Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας!!

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24

Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας!!

Εχω επικοινωνησει με εναν τυπο στην Κρητη, για την αγορα ενος 950adv. Ακομα βεβαια δεν εχουμε μιλησει περι οικονομικου. Ουσιαστικα δεν εχει γινει τιποτα ακομη. Απλα θα ηθελα πληροφοριες για το παρακατω μηχανακι, εφοσον γνωριζει καποιος κατι. Ειναι 950 και το εχει κανει Look 990. Και αυτο που μου κινησε την περιεργεια ειναι πως εχει 1η αδεια τον 8 / 2007. Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας βοηθησει!!

Το μηχανακι ειναι αυτο και βρισκεται στο ρεθυμνο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1909498/

Thanks προκαταβολικα!!!
    .............

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    το συγκερκιμενο μηχανακι απ οτι θυμαμαι το ξερει ενας φιλος,οποτε την ιστορια του την μαθενουμε.πληροφοριες γενικα για το μοντελο δεν ξερω....περιμενε να απαντησει κανενας κατοχος
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Καταρχήν το μηχανάκι για να γίνει έτσι , έπεσαν πολλά λ7 . Εκτος το λούκ Φοράει φλασάκια,τάπες κτλ που δηλώνει ότι ο κάτοχος ασχολείτε(όχι πάντα βέβαια) .

Πιο συγκεκριμένα όμως και από το χρώμα τις ζάντας καταλαβαίνουμε πως το μηχανάκι ήταν παλιά το γαλάζιο που είναι και μοντέλο 03 .

Τα πλαστικά στο συγκεκριμένο δεν είναι αλλαγμένα για να γίνει look 990 ,αλλά ο κάτοχος τα έχει βάψει !Αυτό το πορτοκαλί ,δεν είναι το πορτοκαλί της ΚΤΜ . Εδώ έχουμε και το θέμα . Βαμμένο μηχανάκι .Κάποιος πρέπει να το δει .
    Πολλοί βάφουν τα μηχανάκια τους για την αλλαγή και μόνο χωρίς αυτά να έχουν κάποιο θέμα .Ξέρω τέτοιους , αλλά είναι και μια ευκαιρία από την άλλη να αλλάξεις το χρώμα αν φας μια καλή σούπα και δεν το γλυτώνεις έτσι και αλλιώς . Αν έχει πέσει δεν είναι και το τέλος του κόσμου ,αλλά θα πρέπει να δεις αν δεν έχει πάρει .
    Εγώ ας πούμε αν έβαφα το μηχανάκι μου ...γιατί έτσι ! ... θα τράβαγα φωτο από το ξεμοντάρισμα τριψιμο , αστάρωμα ,βάψιμι κτλ ώστε να φαίνεται κάπου .

Πόσο σου το δίνει ;
    Τα χλμ αναλογικά με την πραγματική χρονολογία της μοτό είναι εξωφρενικά λίγα (χωρίς να σημαίνει πως ντε και καλά έχει κατεβάσει ) . Σέρβις μπούκ έχει ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    το συγκερκιμενο μηχανακι απ οτι θυμαμαι το ξερει ενας φιλος,οποτε την ιστορια του την μαθενουμε.
    Θα ήθελα να την μάθω ...με τρώει η αγωνία.

...Και κάτι άλλο ... Όλα καλά ,όλα ωραία και το χρώμα οκ ,αλλά μηχανάκι που είναι 950 θεωρώ πως είναι μαλακία να γράφει πάνω 990 . Αυτό το αυτο/το δεν χρειαζόταν .

Ακομη δεν εχουμε μιλησει για το οικονομικο..
    Οσον αφορα για το οτι ειναι μοντελο 03 το ξερω γιατι οντως φαινεται απο τις ζαντες.. Αλλα μου ειπε οτι ηταν στοκ και ειχε 1η αδεια το 07!! Το ειχε λεει ενας σαρανταρης ο οποιος δεν του εκανε χρηση.. Τωρα για το χρωμα με πιανεις αδιαβαστο.. Οσον αφορα το αυτοκολλητο, το βγαζεις και τελος.
    Σερβις μπουκ δεν νομιζω να εχει..

@SoulGr.. Περιμενω με αγωνια να μαθω την ιστορια του..

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!!
    .............

