούμε.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tamar Προβολή μηνύματος
    διασφαλίζει την ποιότητα των αγαθών που διακινεί
    Ελπίζω όχι όπως με τις πατάτες που μοιράζανε τζάμπα τον Γενάρη.

"Μα όχι δεν έχουν βαρέα μέταλλα, ορίστε θα το αποδείξω μοιράζοντάς τες"
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Στην Αργεντινη οταν εγινε το κινημα ανταλλαγης προιοντων με κουπονια ,ενοχλησε πολλους και εκδοσαν πλαστα κουπονια για να το κανουν μπαχαλο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Τη μια ψαχναμε το βουλευτη με το εκατομυριο,τωρα ασχολουμαστε με τις πατατες,αυριο τα μμα θα βρουνε κατι αλλο.Οτι ναναι φτανει να διασπαται η προσοχη μας απο το ξεπουλημα της χωρας(βλεπε Κερκυρα) και επερχομενες μειωσεις μισθων και συνταξεων.
    Αγοραστε τις πατατες σας φτηνα αλλα ναχετε και τα ματια σας 14.Με πατατες μονο τρεφοταν κι ο Καρατζαφυρερ κι ειδατε πως καταντησε(απο παρουσιαστης της χουντας βουλευτης :a020.
    Για το κκε να μην τα ξαναλεμε."Επαναστατικο" (τρομαρα του) κομμα που θελει (λεμε τωρα) την εξουσια μεσω εκλογων.Εδω δεν την πηρε με τα οπλα οταν επρεπε και μπορουσε.Η τακτικη του ειναι παληα και ταυτιζεται με τη ρηση του Αβερωφ (να πλυνω το στομα μου) "οποιο προβατο βγαινει απο το μαντρι το τρωει ο λυκος".
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Καποδίστριας
    Πάει και αυτός...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    .........καλα ενταξει οι ανθρωποι εχουνε καψει φλαντζα!!!ειμαι ο πρωτος που λεει οτι δεν αξιζει κανεις να ασχολειται μαζι τους αλλα εδω πραγματι ξεπερναν τον ιδιο τους τον εαυτο!!η μαλακια εφτασε γονατο!!!
    και ομως...ξαναδιαβασα τη δηλωση (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ) και τελικα αν εχει κανεις χρονο να αναλυσει μια προς μια τις φρασεις στη δηλωση, σε μεγαλο βαθμο δεν εχει αδικο.ως εκ τουτου παραδεχομαι οτι το παραπανο σχολιο μου ειναι λανθασμενο χωρις να σημαινει οτι αλλαζει η οπτικη μου για το ΚΚ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Γιώργο όσο και να τη διαβάσεις, όσο καλοπροέραιτα και να τη δεις, η ανακοίνωση είναι μια μ@λ@κι@ και μισή, αποτέλεσμα ενος αρρωστημένου και κολλημένου μηχανισμού διαστρεβλωμένης ιδεολογικής παλαιοντολογίας. Το ότι παιζει στα ΜΜΕ, είναι γιατί φυσσάει άνεμος αλλαγής και θέλουν να μας πουλήσουν και λίγο άισθημα πλέον, αντιλήφθηκαν ότι στεγνά o βιασμός ενδέχεται να προκαλέσει και αντιδράσεις. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η γενικέτερη μεταστροφή από το ζοφερό στο αισιόδοξο, κάτι που ευαγγελίζεται κάθε κανάλι και εφημερίδα εξυπρέτησης συμφερόντων. Δεν κρύβεται τίποτα πίσω απ αυτό, είναι μια αναμενόμνη και ουσιώδης κίνηση για να απεγκλωβιστεί λίγο ο κόσμος και μακάρι να εξαπλωθεί και να έχει συνέχεια.

και ομως...ξαναδιαβασα τη δηλωση (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ) και τελικα αν εχει κανεις χρονο να αναλυσει μια προς μια τις προτασεις στη δηλωση, σε μεγαλο βαθμο δεν εχει αδικο.ως εκ τουτου παραδεχομαι οτι το παραπανο σχολιο μου ειναι λανθασμενο χωρις να σημαινει οτι αλλαζει η οπτικη μου για το ΚΚ.
    Σύντροφε , έκανες την αυτοκριτική σου , αλλά επειδή είσαι σεχταριστής θα πας να κόβεις παγάκια βόρεια του Δνείπερου…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Πάει και αυτός...

Πατάτες...

...έλα ντε, κανείς δε κάνει το συνειρμό....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ρε μαλλον υπαρχει θεος αφου υπαρχουν προφητες...
    http://www.youtube.com/watch?v=Bc9_eslt6WY
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μου ξανάρχονται ένα ένα, τα αποβουτηρωμένα... έχουν λιπαρά 0,1, πέφτουν σαν βροχή...... :rotflmao:

Να δειτε που θα γινει σαν το τσακ νορις η φαση.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    και ομως...ξαναδιαβασα τη δηλωση (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ) και τελικα αν εχει κανεις χρονο να αναλυσει μια προς μια τις προτασεις στη δηλωση, σε μεγαλο βαθμο δεν εχει αδικο.ως εκ τουτου παραδεχομαι οτι το παραπανο σχολιο μου ειναι λανθασμενο χωρις να σημαινει οτι αλλαζει η οπτικη μου για το ΚΚ.
    Κοίτα... άδικο μπορεί να μην έχει, υπογραμμίζει όμως τις γελοίες αγκυλώσεις του Κόμματος (ακόμα και αν το δεις απ' την δίκη τους ιδεολογική σκοπιά). Είναι σαν να έχει μπει ο εχθρός στην πρωτεύουσα και 'συ, αντί να κοιτάξεις πως θα περισώσεις ότι μπορείς, μπας και καταφέρεις να οργανώσεις κάποια αντίσταση, εξακολουθείς να οραματίζεσαι νίκη και παγκόσμια κυριαρχία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ναι κι εγώ τη διάβασα και μετά από αυτό που έγραψες κάθομαι και την ξαναδιαβάζω αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω.

