Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Ατύχημα στο ΒΟΑΚ

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

ειναι σαν να λες οτι γλιστρησες λογω ολισθηρου οδοστρωματος.ολοι ξερουν οτι η ποιοτητα των δρομων στην Ελλαδα ειναι για τον π3ο αλλα κανεις δεν προκειται να σε δικαιωσει γιατι τοτε θα σκασουν εκατονταδες (μη πω χιλιαδες) και θα ζητανε αποζημιωσεις...

να ηταν μια λακουβα, ενα πολυ χαλασμενο κομματι που να εχει φυγει η ασφαλτος, να το εβγαζες και μια φωτογραφια πριν το καλυψουν και παλι παιζεται για το αν δικαιωθεις...
    :
    ίσως να μπορεί να πατήσει στο γεγονός ότι έχουν καλύψει τις άσπρες γραμμές με μαύρες αν το υλικό δεν είναι το κατάλληλο

αν θέλετε να δείτε καλύτερα το δρόμο εδώ
    http://maps.google.com/maps?saddr=Ko...ra=ls&t=k&z=19

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sergiosm Προβολή μηνύματος
    Πες μας κάτι πολύ βασικό.

Τί όριο ταχύτητας έχει εκείνο το σημείο;
    90 χλμ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mparmpanik Προβολή μηνύματος
    περαστικα και ποτε ξανα.
    ξεμπλεξε πρωτα με τους γιατρους και μετα βλεπεις ποιος φταιει και τον κυνηγας.
    αν και αυτος που πρεπει να κυνηγησεις πρωτος, να τον στησεις στον τοιχο και να του αλλαξεις οδηγικη συμπεριφορα ειναι ο εαυτος σου.
    το να μπεις με 80 σε ολισθηρο οδοστρωμα με κακοτεχνιες και που γνωριζεις την κατασταση του, ειναι εγκληματικη ενεργεια εναντιον του ιδιου σου του εαυτου.
    αυτο ειναι που πρεπει πρωτα απ ολα να συνειδητοποιησεις για να μην υπαρξει επομενη φορα, γιατι αν υπαρξει , τοτε μπορει και να μην εισαι τοσο τυχερος.

το οτι τωρα θες να βγαλεις κανα φραγκο απο το συμβαν σου, δεν θα το σχολιασω.
    ο καθενας δρα βαση του δικου του σκεπτικου.
    ελα ρε μπαρμπανικ.....ημαρτον....!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ελα ρε μπαρμπανικ.....ημαρτον....!
    συγχωρεμενος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhs88 Προβολή μηνύματος
    mparmpanik πίστεψε με δεν θέλω να κυνηγήσω την περίπτωση αποζημίωση μόνο για τα λεφτά έτσι και ο δρόμος φτιαχτεί θα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αυτό το περιστατικό πάει τη ζωή μου 2 χρόνια πίσω γιατί πρέπει να ξαναπάω φαντάρος για το υπόλοιπο της θητείας διότι μου δώσανε αναβολή είχα στα σχέδια μου να πάω για μεταπτυχιακό ή να γυρίσω στη δουλεία που ήμουν, αλλά έτσι λόγο μλκς άλλου εγώ και υποφέρω και στερώ χρήματα από το οικογενειακό εισόδημα της οικογένειας μου τώρα που τα πράγματα είναι χάλια. μόνο τα έξοδα νοσηλείας και τους γιατρούς να βγάλω θα είμαι μια χαρά.
    σε αυτο εχεις ολα τα δικια του κοσμου.

εκει που ηθελα να καταληξω ειναι πως τις περισσοτερες φορες πληρωνουμε την μαλακια καποιου αλλου.
    και για τον λογο αυτο πρεπει να γινουμε διπλά προσεκτικοι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    συγχωρεμενος..
    οχι ακομα.

σε αυτο εχεις ολα τα δικια του κοσμου.