Κοιτα , το μηχανάκι εκ 1ης όψης φαίνεται χαρτί !! Δες αν πραγματικά είναι έτσι και πράξε αλαλόγως . Έυχομαι τα καλύτερα .

Αυτο βλεπω και εγω lioulios!! Σε ευχαριστω και παλι!!
    .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος

Το ειχε λεει ενας σαρανταρης ο οποιος δεν του εκανε χρηση..
    Σερβις μπουκ δεν νομιζω να εχει..

Κλασσικες απαντησεις που θα ακουσεις απο ενα μαντρά!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

απ οτι μου ειπε ο φιλος μου,και ο προηγουμενος μεταχειρισμενο το ειχε παρει,αυτος δεν εχει παισει για τον 1ο δεν ξερει,ητανε λεει η γκρι πριν η θαλασσι δεν ειναι σιγουρος
    ο φιλος μου το εχει οδηγησει και λεει δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα

οντως ο προηγουμενος ηταν 40ρης και δεν το πολυκυκλοφορουσε

αν θες να το ελενξεις κατω απ το σπιτι μου εχω εξουσιοδοτημενο κτμ (ηρακλειο μενω)

αν μαθω κατι αλλο θα σε πω
    for sale!

Καλημερα Soul!!

Thanks για την ενημερωση!! Θα ηθελα επισης κατι σημαντικο κ περιεργο να μαθω.. Μηπως γνωριζει ο φιλος σου αν οντως το μηχανακι εχει 1η αδεια το 07?

Οσον αφορα το συνεργειο, δυστυχως ειμαι Σαμο και ειναι λιγο δυσκολο. Αν φτασει εκεινη η ωρα βλεπουμε!
    .............

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Πολυ ιστορια η υποθεση...Μαλλον να αποφυγεις και να πας αλλου??
    Υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες(ΚΤΜ)!!
    Ride(s) the wind of change...

Αυτό που έμαθα ...κατά λάθος είναι ότι το μηχανάκι δούλευε με ακράποβιτς ,αλλά πουλήθηκαν στην Πρεβεζα .

Καλημερα Soul!!

Thanks για την ενημερωση!! Θα ηθελα επισης κατι σημαντικο κ περιεργο να μαθω.. Μηπως γνωριζει ο φιλος σου αν οντως το μηχανακι εχει 1η αδεια το 07?

Οσον αφορα το συνεργειο, δυστυχως ειμαι Σαμο και ειναι λιγο δυσκολο. Αν φτασει εκεινη η ωρα βλεπουμε!
    θα τον ρωτησω αν και δεν νομιζω να το ξερει αυτο....γινεται να αλλαξει ετσι ημερομηνια η αδεια ομως? νομιζω μονο αν εχει ερθει απ εξω....
    for sale!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτό που έμαθα ...κατά λάθος είναι ότι το μηχανάκι δούλευε με ακράποβιτς ,αλλά πουλήθηκαν στην Πρεβεζα .

ναι μου το ειπε και αυτο αλλα δεν το θεωρησα σημαντικο
    for sale!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    θα τον ρωτησω αν και δεν νομιζω να το ξερει αυτο....γινεται να αλλαξει ετσι ημερομηνια η αδεια ομως? νομιζω μονο αν εχει ερθει απ εξω....
    Οχι απλα επειδη αυτος μου ειπε οτι ηταν στοκ, εχει βγαλει 1η αδεια το 07.. Η ημερομηνια δεν αλλαζει ετσι απλα.. Μονο αν ερθει απ' εξω οπως λες η, αν εχει ξεμεινει στην βιτρινα.. Τεσπα.. Θενκς ενυγουεϊ Σοουλ..!!
    .............

Οχι απλα επειδη αυτος μου ειπε οτι ηταν στοκ, εχει βγαλει 1η αδεια το 07.. Η ημερομηνια δεν αλλαζει ετσι απλα.. Μονο αν ερθει απ' εξω οπως λες η, αν εχει ξεμεινει στην βιτρινα.. Τεσπα.. Θενκς ενυγουεϊ Σοουλ..!!
    Το adv είναι μοντέλο του 2003 , έκατσε βιτρίνα 4 χρονάκια , ταξινομήθηκε 2007 και για αυτό τα λίγα χλμ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιδια την βοηθεια σας
    από nik7119 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 12:26
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  3. Πως θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 16:41