Ποιος νεος κινητηρας? VFR800 ειναι το μηχανακι.. με αλλο κοστουμι..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αφού πρέπει να βγάλει τα χρήματά του ο νέος κινητήρας...
Ποιος νεος κινητηρας? VFR800 ειναι το μηχανακι.. με αλλο κοστουμι..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αφού πρέπει να βγάλει τα χρήματά του ο νέος κινητήρας...
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
+782Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ποιος νεος κινητηρας? VFR800 ειναι το μηχανακι.. με αλλο κοστουμι..
Και να ταν μονο ο κινητηρας απο το vfr![]()
![]()
![]()
![]()
Αν του έβαζαν κινητήρα από το ΤΑ όμως?
Σορυ, νόμιζα ότι αυτός ο κινητήρας είχε βγει προσφάτως....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σα να μου φαίνεται ετοιμάζεσαι γι' αγορά και απλά ψάχνεις από κάπου να πιαστείς για να μην το πάρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το κοιτάω και το ξανακοιτάω τόσο καιρό και δεν μου μένει τίποτ'άλλο παρά...![]()
Μακούλη, καλύτερα V-Strom βρε, το έχει καβαλήσει και ο Τσακ.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μάκηηη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το κοιτάω και το ξανακοιτάω τόσο καιρό και δεν μου μένει τίποτ'άλλο παρά...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
είσαι μ@λ@μ@ς ρε!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σήμερα πέρασα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία της Πάτρας. Αν η ουρά ήταν πιο γεμάτη θα ήταν πολύ πιο όμορφο. (προσωπική εκτίμηση) δυστυχώς δε το είχε test ride. Η τιμή του 11700€.
Με χάλασαν λίγο και τα πλαστικά στο κάτω μέρος που είναι άβαφτα καθώς και το ματ εμπρός φτερό. Ποιοτικά πάντως φαίνεται μια χαρά. Εντύπωση μου έκανε ότι σε όλο εκείνο το φερινγ δεν υπάρξει πουθενά ούτε μια βίδα.
Τελικά το οδήγησε κανείς?
Από που μπορούμε να βλέπουμε τις πωλήσεις ρε παιδιά? Όχι μόνο για την Ελλάδα. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πόσοι αγόρασαν αυτό το μηχανάκι.
Sent from me using a computer.
πλάκα κάνεις ?Αν έβγαζαν ακόμα το afrika θα πουλούσε σαν ζεστό κουλούρι.
Πάντως οι γιαπωνέζοι αν και τους έχω αδυναμία το πάνε για φούντο.
χωρίς φαντασία χωρίς ψυχή και εκ του ασφαλούς.
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ποσο δικιο εχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Οποια εταιρία βγάλει ένα αξιόπιστο λιτό δικύλινδρο, πραγματικό on/off όμως, 180-190 κιλά και 600-750 κυβικά με 75 άλογα και τιμή γύρω στα 8500 Ε θα πουλήσει τρελά μιλάμε.
π.χ.
-ένα tenere με το μοτέρ του TDM στα 750 (κι ας είναι και 200+ κιλά) / ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΙΑ
-ένα βέρσυς με άλλα πλαστικά και προβολέα, και χωμάτινα λάστιχα - αναρτήσεις / ΞΥΠΝΑ ΚΑΒΑ
-να βγάλει η ΚΤΜ ένα 750 adventure σε πιο προσιτή τιμή ή να φτιάξει το 690 με φέρινγκ και λίγο πιο άνετο σαν το παλιό 640 adventure.
Τα DR 800 big που όλοι το αποπέρνανε για το ρύγχος τους παλιότερα, είναι καλλονές μπροστά στα νέα χόντα.
Γιατί οι χονταίοι δεν αντιγράφουν τις κατασκευές του boano (έστω τα πλαστικά) για τα άφρικα να γεμίσει ξανά ο τόπος χόντα;![]()
![]()
![]()