σας ειδα παιδες στο 51 μετα την αμφισσα χθες και χαιρετησατε ολοι...καλους δρομους boyzzzzzzz
σας ειδα παιδες στο 51 μετα την αμφισσα χθες και χαιρετησατε ολοι...καλους δρομους boyzzzzzzz
σε είδα σήμερα στην παλιά εθνική που είχα σταματήσει για τσιγάρο,με το πανέμορφο ΚΤΜ να μπαίνεις σαν :a29:και στην έξοδο της στροφής να κάνεις ''σούζα''
ΓΙΑΤΙ αγόρι μου? το κορίτσι που έχεις πίσω τι φταίει?
σε ειδα με το cbr 1000 rr στο φαναρι π.ραλλη και ποταμι χτες.κρανος,γαντια,μποτες,ολοσωμη με τις ξυστρες (λες και ησουν σε td) με τη κοπελια απο πισω η οποια δεν φορουσε ουτε κρανος και κρατουσε κι ενα κουτι!!!
και μετα ειδα και εσενα στην παραλιακι ρε φιλε με το μπλε 636 με κρανος,γαντια,διαιρουμενη χωρις τις ξυστρες και απο κατω αθλητικο παπουτσακι και καλτσα σοσονι!!!
πθτ ειναι αυτα τα νεα εμοτικονς να κανω το σταυρο μου??????????![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μεχρι εδω, νομιζα οτι ειδες εμενα και λεω θα με κραξει (που υπερεβαλα) και θα τον αρχισω στα φασκελα!
ΣΕ ΕΙΔΑ όμως κι εσενα όμορφε Σωτήριε μαζί με τη γυναικα στην καντίνα στη Μιχαλακοπουλου... κατα τις 2:00 που επεστρεφα απο τη βραδυνη μου, να καταβροχθιζεις ενα βρωμικο και σταματησα!
Τα ειπαμε, μου ευχηθηκατε, θυμηθηκαμε τη βραδυα που σε πετυχαμε (με το ΤΟΥΟΝΟ σου τοτε) με τον Τρουπερ μετα (παλι) απο νυχτερινη, και αρχισαμε να θυμομαστε και να γελαμε!
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ για μια βραδυνη συντομα δωθηκε και τραβηξαμε το δρομο μας...
ΓΙΟΥΧΟΥ......
"Τα πιστονια θα βαρεσουν στις 12" soon....
![]()
Σε είδα φίλε χθες βράδυ με το kawasaki (rickman?) λίγο μετά την Aλεξάνδρας.
Τα είπαμε και λίγο στο φανάρι... Ωραίο!!!...
Πάντα όρθιος και να το φχαριστιέσαι!!!![]()
Nexus 250 στην καφετέρια ΦΑΡΟΣ στο Μάτι με αυτοκόλλητο moto.gr στον λασπωτήρα!
Ποιός είσαι βρε καρντάση μου γιατι ειχαν πολλοί κράνη εκει μεσα κ δε σε βρηκα να σου πω ενα γεια..
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
σε είδα φίλε με το gixxer στον Αγ. Γεώργιο με την κοπελιά σου,σου κόρναρα και χαιρέτησες!καλούς δρόμους!!!![]()
Σας είδα Κυριακή στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας vstromαδες και σας χάρηκα....ανταποδώσατε και χαιρετούρες στην επιστροφή και ας ήμουν με κουτί...σύντομα θα με βρείτε δίτροχο σε εκείνα τα μέρη![]()
Σε είδα σήμερα το πρωί στην γέφυρα της Λένορμαν Hyuindai Getz με πολλά αυτόκολλητα στο πορτ μπαγκάζ (ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ,transalp forum).Κανείς από εδώ?
Keep spamming!!!:a13:
Ειδα κι εγω μια αμαζόνα χτες μεσημέρι...με πισσα κατάμαυρη Harley (παλιο μοντελο) και να πηγαίνει μπούνια στην παραλιακή.
:-)
Σε είδα μηχανικέ μου να έχεις τη μηχανή μου τρισήμιση μήνες στο συνεργείο, και να ξεκινάς να δουλεύεις πάνω της πριν από μία εβδομάδα....και ακόμη περιμένω και μου το πας από μέρα σε μέρα...Περιττό να πω ότι αναζητώ νέο μηχανικό στην περιοχή του Πειραιά. Όποιος ξέρει κανέναν καλό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα ρε παιδιά.
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Σε είδα πρίν λίγο στο κολυμβητήριο της ιχθυόσκαλας,με το κόκκινο κλασσικό honda,πινακιδα ΟΜΕ,σαν καινούριο,σελα cafe racer.Δεν κατάλαβα ποιό μοντέλο ήταν πάντως ηταν πολύ όμορφο!