Καλησπέρα παιδιά με λένε Μιχάλη και παραμονή Χριστουγέννων είχα ένα τροχαίο στο ΒΟΑΚ στο κομμάτι Κοκκίνη-Ηράκλειο. Το ατύχημα προκλήθηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος(έβρεχε αλλά είχε σταματήσει κάνα 10 λεπτό). εγώ πηγαίνοντας προς ηράκλειο και ευρισκόμενος στην αριστερή λωρίδα με ταχύτητα 80χμ στην τελευταία στροφή πριν την μεγάλη ευθεία του κτεο και μόλις είχα ξεκινήσει και έβλεπα την ευθεία εκεί που ήταν να ισιώσω τη μηχανή έρχεται ένα low side και εγώ βρίσκομαι να σέρνομαι στο οδόστρωμα η μηχανή χάθηκε από τα μάτια μου εγώ μετά από καμιά 25-30 μέτρα χτυπάω στις ράμπες , σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που μέσα ευτυχώς είχε γιατρό συνεπιβάτη και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες , ένα άλλο μηχανάκι σταμάτησε και έκανε την μηχανή στην άκρη αλλά σαν καλοί άνθρωποι σταματήσανε όλοι μέσα στο δρόμο με αποτέλεσμα μια καραμπόλα 7 αυτοκινήτων και 1 μηχανής(απο τα 7 αυτοκίνητα τα 4 δεν είχαν ασφάλεια) εγώ πήγα στο νοσοκομείο όπου μπήκα με τη μία χειρουργείο για διπλό κάταγμα μηρού ( το πόδι μου αγκάλιασε το κολονάκι της ράμπας και έγινε σαν π). το θέμα λοιπών που σας γράφω είναι για να μου πείτε εάν μπορώ να κυνηγήσω το θέμα για αποζημίωση από το βοακ. Διότι στο σημείο που γλίστρησα υπήρχαν παλιές διαγραμμίσεις από τότε που έφτιαχναν τον δρόμο και τις είχαν βάψει με μαύρο χρώμα με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανείς στον οδηγό, πόσο δε όταν ο δρόμος είναι βρεγμένος και εγώ πάνω εκεί πάτησα και γλίστρησα.