ίσως να μπορεί να πατήσει στο γεγονός ότι έχουν καλύψει τις άσπρες γραμμές με μαύρες αν το υλικό δεν είναι το κατάλληλο
αν θέλετε να δείτε καλύτερα το δρόμο εδώ
http://maps.google.com/maps?saddr=Ko...ra=ls&t=k&z=19
ίσως να μπορεί να πατήσει στο γεγονός ότι έχουν καλύψει τις άσπρες γραμμές με μαύρες αν το υλικό δεν είναι το κατάλληλο
αν θέλετε να δείτε καλύτερα το δρόμο εδώ
http://maps.google.com/maps?saddr=Ko...ra=ls&t=k&z=19
Λοιπόν, επειδή επειδή εδώ και κάμποσες ημέρες έχουμε εκατόμβη σκοτωμένων και σμπαραλιασμένων ανθρώπων (θες η ζέστη; θες η ξερή μας η κεφαλή; ) στους δρόμους της Κρήτης, όσοι έχετε την "τύχη" να κινήστε στον Βόρειο Οδικό Άξονα :a31: της Κρήτης παρακαλώ:
α) κάμετε το σταυρό σας (η μια προσευχή σε οτιδήποτε πιστεύετε) όταν/πριν πατήσετε/γυρίσετε τη μίζα
β) κινηθείτε με κάπως χαμηλότερη ταχύτητα μπας και προλάβετε το μ@λάκα από το αντίθετο ρεύμα ή αυτόν που θα προσπερνάει το συρμό με τα 150 οχήματα ή οτιδήποτε σας πεταχτεί στην πορεία
γ) έχετε μάτια, αυτιά, μύτες και πόρους δέρματος ανοικτούς μπας και προλάβετε καταστάσεις.
Έχω κάμει 1500χλμ το τελευταίο 10ήμερο στον ΒΟΑΚ και από καθαρή τύχη ζω!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλά για το κομμάτι πάνω απ' το κακό όρος μέχρι στιν ευθεία του κτεο (που αρχίζει η καλή άσφαλτος ) η κατάσταση είναι δράμα (ολισθηρότητα κακή χάραξη δρόμου αλμύρας κτλ.).
Εγώ έφαγα τετακε με το αυτοκίνητο στο σημείο που είναι οι "ξεχασμένες" γραμμές και πήγαινα και εγώ με λιγότερα απο 80!!!! Πήρα τηλέφωνο στο δήμο να το αναφέρω και μου είπαν (τι άλλο) "θα το δούμε"
Ε.....ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ !!!!!
Α και κάτι ακόμα!! Ο καινούριος δρόμος προς Αγιο Νικόλαο (παράκαμψη Μαλιων) είναι στενός η είναι ιδέα μου ??? Η μήπως η κορυφαία κυκλική πορεία (Μαλιων ,Μοχου, Αγίου Νικολάου) ποιος λαμπρός εγκέφαλος τη σκέφτηκε????? ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!
Χθες βράδυ, επιστρέφοντας με το αμάξι από Ηράκλειο προς Χανιά και λίγο πριν το 2ο κόμβο του Ρεθύμνου, ξάφνου βλέπω στα 100 μέτρα μπροστά μου να ανάβουν φώτα πορείας καταπάνω μου! Εγώ τέρμα δεξιά, τσιμεντένιο τοιχείο αριστερά και συρμός και δίπλα μου και πίσω μου!
Πανικός! Τρόμος! Φρίκη!
Το πήρα όσο γίνεται δεξιά και μέσα στα σκοτάδια (δεν ανάβει ούτε φως εκεί, ούτε καντήλι ούτε πράμα φυσικά, εθνική γτπ καβάλα και βγάλε! ) προσπαθώντας να μη χτυπήσω τον δίπλα δεξιά και κορνάροντας σα τρελός!
Τελικά αποφύγαμε τον τράκο με το ενοικιαστικό μηχανάκι που α) μπήκε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ανάποδα στο ρεύμα μου και β) είχε κλειστά τα φώτα μέχρι πριν με δει!
Σκατ@ ολε ακόμη μια φορά. Πρέπει να ασπρίσανε όσα μαλλιά μου έχουνε απομείνει...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)