Σελίδα 105 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ρε μλκ τι λες?
    ποια πρωτοσελιδα και τι φερειρα μου λες?
    ρε ειστε καλα?

Θες να μου πεις οτι επειδη ησουν στο γηπεδο γνωριζεις απο μεσα τα πραγματα...???

Tελος ...!!! Αξιοι της μοιρας σας !!!!!

Αυτα τα πρωτοσελιδα λεω .....!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων ImageCA1FJA86.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Θες να μου πεις οτι επειδη ησουν στο γηπεδο γνωριζεις απο μεσα τα πραγματα...???

Tελος ...!!! Αξιοι της μοιρας σας !!!!!

Αυτα τα πρωτοσελιδα λεω .....!!!
    οχι κωστα....εχεις δικιο..

καποιος που ηταν σπιτι του και τα ακουει στο ραδιο και τα βλεπει στην τηλεοραση....ξερει καλυτερα.....

ρε μαν.....ΤΙ ΛΕΣ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ναι ρε μλκ, αυτο σου λεω και εγω.....δεν ειπα γιατι δεν ξερεις και γιατι δεν σε ενδιαφερει...
    και καλα κανεις και δεν ασχολεισαι....δεν αξιζει οπως λες.

και εχεις δικιο που φοβασαι για τα μαλακισμενα....μαζι σου ειμαι σε ολα αυτα και το εχω ξαναγραψει.

εγω σου ειπα απλα οτι δεν γινεται να πετας κατι και να φευγεις.
    αν εσυ το γουσταρεις...τοτε πασο

μα δεν ΞΕΡΩ να μιλησω για κατι αλλο! Για οσα συζητατε/κανετε πλακα/"τσακωνεστε" εδω.
    Τι να γραψω?
    Καταλαβαινω τη πλακα και το χαβαλε σας οσων αφορα την υπαρξη του θρεντ και "οτι εδω ειμαστε διαφορετικοι-πολιτισμενοι" αλλα μεχρι εκει...

Αυτα που βλεπω και με επηρεαζουν λεω και σχολιαζω! και εκατσε και η αφορμη με το χτεσινο συμβαν.

...Ε το θεμα με τους μπατσους μη το μπλεξουμε... τα ιδια πιστευουμε λιγο πολυ ολοι

Παω να βρω καπου να σπαμαρω τωρα, αρκετα τσακωθηκαμε και σημερα

ναι ρε μητσε, τα ιδια λεμε

οχι κωστα....εχεις δικιο..

καποιος που ηταν σπιτι του και τα ακουει στο ραδιο και τα βλεπει στην τηλεοραση....ξερει καλυτερα.....

ρε μαν.....ΤΙ ΛΕΣ???

Οντως !!!

Σε γηπεδο με 80000 κοσμο εισαι ρε μαν.....

Οχι σε δωματιο.....!!!!

Και ερχεσαι και μου λες τι λεγανε οι μπατσοι στις γκομενες...???? :hypnotize

Τους ακουσες εσυ......???

Και απο την αλλη ξερατε απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι ΔΕΝ θα τελειωνε το ματς...???

Οτι να ειναι δηλ ειλικρινα !!!

Οντως !!!

Σε γηπεδο με 80000 κοσμο εισαι ρε μαν.....

Οχι σε δωματιο.....!!!!

Και ερχεσαι και μου λες τι λεγανε οι μπατσοι στις γκομενες...???? :hypnotize

Τους ακουσες εσυ......???

Και απο την αλλη ξερατε απο την προηγουμενη εβδομαδα οτι ΔΕΝ θα τελειωνε το ματς...???

Οτι να ειναι δηλ ειλικρινα !!!
    ρε κωστή....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

αυτα που ελεγαν στις γκομενες ΝΑΙ, τα ακουγα εγω..διπλα ημουν...μαζι τους περπατουσαμε...οι μπατσοι ηταν παρεταγμενοι ΑΠΟ ΠΡΙΝ το μπασκετ...μεχρι του ποδοσφαιρου! και ολη την ωρα ελεγαν...
    απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι δεν διαβαζει τι γραφω....και απλα παραθετεις οτι διαβαζεις στο νετ
    σε δωματιο ημουν μαν...πηγαινε και μια φορα γηπεδο....δες πως ειναι πχ η 35....και μετα ελα να μου πεις οτι δεν ξερω τι γινοταν.
    διπλα μου ακριβως μπηκαν ντου οι μπατσοι στην 35...χωρις λογο....τον διπλανο μου τον εσερνα να γλυτωσει γιατι τον ειχαν ποδοπατησει και δυο καρεκλες πιο διπλα ειχαν ανοιξει το κεφαλι δυο παιδιων με το γκλομπ.
    και μονο που λες οτι ξερει καποιος που δεν ηταν μεσα και ΔΕν ξερει καποιος που ηταν μεσα ειναι αστειο..πως το λενε...
    ειναι σαν να πας προπονηση σε βουνο ρε κωστα με την μηχανη....και να λες...πω πω η πιο δυσκολη πιστα που εχω κανει ποτε μου....και να σου λεει καποιος αλλος...σιγα την δυσκολη ρε κωστα μας δουλευεις?? αφου φαινοταν απο την τιβι πανευκολη πιστα.
    ημαρτον

και σου ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!! δεν υποστηριξα και δεν ειπα ποτε οτι καλως εγιναν οσα εγιναν.
    λεω οτι ή προκληση ηταν απιστευτη...παρα παρα πολλα απο οσα εγινα θα μπορουσαν ανετα να ειχαν αποφευχθει....αλλα εσεις τον χαβα σας

περπαταγαν κοπελες ρε με τους καφεδες στα χερια, περπατουσαν διπλα απο τους μπατσους....και οι μπατσοι ελεγαν....πουτανακι...μου θες και γηπεδο ε?? γ@@@ την μανα σου και τον πατερα σου....κατσε κατσε....σου εχω κατι χημικα απο το 50, θα περασουμε καλα σημερα!!!!!!!!!!
    και οταν γυρναγε το αγορι της και του ελεγε τι λες ρε μλκ, δεν ντρεπεσαι λιγο????? γκλομπια και προχωρα ρε τσογλανε
    ασε ρε κωστα, βγηκαν τωρα ολοι δεν εχουν παει γηπεδο ποτε στην ζωη τους....!
    Ειλικρινά σοκαρίστικα βρίζουν οι μπάτσοι ???!!!
    βαράνε σφαλιάρες και γκλοπιές χωρίς λόγο !!!
    Μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις κράζεις και λες οτι δεν έχει πάει ο κόσμος γήπεδο ποτέ στην ζωή του ...

Πες αλήθεια τώρα , μας κάνεις πλακα

και παιδες....να σας πω και κατι αλλο????
    ετσι ρε παιδι μου ΜΠΑΣ και σκεφτειτε λιγο, μπας και ακουσετε μια άλλη γνωμη και οχι την δικη μου...
    τα επεισοδια τα κανουν τα κολοπαιδα οι ""οργανωμενοι"" ετσι?
    ας μου απαντησει καποιος....και θα προτιμουσα και απο αυτους που ηταν στο γηπεδο εχτες....

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ 29 ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ......

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ??? ΓΙΑΤΙ?
    αφου οι οργανωμενοι εφταιγαν.....και καθε φορα που οι οργανωμενοι εκαναν κατι (ειτε φασαρια ειτε συνθημα) ολο το γηπεδο γιουχαριζε
    γιατι????
    δεν παει κανενος το μυαλο πια?
    ετσι σας εχουν καταντησει ολους τα μμε? οτι πουν αυτα και τελος??
    ΟΛΟ ΤΟ γηπεδο χειροκροτουσε και φωναζε οταν πεταξαν εξω τους μπατσους....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manitu Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά σοκαρίστικα βρίζουν οι μπάτσοι ???!!!
    βαράνε σφαλιάρες και γκλοπιές χωρίς λόγο !!!
    Μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις κράζεις και λες οτι δεν έχει πάει ο κόσμος γήπεδο ποτέ στην ζωή του ...

Πες αλήθεια τώρα , μας κάνεις πλακα
    αληθεια δεν μπορω να διακρινω το που το πας....αληθεια....αν δεν σε πειραζει ξεκαθαρισε μου λιγο...οχι τιποτα αλλο, απλα για να ξερουμε και για τι πραγμα μιλαμε..

να τονισω οτι ΟΠΩς ΕΧΩ γραψει και πιο πανω....δεν θα καθομαι να αναφερομαι στον καθενα ξεχωριστα...μιλαμε γενικα παντα.
    ναι υπαρχουν ανθρωποι που γραφουν εδω που δεν εχουν πατησει ποτε γηπεδο και δεν ξερουν αν οι μπατσοι προκαλουν ή οχι.
    σε αυτους αναφερομαι και αυτους προσπαθω να κανω να σκεφτουν τι λενε.
    δεν εχει σημασια αν εχτες εγινε στο οακα, αυριο θα γινει σε καποιο αλλο γηπεδο...μη λεμε οτι θελουμε
    μεθαυριο σου λεω παλι θα γινει στο συνταγμα....αλλα και τοτε θα φταινει οι παππουδες που επιναν καφε στην ερμου χαμηλα....ή στην μητροπολεως...και επειδη ειναι αλητες θα δεχθουν τα δακρυγονα....

και κατι ακομα....

για οσους ισχυριζονται οτι εβλεπαν απο την τιβι εχτες τι εγινε...
    δεν μας λενε και εμας....που δεν ξερουμε.....
    γιατι δεν κουνηθηκε φυλλο στις θυρες των οργανωμένων??????
    οσοι μπηκαμε στις 35,1, 2 , τοσοι εμειναν μεσα καθόλη την διαρκεια...
    χμ...τοτε ποιοι εκαναν τα επεισοδια?

εδιτ....για αυτους που σκεφτονται και λιγο περισσοτερο...και το ψαχουν δηλαδη....
    συμπτωσεις....χρυσοχοιδης υπ δημοσιας ταξης....τσιρωνης στο γηπεδο εχτες.....για δες βρε

αληθεια δεν μπορω να διακρινω το που το πας....αληθεια....αν δεν σε πειραζει ξεκαθαρισε μου λιγο...οχι τιποτα αλλο, απλα για να ξερουμε και για τι πραγμα μιλαμε..

να τονισω οτι ΟΠΩς ΕΧΩ γραψει και πιο πανω....δεν θα καθομαι να αναφερομαι στον καθενα ξεχωριστα...μιλαμε γενικα παντα.
    ναι υπαρχουν ανθρωποι που γραφουν εδω που δεν εχουν πατησει ποτε γηπεδο και δεν ξερουν αν οι μπατσοι προκαλουν ή οχι.
    σε αυτους αναφερομαι και αυτους προσπαθω να κανω να σκεφτουν τι λενε.
    δεν εχει σημασια αν εχτες εγινε στο οακα, αυριο θα γινει σε καποιο αλλο γηπεδο...μη λεμε οτι θελουμε
    μεθαυριο σου λεω παλι θα γινει στο συνταγμα....αλλα και τοτε θα φταινει οι παππουδες που επιναν καφε στην ερμου χαμηλα....ή στην μητροπολεως...και επειδη ειναι αλητες θα δεχθουν τα δακρυγονα....

Με συγχωρείς αν δεν κατάλαβα το πνεύμα από τα λεγόμενα σου .Κατάλαβα ότι ρίχνεις το φταίξιμο στους μπάτσους και όχι στα καλόπαιδα τις κάθε ομάδας …
    Πηγαίνω χρόνια στα γήπεδα και οι συμπεριφορές των μπάτσων που αναφέρεις είναι σύνηθες φαινόμενο σε τεταμένες καταστάσεις ντέρμπυ αναβρασμός κλπ .

Έχω φάει σφαλιάρα 15 χρονών που μαύρισαν όλα γιατί έδενα τα κορδόνια μου στις σκάλες του σταθμού και καθυστερούσα …
    Έχω δει να βαράνε το παιδάκι που το κρατάει από το χέρι ο μπαμπάς χωρίς κανένα λόγο και να πέφτουμε όλοι επάνω γιατί δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μας !!!

Άρα δεν αμφισβητώ τα όσα λες απλά αυτά είναι « συνηθισμένα » από την αστυνομία .

Απλά η ένσταση μου είναι ότι για χθες δεν φταίει η αστυνομία ….