Αν κάποιος πχ λέει ό,τι π@π@ρι@ του έρθει μπορούμε να πούμε ότι έχει σε κάποιο βαθμό δίκιο επειδή ξεκίνησε λέγοντας καλημέρα σας και έξω ήταν μέρα;;

Ναι καλά τα λέει για τις μειώσεις των μισθών και τους φόρους. Αλλά είναι και οι τιμές ακριβές λόγω μονοπωλίων, καρτέλ κλπ. Και με την όλη ιστορία λοιπόν έρχεται σε επαφή ο λαϊκός αγρότης με τον λαϊκό εργάτη, υπάλληλο κλπ. Άρα σε αυτή την αλυσίδα από το χωράφι μέχρι το σπίτι μου τα ληστρικά μονοπώλια έχουν εκτοπιστεί. Μόνο ο ήλιος έχει μείνει να έχει το μονοπώλιο να δίνει στα φυτά ενέργεια να φωτοσυνθέσουν.

Το μην αρκεστείτε μόνο σε αυτό το δέχομαι. Αλλά όχι μόνο με το ΚΚΕ θα πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που παράγει. Μου θυμίζει το Καραμανλής ή τανκς...

Είναι αυτό που έγραψε κι ο npat, αν καίγεται το σπίτι σου το ότι δεν είχες εγκαταστήσει ένα γαμάουα σύστημα πυρόσβεσης δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τους κουβάδες. Μετά έλα πες μου ότι κοίτα, τα κουτσοβολέψαμε με τους κουβάδες αλλά δεν γίνεται έτσι δουλειά έλα να δούμε κάτι πιο καλό και οργανωμένο. Όχι είναι γτπ οι κουβάδες και να κάθεσαι στο παγκάκι απέναντι να γκρινιάζεις και να λες τι γαμάτο που θα ήταν το σύστημα σου...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γιώργο όσο και να τη διαβάσεις, όσο καλοπροέραιτα και να τη δεις, η ανακοίνωση είναι μια μ@λ@κι@ και μισή, αποτέλεσμα ενος αρρωστημένου και κολλημένου μηχανισμού διαστρεβλωμένης ιδεολογικής παλαιοντολογίας. Το ότι παιζει στα ΜΜΕ, είναι γιατί φυσσάει άνεμος αλλαγής και θέλουν να μας πουλήσουν και λίγο άισθημα πλέον, αντιλήφθηκαν ότι στεγνά o βιασμός ενδέχεται να προκαλέσει και αντιδράσεις. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η γενικέτερη μεταστροφή από το ζοφερό στο αισιόδοξο, κάτι που ευαγγελίζεται κάθε κανάλι και εφημερίδα εξυπρέτησης συμφερόντων. Δεν κρύβεται τίποτα πίσω απ αυτό, είναι μια αναμενόμνη και ουσιώδης κίνηση για να απεγκλωβιστεί λίγο ο κόσμος και μακάρι να εξαπλωθεί και να έχει συνέχεια.
    ωραια...συμφωνω ΣΧΕΔΟΝ σε ολα μαζι σου (δεν συμφωνω στο κομματι που αφελως, κατ' εμε, ισχυριζεσαι οτι τα ΜΜΕ παιζουνε το θεμα γιατι αυτο ειναι φυσιολογικο) αλλα παρ' ολα αυτα αν ''ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ τη δηλωση'' και οχι αν ''διαβασεις τη δηλωση'' θα δεις οτι πουθενα δεν επιτιθεται προς την κινηση του κινηματος οπως τεχνιεντως παρουσιαζεται, αλλα επισημαινει το γεγονος οτι αυτη η κινηση ενδεχομενα να χρησιμοποιηθει κατα τω δωκουν απο το συστημα (μεσω των ΜΜΕ) και να ειναι απλα αποπροσανατολιστικη τελικα στα ματια ολων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Σύντροφε , έκανες την αυτοκριτική σου , αλλά επειδή είσαι σεχταριστής θα πας να κόβεις παγάκια βόρεια του Δνείπερου…
    δεν περιμενω τπτ περισσοτερο αν ερθουν αυτοι στα πραματα συντροφε.εννοια σου και δεν βαυκαλιζομαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Κοίτα... άδικο μπορεί να μην έχει, υπογραμμίζει όμως τις γελοίες αγκυλώσεις του Κόμματος (ακόμα και αν το δεις απ' την δίκη τους ιδεολογική σκοπιά). Είναι σαν να έχει μπει ο εχθρός στην πρωτεύουσα και 'συ, αντί να κοιτάξεις πως θα περισώσεις ότι μπορείς, μπας και καταφέρεις να οργανώσεις κάποια αντίσταση, εξακολουθείς να οραματίζεσαι νίκη και παγκόσμια κυριαρχία.
    αυτος ειναι και ενας απο τους λογους ρε νικο που εχω αποφασισει οτι σε τελικη αναλυση οχι απλα δεν στεκομαι διπλα τους αλλα ειμαστε και απεναντι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    .........
    θελω να πιστευω οτι με τις παραπανω απαντησεις μου σε καλυψα γιωργη.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF