Σε είδα hornetσκι μου στην πωσηδονος στην προσπάθεια μου να κανω ένα μπατιλικι και ενώ το άρχησες,,μου σηκωθηκες καντήλι...
Και εκει εκφωνησα "παναγίτσα μου με τα παναγιακια σου"
Σε είδα hornetσκι μου στην πωσηδονος στην προσπάθεια μου να κανω ένα μπατιλικι και ενώ το άρχησες,,μου σηκωθηκες καντήλι...
Και εκει εκφωνησα "παναγίτσα μου με τα παναγιακια σου"
el Capitan
σε ειδα σημερα εξω απο το τουνελ στο Καλογερικο προς Τριπολη...λευκο SS ή Street και σιγουρα κατι το λευκο στο κρανος...σε ειδα τελευταια στιγμη και δεν
προλαβα να σε χαιρετησω...ενα κουνημα του κεφαλιου μου προλαβα να κανω, δεν ξερω αν το ειδες...ημουν στο μαυρο busa στο απεναντι ρευμα πηγαινοντας
προς Καλαματα...ηρωες και οι δυο μας με αυτο το κρυο εκει γυρω...καλες βολτες φιλε μου, εισαι η δευτερη μοτοσυκλετα που συναντησα σημερα στην εθνικη οδο.
Varadero δικαβαλο (γυναικα συνεπιβατης) εξω απο την Αθηνα με κατευθυνση προς Κορινθο...σας ειδα βγαινοντας απο τα Goodys και πολυ σας χαρηκα.................
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
σε ειδα την επομενη της Κ Δευτερας στον περιφεριακο οδηγουσες stret triple με ψιλοβροχο,χοντροκρυο και δυο υπεροχα λεπτοκαμωμενα ποδια να διαγραφονται κατω απο το κολαν σου.πηγαινες και ταπα παλικοριτσο![]()
ANTI NA ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΦΩΣ
Σας είδα χθες στα Μέγαρα, 2-3 να έχετε πάει για "χόρτα", ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σε είδα και σένα απαράδεκτε tdmάκια να μου χώνεσαι στην είσοδο της στροφής στην "πλατεία" από την εσωτερική (!) (μπας και προλάβεις να πάρεις θέση στο podium), να ξύνεις μασπιέ και να το γλιτώνεις το μεγαλοπρεπές highside στο τσακ. Πρόσεχε λίγο την επόμενη φορά γιατί αν ο επόμενος που θα το κάνεις δεν σε έχει δει, θα πάτε τούρτα και οι δύο κατευθείαν στα pits![]()
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast
Σε ειδα κοπελιά με το 250 εντουράκι Ακτή Μιαούλη, γκρι κρανάκι,φιμέ ζελατίνα και όση σκουριά υπάχει στο κόσμο πάνω στην αλυσίδα σου:a07::a07::a07:
σε είδα,όχι εγκαίρως παππού να έχεις φλάς για αναστροφή σε κόμβο κι εγώ να επιχειρώ να σε περάσω απο αριστερά(μεγάλη μαλακία μου),με αποτέλεσμα να πέσω στα φρένα και να αγκαλιαζόμαστε,ευτυχώς με μηδενικά χιλιόμετρα και με αποτέλεσμα να σε εμβολίσω με το....μανιτάρι
και να σου σπάω την βάση απο τον πίσω προφυλακτήρα και απώλειες εκ μέρος μου(αφού έφταιγα) λίγο χρώμα απο το μανιτάρι και 3,64 εβραίους για την βάση σου...
μιλάμε για κωλοφαρδία...![]()
Σας είδα σήμερα μοτοπαρέα στα φανάρια της Κορίνθου που αράζουν τα Κτέλ, να πηγαίνετε μάλλον για Επίδαυρο... Έτσι μου ήρθε να κάνω αναστροφή και να σας ακολουθήσω...
Κόκκινο Fazer με σακίδιο για συνοδηγό...
Σας είδα χτες Σάββατο στις 5 και 10 στα διόδια της Κορίνθου προς Αθήνα να περνάτε τσίτα από την ανεβασμένη μπάρα, δίπλα μου, 1-2-3 ss και ένα TDM ( ? ).
Το ΤΔΜ μάλιστα το σήκωσε για λίγο το παλληκάρι.
Μέσα στο γκισέ πρέπει να έχουν κάποιο είδος καταχώρησης-μαγνητοφώνησης γιατί η κοπέλα απήγγειλε 'παραβίαση διοδίων από 3 μοτοσυκλέττες'.
Τι ρώτησα αθώα τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση και μου 'πε αδιάφορα 'τίποτα'.
Eιδα που βγηκατε ολοι σημερα εξω, αλλωστε το επεβαλε αυτη η ηλιολουστη μερα.....και χαιρετω και απο δω το φιλο που ηταν Μαρινα Ζεας και μου εδωσε προτερεοτητα στο αλλαλουμ με τα κουτια , καλο δρομο φιλε με το gs 1200 ασημι με τα παραξενα παιδικα αυτοκολητα !!!!!!!!!!!
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Σας είδα σήμερα με τέτοια υπέροχη μέρα:
- στα διυλιστήρια ασπροπύργου το πρωί πολλά tdm, μάλλον κάποιο club(?)
- στην πλατεία στο Λεβίδι να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας με τα μοτόρια μαεστρικά παρκαρισμένα απέναντι (10-11 σε αριθμό)
- το τσούρμο που πέτυχα στην επιστροφή στην κόρινθο, μπήκατε στα ΣΕΑ Μεγάρων και σας έχασα (zx-?r, multistrada, transalp κ.α.)
- "ένστολους" που μπαίνατε εθνική από είσοδο Πάχης, μάλλον φεύγατε από track day
Ένα πράγμα....σαν να μπήκε η Άνοιξη!![]()
Ποια είναι τα τρία δικάβαλα που μπαίνανε Έδεσσα κατά τις 11:30; Πρέπει να μας έχετε σε βίντεο να χαιρετάμε
Πρέπει να είδα και παλικάρια του ΜΟΕ να ετοιμάζοντε για (?) MX στην Παναγίτσα;
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
- Σας είδα καβάλα πάνω στο παπάκι και τους δύο, ακράνωτους στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά. Και οι τρεις είδαμε τα υπέροχα οπίσθια της κοπελιάς με το ροζ καυτό σορτσάκι που προχωρούσε στο πεζοδρόμιο. Το θέμα είναι ότι εγώ πάτησα φρένο. Εσείς δεν πατήσατε και κολλήσατε πίσω από το μπροστινό αυτοκίνητο, όταν αυτό σταμάτησε στο φανάρι.
- Σε είδα και εσένα πάνσοφε πατέρα να είσαι στο Νέο Φάληρο με το σκουτεράκι σου. Η κόρη σου, 6-7 χρονών το πολύ, να κάθεται όρθια μπροστά σου. Ακράνωτοι και οι δύο φυσικά Εσύ να κρατάς με το δεξί χέρι το κινητό σου και να μιλάς. Και το γκάζι να το ελέγχει η μικρή κόρη σου. Και επειδή το γκάζι μπορεί να γίνει πολύ εθιστικό η μικρή να το ανοίγει συνέχεια. Και εσύ μεγάλε πατέρα να καταλαβαίνεις τελευταία στιγμή ότι τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα, και λίγα μέτρα πριν από το στοπ να πετάς το κινητό στον δρόμο, να βγάζεις το χέρι της κόρης σου από το γκάζι και να πλακώνεσαι στα φρένα. Αν θες να πεθάνεις άντε ψόφα μόνος σου ηλίθιε. Το μικρό δεν σου φταίει σε τίποτα.
Και επίσης σας είδα το καλοκαίρι στην Κάλυμνο. Πάνω σε παπάκι και οι δύο, ακράνωτοι. Βράδυ, σε δρόμο χωρίς φώτα, μακρυά από κατοικημένη περιοχή.
Ή μάλλον, δεν σας είδα. Γιατί το μηχανάκι σας δεν είχε φώτα. Είδα όμως τον οδηγό να κρατάει στο αριστερό του χέρι ένα φακό στο μέγεθος lazer pointer και να το έχει στο κέντρο του τιμονιού...Μετά από αυτό είπα ότι τα έχω δει όλα...
..και επειδή παραλίγο να το ξεχάσω:
Σε είδα και σένα παλίκαρε με το μαύρο Z1000, να πηγαίνεις σιγά-σιγά στη ΛΕΑ με το κράνος ανα χείρας. Ελαττώνω λίγο ταχύτητα να δω τι παίζει, μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα. Προς έκπλήξή μου σε βλέπω να παίρνεις τις τελευταίες τζούρες απο το τσιγάρο που κρατούσες, το πετάς, φοράς κράνος επιτόπου εν κινήσει, άνοιγμα γκαζιού και τσαααακ, χάθηκες στον ορίζοντα σαν άλλος Tζένγκις Xαν. Τα σέβη μου![]()