Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Λάδια cbr600rr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Αν μπορει καποιος λινκ εστω με πμ για το site του svx

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    Αν μπορει καποιος λινκ εστω με πμ για το site του svx
    steile pm ston svx...!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά είμαι τόσο κουρασμένος από το τρίψιμο τον πλαστικών του RUNNER μου που δεν αντέχω να διαβάσω τους κανονισμούς του FORUM... Ορίστε το link http://www.motomad.gr/index.asp από το SITE SVX... Δεν είναι διαφήμιση, απλά να ξέρετε ότι είναι εξυπηρετικότατοι με χαμηλότερη τιμή από λαμπριανίδη στα TORCO μου, αλλά δυστυχώς με μεταφορικά έξοδα (απόλυτα κατανοητό μιας και από'τι κατάλαβα είναι μικρή επιχειρησούλα)...

Καλή συνέχεια!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zacharias99 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά είμαι τόσο κουρασμένος από το τρίψιμο τον πλαστικών του RUNNER μου που δεν αντέχω να διαβάσω τους κανονισμούς του FORUM... Ορίστε το link http://www.motomad.gr/index.asp από το SITE SVX... Δεν είναι διαφήμιση, απλά να ξέρετε ότι είναι εξυπηρετικότατοι με χαμηλότερη τιμή από λαμπριανίδη στα TORCO μου, αλλά δυστυχώς με μεταφορικά έξοδα (απόλυτα κατανοητό μιας και από'τι κατάλαβα είναι μικρή επιχειρησούλα)...

Καλή συνέχεια!!!!

Οντως καλες τιμες φαινεται να εχει, υπαρχει κ καταστημα σε περιπτωση που θελουμε να παμε για να δοκιμασουμε ?

(Και κατι ακομα -μη σπαμαρουμε κ τζαμπα-, επειδη ψαχνω απο καιρο να βαλω κατι http://www.motomad.gr/proddetail.asp...600%2807-10%29 τετοιο κ εδω το εχει σε καλη τιμη, αναλαμβανει καποιος να το "περασει" η το παιρνεις στο χερι.)

Φίλε μου Πανοπτικέ, όσα ξέρεις ξέρω :P
    Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον ίδιο τον SVX για το μαγαζάκι.

Χαιρετώ!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Μπαίνεις πίστα?Αν όχι ξέχνα τα φούλ συνθετικά γιατί είναι πεταμένα λεφτά.Βάλε τα Torco T4R σε 10-40 και θα είσαι κομπλέ!

Ηθελα να το γραψω καποια στιγμη αλλα δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω (οποτε θα το γραψω ΞΑΝΑ σε καποια "λαδολογια")

Ημουν καποτε κ εγω υπερμαχος αυτης της αποψης για τα συνθετικα, αλλα:
    Επειδη γραφω πολλα χιλιομετρα καθημερινα κ κανω μετρησεις διαρκως για καταναλωση (ναι ρε, ειμαι χαζεμενος) εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που βαζω φουλ συνθετικα η καταναλωση ειναι κατω 10-15% ΠΑΝΤΑ.

Δεδομενου του παραπανω, δεν καταλαβαινω γιατι τα συνθετικα ειναι "πεταμενα λεφτα", αλλα ακομα κ αν ειναι... μιλαμε για 1 ευρω -παραπανω- στα 1000 km περιπου.
    Mε τιμη βενζινης κοντα στα 2 ευρω το λιτρο, δεν νομιζω οτι εχει φτασει μεχρι εκει η μιζερια μας.

Το μονο που θα μπορουσα να δεχτω σαν επιχειρημα, ειναι οτι τα συνθετικα λαδια ειναι ακαταλληλα για τον κινητηρα, για τον Α-Β λογο ή κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. :smilea:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια...
    από Electra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 17:07
  2. Aλλαγη λαδια σε ΧΤ 400
    από danaos75 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2004, 16:10
  3. Λάδια.. φωτιά!
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket