Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Νέος οδηγός και 1η μηχανή..

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    Nα τονισω συνφωνοντας με καποιους "συναδελφους",οτι αν ειναι να βρεις μια πρωτη μηχανη με την οποια θες να κανεις πολλα πραγματα,τα 2.000 ειναι πολυ λιγα,Απο 3 -3,500 κατι κανεις.Και το μοντελο πουσου λεω απο εκει ξεκιναει.
    Α,ξεχασα να πω ακολουθει ευχαριστα και στο χωμα.Δοκιμασμενα πραγματα.
    your choice.
    Για μας είναι η ζωή!

Νέο μέλος
    Χαίρετε,
    μόλις πήρα το δίπλωμά μου (το μικρό με ταχύτητες) και ψάχνομαι για μηχανή. Θέλω κάτι για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλεως, συνεπώς κάτι ελαφρύ, ευέλικτο και οικονομικό σε κατανάλωση, και ίσως καμιά φορά να κάνω μικρό ταξίδι της μιας ώρας. Έχω ύψος 1,60. Προσανατολίζομαι για κάτι σαν τα (125s) sym fiddle, ή kymco like, ή aprilia scarabeo. Σε χρήματα δεν θέλω να ξεπερνάει τα 2500 ευρω. Επίσης, θέλω να είναι μάρκας που να μπορώ εύκολα (αχρείαστα να είναι) να βρίσκω εγκαίρως ανταλλακτικά.
    Τι έχετε να μου προτείνετε? (είμαι άσχετη εντελώς από μηχανές )
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νέο μέλος
    Κανείς?!?!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sou Προβολή μηνύματος
    Κανείς?!?!
    μη βιαζεσαι...

εγω θα ελεγα να δεις ενα KLE 250

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k.jpg 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	46,3 KB 
ID:	250671
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    Καλημερες στα παιδια.καλωσηρθες στην παρεα και καλοταξιδο οτι και αν παρεις
    εγω θα συμφωνησω με τον φιλο.το κλε 250 ειναι ενα πολυμηχανακι που θα σε βαλει ομαλα στον χωρο μη εχοντας να φοβηθεις κατι.ειναι ανετο,δικυλινδρο,αξιοπιστο,ευκολοδηγητο και αμα δωσεις γυρω στα 1,800 θα σου μεινουν να το συμμαζεψεις σε πολυ καλη φαση.
    Τσεκαρε το.Δες οσο πιο κοντινο μοντελο μεχρι το 2002.Αν οποιος το ειχε το προσεχε θα ειναι αστερι.
    Εναλλακτικα κοιτα για καποιο scooter,αν και πιστευω αμα του παρεις τον αερα θα το βαρεθεις.
    για οτι θεματα εχεις χτυπα.
    καλες βολτες.
    Για μας είναι η ζωή!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sou Προβολή μηνύματος
    Χαίρετε,
    μόλις πήρα το δίπλωμά μου (το μικρό με ταχύτητες) και ψάχνομαι για μηχανή. Θέλω κάτι για καθημερινή μετακίνηση εντός πόλεως, συνεπώς κάτι ελαφρύ, ευέλικτο και οικονομικό σε κατανάλωση, και ίσως καμιά φορά να κάνω μικρό ταξίδι της μιας ώρας. Έχω ύψος 1,60. Προσανατολίζομαι για κάτι σαν τα (125s) sym fiddle, ή kymco like, ή aprilia scarabeo. Σε χρήματα δεν θέλω να ξεπερνάει τα 2500 ευρω. Επίσης, θέλω να είναι μάρκας που να μπορώ εύκολα (αχρείαστα να είναι) να βρίσκω εγκαίρως ανταλλακτικά.
    Τι έχετε να μου προτείνετε? (είμαι άσχετη εντελώς από μηχανές )
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Μισό λεπτάκι...
    Ψάχνεις για μηχανή ή για σκούτερ; Σε ρωτάω γιατί τα τρία που αναφέρεις είναι μικρά σκούτερ και όχι μοτοσυκλέτες. Όχι φυσικά ότι αυτό είναι κακό, κάθε άλλο. Πάντως έχε υπόψη σου ότι 2.500 € είναι λίγα για μηχανή. Αν πας σε μεσαία ή μεγάλα κυβικά θα αγοράσεις παλιά μοτοσυκλέτα και θα θες λεφτά για να τη μαζέψεις. Ίσως κάτι από τα 125cc των Honda και Yamaha να σε βολέψουν αλλά γενικά δεν ξέρω πολλά για αυτή την κατηγορία μοτοσυκλετών. Πάντως, στο περσινό 36ωρο υπήρχε αναβάτης (Dakota) με ΥΒR 125!

Νέο μέλος
    george mt εγω θα προτεινα xtx...μεγαλο σχολειο κατα την γνωμη μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GeorgeMT Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα,
    Συντομα θα έιμαι κάτοχος διπλώματος μηχανής και θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή της πρώτη μου μηχανής.
    Την μηχανή θα την χρησιμοποιώ πιο πολύ για τις βόλτες μου και κανένα ταξιδάκι και λιγότερο για δουλειά, οπότε τα παπάκια, scooter και πολύ μικρού κυβισμού μηχανές μάλλον δεν είναι οι ιδανικές λύσεις.
    Προσανατολίζομαι περισσοτερο σε λύσεις τύπου on-off με επικρατέστερες επιλογές αυτές των: Suzuki Freewind, Aprilia Pegaso Trail, Yamaha XTX 660 & BMW f650.
    Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αλλά για το ύψος μου (1.70) και την απειρία μου θα χρειαστώ κάτι ελαφρύ, όχι πολύ γρήγορο και αξιόπιστο μηχανάκι..!
    Για 1η μηχανή δεν πιστεύω πως πρέπει να ξοδέψω πάνω απο 3.000€ αν είναι δυνατό και με τον εξοπλισμό και αυτά σκοπέυω να διαθέσω.

Προτάσεις-συμβουλές πάντα καλοδεχούμενες..!
    Ευχαριστώ.
    Κοίτα να δεις, freewind, pegaso, f650 είναι λίγο "μπαρμπαδέ" μοτοσικλέτες Μάλλον σε εμένα ταιριάζουν και λιγότερο σε σένα. Υποθέτω ότι είσαι μικρός καθώς τώρα όπως λες θα βγάλεις δίπλωμα εκτός και αν το καθυστέρησες αρκετά… Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι βολτίτσες, αστική χρήση και μικρά ταξιδάκια που και που τότε και εγώ ΧΤΧ θα σου πρότεινα. Μάλιστα στα λεφτά σου (3.000 €) με μία πρόχειρη ματιά που έριξα στο car.gr παίζουν αρκετά κομμάτια.

ego gia proto mixanaki eixa ena gs 500f tis suzuki.dikilindro,xamilo,20ari(!) tepozito.xonotan pantou sa papi kai ekana taksidaki aaaaaneta me 160.tha to eixa akoma an den me trakare mia kai mou to dielue.einai kai aeropsikto kai palios kinitiras=aspastos.me 2000 maximum katharises kai sou menei i xiliariko na pareis to sosto eksoplismo.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Νέος οδηγός κ πρώτη μηχανή
    από err στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2010, 04:45
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2009, 16:38
  3. tdm 850 και νέος οδηγός
    από boom123 στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 20:56