ετσι ηταν το εσωτερικο της εξατμησης![]()
ετσι ηταν το εσωτερικο της εξατμησης![]()
απο κοντα φαινεται το υλικο που μοιαζει συρματινο.τι ειναι αυτο!?????????
εδω το τελικο με τα εντοστια εκτος
κανενας να γνωριζει απο τελικα????????
anybody....
παιδια το συρμα αυτο ειναι πιο χοντρο απο το συρμα κατσαρολας.δε φιανεται καλα κ στις φωτο.μπορει να εχει ανοιχτει ξανα το τελικο και να βαλανε αλλο υλικο.αυτο που εχει τωρα δεν ειναι συρμα κατσαρολας με τιποτα...αν δε βγαλω ακρη μαλλον θα δοκιμασω αυτη τη μεθοδο που μου ειπατε
Ομορφο μηχανακι μας θυμιζει αξεχαστες εποχες που δεν ειχε τοσα αυτοκινητα στους δρομους.Με την εξατμιση εχω λυσει δυο παρομεις η μια SPES και η αλλη εργοστασιακη ΚΤΜ κατι παρομοια λιωσμενα πραγματα βρηκα μεσα και στις δυο. Σε μαγαζια με μονοτικα υλικα σπιτιων βρηκα πετροβαμβακα και τυλιξα καλα και σφικτα την λεγομενη φλογερα το ενα υλικο ειχε μονοτικο απο την μια και επικαλυψη μα μια στρωση αλουμινιου απο την αλλη ετσι ωστε να μην σηκωνει πολλες θερμοκρασιες το τελικο στα ποδια του συνοδηγου κατι τετοιο χρησιμοποιουν σε μονωσεις τζακιων μεσα απο την γυψοσανιδα δεν καιγεται αυτο το υλικο δοκιμασε το με τον αναπτηρα πριν το βαλεις δεν αρπαει.Ειναι και καποιες εταιρειες εξατμισεων που το πουλανε σαν ανταλλακτικο αλλα απο τι θυμαμαι ηταν λιγο ακριβο.Καλη συνεχεια και βγαζε φωτο πολλες.
να παρεις ενα τηλεφωνο στον ερικο καρρερ αυτος εχει το εν λογο ανταλλακτικο και το δινει στα καθαρα τετραχρονα για να ξαναγεμιζουν τις εξατμισεις![]()
εχω κατι για εσενα rider 28 αλλα και αλλους φιλους εδω μεσα που εχω υποσχεθει να ανεβασω εδω και καιρο.σκαναρισμα λοιπον και ........
στο τεστ του περιοδικου οδηγος ο μπαξεβανης.σορρυ αλλα δε μπορω να φερω στα ισια τις φωτο
λιγα λογια για την παρουσιαση του tenere...
και μια τρομερη φωτο.αλμα με αρκετα χιλιομετρα με το γαιδουρι των 180 κιλων....
και η τελευταια σελιδα![]()