Καλα ας αρχισουμε απο τα βασικα και απο αυτα τα οποια μπορουμε να αγορασουμε και μετα βλεπουμε για μηχανακι:
http://www.corbykawasaki.co.uk/acata...ml#a221SPM0011
Το μπουρνουζι το εχω ηδη παραγγειλει, θα με λενε ρομπα και θα το υποστηριζω οπτικα...
το να αγοραζει κανεις μοτοσυκλετα με βαση το χρωμα της ομαδας του ειναι το λιγοτερο παπαρια ειδικα αν η ομαδα του εχει να δει χαιρι και προκοπη απο την εποχη που βασκο νταγκαμα κολαγε με κεφαλια ψαρακι τη μπαλα στο γ(κ)αμα αλλα αυτο ειναι μια ιστορια που θα την ανακαλυψεις μονος σου κωστη
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Eχθές βγήκα στην αυλή αργά το βράδυ για να πάρω αέρα και άκουσα ένα θόρυβο μέσα στο περιβόλι... πλησίασα πιο κοντά και είδα μια εκτυφλωτική πράσινη λάμψη, καθώς μια στροφαλομπίελα καιγότανε ανάμεσα σε λιωμένα μέταλλα από κάρτερ. Ευθύς αμέσως οι ουρανοί άνοιξαν και άρχισε να τρέχει ημισυνθετικό 10-40W, ενώ μύριζε καμμένο λάστιχο και ακουγόντουσαν κινητήρες να δουλέυουν κόφτες και στη συνέχεια να σπάνε σκορπίζοντας πράσινα σύννεφα καπνού. Μαγνητισμένος από το υπερθέαμα δεν πρόσεξα ότι ένα χέρι μου απίθωσε στην αγκαλία μου μια πράσινη μαρμάρινη επιγραφή με 10 εντολές:
1. Let the good times roll
2. Μάθε όλα τα εξουσιοδοτημένα, με διευθύνσεις και τηλέφωνα
3. Ου μοιχεύσεις με Honda, Suzuki, Yamaha και ευρωπαϊκά
4. Ου κλείσεις ποτέ το γκάζι
5. Ου ψευδομαρσαρίσεις, κάρφωσε μια πρώτη και χώστα όλα
Ου - ου ... ου - ου... ου - ου... αυτό ήταν κουκουβάγια και με μπέρδεψε...
6. Τίμα την εταιρεία σου και μνημόνευε την, υπερασπίσου την μέχρι τέλους
7. Αγάπα τον πλησίον σου μόνο αν έχει Kawa
8. Αν δεν εχει Kawa, είναι εχθρός (και μαλάκας, αλλά δεν κάνει να βρίζω)
8. Μάθε ναυπηγική, μπορεί η εταιρεία να σε χρειαστεί στο μέλλον
9. Επιβάλεται μια φορά το χρόνο να έρχεσαι γονυπετής στο Akashi για να εξαγνιστείς από τις αμαρτίες σου
10. Να διαδίδεις και να προσηλυτίζεις πιστούς είς την Kawasaki, τούτο είναι το αποστολικό σου έργο...
Είδα το φως το αληθινό!
![]()
Να το κοιταξεις οσο ειναι νωρις αυτο.Μετα θα ειναι αργα.....
![]()