εκει που ηθελα να καταληξω ειναι πως τις περισσοτερες φορες πληρωνουμε την μαλακια καποιου αλλου.
    και για τον λογο αυτο πρεπει να γινουμε διπλά προσεκτικοι.
    και γιατι αφου ηθελες να καταληξεις σε αυτο (το οποιο ειναι απολυτα σωστο) επρεπε να γραφτουν τοσες μπαρουφες δεν καταλαβα αλλα τεσπα....ας ειναι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

και γιατι αφου ηθελες να καταληξεις σε αυτο (το οποιο ειναι απολυτα σωστο) επρεπε να γραφτουν τοσες μπαρουφες δεν καταλαβα αλλα τεσπα....ας ειναι...
    προσπερασες ενα μηνυμα , γι αυτο σου φανηκαν ασυνδετα.

οπως και να χει..

Λοιπόν, επειδή επειδή εδώ και κάμποσες ημέρες έχουμε εκατόμβη σκοτωμένων και σμπαραλιασμένων ανθρώπων (θες η ζέστη; θες η ξερή μας η κεφαλή; ) στους δρόμους της Κρήτης, όσοι έχετε την "τύχη" να κινήστε στον Βόρειο Οδικό Άξονα :a31: της Κρήτης παρακαλώ:
    α) κάμετε το σταυρό σας (η μια προσευχή σε οτιδήποτε πιστεύετε) όταν/πριν πατήσετε/γυρίσετε τη μίζα
    β) κινηθείτε με κάπως χαμηλότερη ταχύτητα μπας και προλάβετε το μ@λάκα από το αντίθετο ρεύμα ή αυτόν που θα προσπερνάει το συρμό με τα 150 οχήματα ή οτιδήποτε σας πεταχτεί στην πορεία
    γ) έχετε μάτια, αυτιά, μύτες και πόρους δέρματος ανοικτούς μπας και προλάβετε καταστάσεις.

Έχω κάμει 1500χλμ το τελευταίο 10ήμερο στον ΒΟΑΚ και από καθαρή τύχη ζω!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    @ Εχετλαίος: Κάθε καλοκαίρι τα ίδια φίλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Καλά για το κομμάτι πάνω απ' το κακό όρος μέχρι στιν ευθεία του κτεο (που αρχίζει η καλή άσφαλτος ) η κατάσταση είναι δράμα (ολισθηρότητα κακή χάραξη δρόμου αλμύρας κτλ.).
    Εγώ έφαγα τετακε με το αυτοκίνητο στο σημείο που είναι οι "ξεχασμένες" γραμμές και πήγαινα και εγώ με λιγότερα απο 80!!!! Πήρα τηλέφωνο στο δήμο να το αναφέρω και μου είπαν (τι άλλο) "θα το δούμε"
    Ε.....ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ !!!!!
    Α και κάτι ακόμα!! Ο καινούριος δρόμος προς Αγιο Νικόλαο (παράκαμψη Μαλιων) είναι στενός η είναι ιδέα μου ??? Η μήπως η κορυφαία κυκλική πορεία (Μαλιων ,Μοχου, Αγίου Νικολάου) ποιος λαμπρός εγκέφαλος τη σκέφτηκε????? ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!

Χθες βράδυ, επιστρέφοντας με το αμάξι από Ηράκλειο προς Χανιά και λίγο πριν το 2ο κόμβο του Ρεθύμνου, ξάφνου βλέπω στα 100 μέτρα μπροστά μου να ανάβουν φώτα πορείας καταπάνω μου! Εγώ τέρμα δεξιά, τσιμεντένιο τοιχείο αριστερά και συρμός και δίπλα μου και πίσω μου!
    Πανικός! Τρόμος! Φρίκη!
    Το πήρα όσο γίνεται δεξιά και μέσα στα σκοτάδια (δεν ανάβει ούτε φως εκεί, ούτε καντήλι ούτε πράμα φυσικά, εθνική γτπ καβάλα και βγάλε! ) προσπαθώντας να μη χτυπήσω τον δίπλα δεξιά και κορνάροντας σα τρελός!
    Τελικά αποφύγαμε τον τράκο με το ενοικιαστικό μηχανάκι που α) μπήκε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ανάποδα στο ρεύμα μου και β) είχε κλειστά τα φώτα μέχρι πριν με δει!

Σκατ@ ολε ακόμη μια φορά. Πρέπει να ασπρίσανε όσα μαλλιά μου έχουνε απομείνει...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 12:39
  2. Ατύχημα στο ΟΑΚΑ
    από Harrys στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 09:18
  3. ατύχημα στο σεξ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 09:39