Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Ατύχημα στο ΒΟΑΚ

Ατύχημα στο ΒΟΑΚ

Καλησπέρα παιδιά με λένε Μιχάλη και παραμονή Χριστουγέννων είχα ένα τροχαίο στο ΒΟΑΚ στο κομμάτι Κοκκίνη-Ηράκλειο. Το ατύχημα προκλήθηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος(έβρεχε αλλά είχε σταματήσει κάνα 10 λεπτό). εγώ πηγαίνοντας προς ηράκλειο και ευρισκόμενος στην αριστερή λωρίδα με ταχύτητα 80χμ στην τελευταία στροφή πριν την μεγάλη ευθεία του κτεο και μόλις είχα ξεκινήσει και έβλεπα την ευθεία εκεί που ήταν να ισιώσω τη μηχανή έρχεται ένα low side και εγώ βρίσκομαι να σέρνομαι στο οδόστρωμα η μηχανή χάθηκε από τα μάτια μου εγώ μετά από καμιά 25-30 μέτρα χτυπάω στις ράμπες , σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που μέσα ευτυχώς είχε γιατρό συνεπιβάτη και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες , ένα άλλο μηχανάκι σταμάτησε και έκανε την μηχανή στην άκρη αλλά σαν καλοί άνθρωποι σταματήσανε όλοι μέσα στο δρόμο με αποτέλεσμα μια καραμπόλα 7 αυτοκινήτων και 1 μηχανής(απο τα 7 αυτοκίνητα τα 4 δεν είχαν ασφάλεια) εγώ πήγα στο νοσοκομείο όπου μπήκα με τη μία χειρουργείο για διπλό κάταγμα μηρού ( το πόδι μου αγκάλιασε το κολονάκι της ράμπας και έγινε σαν π). το θέμα λοιπών που σας γράφω είναι για να μου πείτε εάν μπορώ να κυνηγήσω το θέμα για αποζημίωση από το βοακ. Διότι στο σημείο που γλίστρησα υπήρχαν παλιές διαγραμμίσεις από τότε που έφτιαχναν τον δρόμο και τις είχαν βάψει με μαύρο χρώμα με αποτέλεσμα να μην είναι εμφανείς στον οδηγό, πόσο δε όταν ο δρόμος είναι βρεγμένος και εγώ πάνω εκεί πάτησα και γλίστρησα.

Καλησπέρα και περαστικά.

Πώς θα αποδείξεις οτι γλυστρησες πατώντας πάνω στις παλιές γραμμες κι οχι επειδη πχ πηγαινες γρηγορα, κατι το οποιο μπορει να ισχυριστεί ο "ΒΟΑΚ" ;

(ποιος ειναι ο φορέας του ΒΟΑΚ στον οποίο θα έκανες μηνυση; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Βασικά μου είχαν πει οι από την τροχαία του βοακ ότι μπορώ να κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά ξέρω ότι δεν οδηγεί πουθενά και επειδή γνωρίζω περιστατικά όπου ατυχήματα που προκλήθηκαν από κακοτεχνίες δρόμων(λακκούβες κ.τ.λ.π.) μερικά άτομα αποζημιώθηκαν. Και βασικά το σημείο είναι επικίνδυνο που ακριβώς μια εβδομάδα μετά το δικό μου τροχαίο στο ίδιο ακριβός σημείο μία κλούβα έπεσαι στο γκρεμό και ευτυχώς δεν πάθανε τπτ και έγινε πάλη καραμπόλα με 4 αυτοκίνητα. Και θα ήθελα να ξέρω έαν κάποιο άλλο άτομο έχει εμπειρία με παρόμοιο περιστατικό και εάν κατάφεραν κάτι. Διότι από την ανευθυνότητα των αρμοδίων εγώ αλλά και συμπολίτες μας πρέπει να παίζουμε τη ζωή μας στη ρουλέτα που λέγεται βοακ. Εάν είχαν στρώσει 30 μέτρα άσφαλτο πάνω στις γραμμές και δεν τσέπωναν τα λεφτά όλα θα ήταν διαφορετικά, αλλά όλοι θα πείτε στο μπουρδέλο που ζούμε πολλά ζητάς, αλλά έτσι καταλήξαμε σε αυτό το χάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τι εννοεις "παλιες διαγραμμισεις απο τοτε που εφτιαχναν τον δρομο"??

αυτός ο δρόμος ήταν με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση και όταν τον επεκτείναμε και κάνανε έργα για διαπλάτυνση και διάζωμα στη μέση είχαν κάνει διαγραμμίσεις ζέβρα ( πολλές παράλληλες γραμμές που σύμφωνα με το κοκ δηλώνουν περιοχή που τα οχήματα δεν πρέπει να πατάνε, σαν εικονικό πεζοδρόμιο) ε αυτές οι γραμμές όταν τελείωσε ο δρόμος τις αφήσανε έτσι στην αρχή και μετά τις έβαψαν μαύρες ( στο google maps υπάρχει το σημείο με τις διαγραμμίσεις σε λευκό χρώμα), αυτές οι διαγραμμίσεις ξεκινάνε σχεδόν από το μέσων της στροφής.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	812 
Μέγεθος:	68,1 KB 
ID:	249488

Ποτέ ξανα εύχομαι .

Δύσκολο να βγάλεις άκρη πάντως γιατί θα πρέπει να αποδήξεις αυτά που λες.
    Σαν στοφή τώρα , η συγκεκριμένη είνα ιαπο τις ααπημένες μου (και οι 2-3 προηγούμενες ) ,αλλά αν μπάινεις τέρμα αρισερά .Πως έγινε το δικό σου δεν μπορώ να καταλάβω ή να ξέρω .
    Ο φίλος μιλάει για τις παλιές διαγραμίσεις του δρόμου που με τα έργα διαπλάτηνσης που έγιναν και τον διαχωρισμό των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας με τσιμεντένιο στηθαίο (εξ ου και λέμε πως μπαίνουμε τέρμα αριστερα) άλλαξαν οι λωρίδες και έπρεπε να γίνει νέα διαγράμμιση .Ε ! οι παλιές βάφτηκαν...μην πατήσεις απάνω ...τον ήπιες !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhs88;2156620... διαγραμμίσεις ζέβρα ...ε αυτές οι γραμμές όταν τελείωσε ο δρόμος τις αφήσανε έτσι στην αρχή και μετά τις έβαψαν μαύρες [ATTACH
    249488[/ATTACH]
    Τώρα κατάλαβα , αλλά έχω την εντύπωση πως η παλιά ζέβρα είναι στην έξοδο της στροφής και προς το κέντρο ...Δεν είμαι και σίγουρος ...Anyway , ποτέ ξανα

Δυστυχώς εγώ και πάτησα και ήταν και βρεγμένα, αλλά και από άλλους αναβάτες άκουσα μετά το πόσο γλιστράει αυτό το σημείο και με μικρότερες ταχύτητες. Και η ειρωνεία είναι ότι άμα είχα πάρει το άλλο μηχανάκι θα είχα πάει από άλλο δρόμο (αλλά και εκεί ποιος μου λέει ότι δεν θα γινόταν κάτι με τι γκαντεμιά μου)και θα ήμουν ένας χαρούμενος φαντάρος στη ΧΙΟ και δεν θα έλιωνα στο σπίτι.

Εσύ λες όταν πας προς κοκκίνι εγώ την έπαθα προς ηράκλειο που στη μέση της αριστερής ξεκινά η πουτ@να η ζεύρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν καταλαβα καλα μιλας για τις ασπρες γραμμες που υπαρχουν παντου στον δρομο. ειτε αν προκειται για διαχωριστικο λωριδας, ειτε για διαβαση, ειτε για ζεβρα, κλπ...
    αυτες οι γραμμες θεωρητικα δεν ειναι επικινδυνες. το ξερω οτι γλιστρανε σαν τον διαολο αλλα δεν μπορεις να πας στο δικαστηριο και να ισχυριστεις οτι γλιστρανε γιατι τοτε, θα σου πει ο δικαστης, θα επρεπε να ειχαν κανει μηνυση ολοι οι μοτοσυκλετιστες που πεφτουν σταματωντας σε διαβαση ή πλαγιασμενοι συναντησουν μια τετοια γραμμη...

ειναι σαν να λες οτι γλιστρησες λογω ολισθηρου οδοστρωματος.ολοι ξερουν οτι η ποιοτητα των δρομων στην Ελλαδα ειναι για τον π3ο αλλα κανεις δεν προκειται να σε δικαιωσει γιατι τοτε θα σκασουν εκατονταδες (μη πω χιλιαδες) και θα ζητανε αποζημιωσεις...

να ηταν μια λακουβα, ενα πολυ χαλασμενο κομματι που να εχει φυγει η ασφαλτος, να το εβγαζες και μια φωτογραφια πριν το καλυψουν και παλι παιζεται για το αν δικαιωθεις...

δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος, ουτε να σε αποθαρρυνω αλλα αυτα πιστευω.
    εσυ βεβαια μπορεις να το κυνηγησεις οπως επιθυμεις και γουσταρεις...
    το αποτελεσμα θα δειξει...

Φίλε μου κατ'αρχάς περαστικά και ποτέ ξανά!
    Για όσον αφορά την αποζημίωση , δε ρωτάς κανά δικηγόρο να σου δώσει κάποιες οδηγίες?
    Το "καλύτερο" θα ήταν να έβρισκες τους ανθρώπους με τα προηγούμενα ατυχήματα (καραμπόλα και το κλουβάκι) να κάνετε μια ομαδική μύνηση.
    Ίσως έτσι κάτι καταφέρετε , βέβαια όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω , άντε τώρα εσυ να αποδείξεις ότι γλύστρησες ή δε κοιμήθηκες στο τιμόνι...
    Καλή δύναμη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhs88 Προβολή μηνύματος
    [...] Το ατύχημα προκλήθηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος(έβρεχε αλλά είχε σταματήσει κάνα 10 λεπτό). εγώ πηγαίνοντας προς ηράκλειο και ευρισκόμενος στην αριστερή λωρίδα με ταχύτητα 80χμ στην τελευταία στροφή πριν την μεγάλη ευθεία του κτεο και μόλις είχα ξεκινήσει και έβλεπα την ευθεία εκεί που ήταν να ισιώσω τη μηχανή έρχεται ένα low side και εγώ βρίσκομαι να σέρνομαι στο οδόστρωμα [...]

Περαστικα & ποτε ξανα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το σημείο που γράφεις ότι έγινε το ατύχημα σου είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις & πραγματικά φταίει ο εργολάβος θεωρώ που το άφησε έτσι. Με ακριβώς ίδιες συνθήκες (βροχή), βράδυ έχω κοντέψει να πέσω και εγώ, εξαιτίας αυτής της γραμμής που έχει ξεμείνει εκεί. & μάλιστα είναι τόσο χοντρή και παχιά. Ευτυχώς δε ξέρω πως τη γλύτωσα, απλά δεν έκλεισα το γκάζι. Η μηχανή ήταν σχεδόν διπλωμένη & μπορούσα να δω σχεδόν το πίσω μέρος της.

Εννοείται ότι αυτή η γραμμή δεν έχει καμιά δουλειά εκεί. Έχει ξεμείνει από το προηγούμενο δρόμο πριν γίνει η διαπλάτυνση. Κάνε μήνυση ζητώντας αρκετά χρήματα θα έλεγα & στείλε και αναφορά σε όλους τους πιθανώς υπευθύνους αναφέροντας ότι έχεις κάνει μήνυση.
    Καλά ξεμπερδέματα.

Σκοπεύω σύντομα να απευθυνθώ σε δικηγόρο για να μου δώσει οδηγίες πως να κινηθώ, αν και όπως όλες οι υπηρεσίες στην Ελλάδα είναι μπουρδέλα το να βγάλω άκρη θα είναι δύσκολο, θα δω τι θα μου πουν και θα δράσω ανάλογα.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Περαστικά σου και ποτέ ξανά

Το σημείο που λές βασικά έχει γενικά κατασκευαστικό λάθος και όντος γλυστράει πολύ και θέλει προσοχή

Τώρα το θέμα άν καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου στο εύχομαι και μαζί σου αλλά στο ελλάντα είμαστε αν και δέν έχω εμπειρία απο τέτοιο θέμα και ούτε είμαι δικηγόρος αλλά όπως είπαν και πιο πάνω λόγο του ότι μετά θα πέφτουν βροχή οι μηνύσεις μάλλον θα κάνουν τα πάντα για να μήν τήν κερδίσεις ...ακόμα και με το να αναβάλουν συνεχώς τήν εκδίκαση για χρόνια με αναβολή τής αναβολής με αποτέλεσμα να γίνει μέχρι και οικονομικά ασύμφορο
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Για όσους δεν ξέρουν το κομμάτι ίσως ακούγεται σχετικά νορμάλ, αλλά είναι απαράδεκτο έτσι όπως το έχουν κάνει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για καραμπινάτη κακοτεχνία (όσο ήταν άσπρες φαίνονταν τουλάχιστον), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεις και το δίκιο σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhs88 Προβολή μηνύματος
    απο τα 7 αυτοκίνητα τα 4 δεν είχαν ασφάλεια
    Ότι έχουμε γίνει Μπαγκλαντές εδώ κάτω το ήξερα, αλλά όχι κι έτσι...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 12:39
  2. Ατύχημα στο ΟΑΚΑ
    από Harrys στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 09:18
  3. ατύχημα στο σεξ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 09:39