ρε κωστή....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

αυτα που ελεγαν στις γκομενες ΝΑΙ, τα ακουγα εγω..διπλα ημουν...μαζι τους περπατουσαμε...οι μπατσοι ηταν παρεταγμενοι ΑΠΟ ΠΡΙΝ το μπασκετ...μεχρι του ποδοσφαιρου! και ολη την ωρα ελεγαν...
    απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι δεν διαβαζει τι γραφω....και απλα παραθετεις οτι διαβαζεις στο νετ
    σε δωματιο ημουν μαν...πηγαινε και μια φορα γηπεδο....δες πως ειναι πχ η 35....και μετα ελα να μου πεις οτι δεν ξερω τι γινοταν.
    διπλα μου ακριβως μπηκαν ντου οι μπατσοι στην 35...χωρις λογο....τον διπλανο μου τον εσερνα να γλυτωσει γιατι τον ειχαν ποδοπατησει και δυο καρεκλες πιο διπλα ειχαν ανοιξει το κεφαλι δυο παιδιων με το γκλομπ.
    και μονο που λες οτι ξερει καποιος που δεν ηταν μεσα και ΔΕν ξερει καποιος που ηταν μεσα ειναι αστειο..πως το λενε...
    ειναι σαν να πας προπονηση σε βουνο ρε κωστα με την μηχανη....και να λες...πω πω η πιο δυσκολη πιστα που εχω κανει ποτε μου....και να σου λεει καποιος αλλος...σιγα την δυσκολη ρε κωστα μας δουλευεις?? αφου φαινοταν απο την τιβι πανευκολη πιστα.
    ημαρτον

και σου ΞΑΝΑ ΛΕΩ!!!! δεν υποστηριξα και δεν ειπα ποτε οτι καλως εγιναν οσα εγιναν.
    λεω οτι ή προκληση ηταν απιστευτη...παρα παρα πολλα απο οσα εγινα θα μπορουσαν ανετα να ειχαν αποφευχθει....αλλα εσεις τον χαβα σας

Sorry ρε φιλε.....

Μια φορα που ειχα παει σε γηπεδο το θυμομουν καπως ετσι..... http://dai.ly/z59I2l

Που να ξερω ...???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manitu Προβολή μηνύματος
    Με συγχωρείς αν δεν κατάλαβα το πνεύμα από τα λεγόμενα σου .Κατάλαβα ότι ρίχνεις το φταίξιμο στους μπάτσους και όχι στα καλόπαιδα τις κάθε ομάδας …
    Πηγαίνω χρόνια στα γήπεδα και οι συμπεριφορές των μπάτσων που αναφέρεις είναι σύνηθες φαινόμενο σε τεταμένες καταστάσεις ντέρμπυ αναβρασμός κλπ .

Έχω φάει σφαλιάρα 15 χρονών που μαύρισαν όλα γιατί έδενα τα κορδόνια μου στις σκάλες του σταθμού και καθυστερούσα …
    Έχω δει να βαράνε το παιδάκι που το κρατάει από το χέρι ο μπαμπάς χωρίς κανένα λόγο και να πέφτουμε όλοι επάνω γιατί δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μας !!!

Άρα δεν αμφισβητώ τα όσα λες απλά αυτά είναι « συνηθισμένα » από την αστυνομία .

Απλά η ένσταση μου είναι ότι για χθες δεν φταίει η αστυνομία ….
    μα να σου πω κατι? με ολα αυτα που γραφεις με επιβεβαιωνεις.....ισως αθελα σου...
    εχτες...ΕΦΤΑΙΓΑΝ οι μπατσοι....τελος.
    αν ηταν καποιος εστω στον περιγυρο του οακα....το εβλεπε....δεν χρειαζοταν να παρει μερος σε φασαριες....η να βρισει ή να χτυπησει....
    το τι ακολουθησε μετα.....δεν διαφωνω...και τα καλοπαιδα....και οι ασχετοι που ειχαν ερθει μονο για φασαριες...και ολοι φταινε...

αλλα υπηρχε απιστευτη προκληση.......εκαναν οτι μπορουσαν για να ξεκινησουν τα επεισοδια....τι να λεμε τωρα

Sorry ρε φιλε.....

Μια φορα που ειχα παει σε γηπεδο το θυμομουν καπως ετσι..... http://dai.ly/z59I2l

Που να ξερω ...???
    δεν νομιζω καταλαβε κανεις τι ακριβως θελεις να πεις με αυτο το βιντεακι....
    οποτε θελεις μας το διευκρινιζεις

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις