Τελικά έγω φταίω(μπορεί να είμαι γκαντέμης) ή οι χουλιγκαν ή οι αστυνομικοί
http://www.koutipandoras.gr/?p=17316
Τελικά έγω φταίω(μπορεί να είμαι γκαντέμης) ή οι χουλιγκαν ή οι αστυνομικοί
http://www.koutipandoras.gr/?p=17316
cbf600S
VFR/interceptor
Πάντως στην ΕΡΑ Sport σήμερα, ήταν πολλές οι μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν ΜΕΣΑ στο γήπεδο, ότι το πολεμικό υλικο και οι κάτοχοι αυτού, μπήκανε μαζικά και χωρίς έλεγχο από την αστυνομία από την κεντρική είσοδο του ΟΑΚΑ από εκεί που μπαίνουν και τα πούλμαν των ομάδων δηλαδή.
Από εκεί και έπειτα, μου φαίνεται αδιανόητο να έχει βουίξει ο τόπος με φήμες ότι το ματς δεν θα τελειώσει και το ματς να γίνεται κανονικά... είναι αστείο και ενδεικτικό των καταστάσεων να αναβάλλεται το ΑΕΚ - ΟΦΗ για θέματα ασφάλειας και να διεξάγεται κανονικότατα το χθεσινό. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι όλη η φάση ήταν οργανωμένη. Ένθεν και ένθεν; Δεν ξέρω. Πάντως ο κλασσικός οπαδός Ορκ την πέφτει με φωτοβολίδες και ότι βρει να ξυλώσει... όχι πάντως με μολότωφ. Για να την πέσει με μολότωφ ή έχει φροντίσει να τις περάσει από μια μέρα πριν ή... τον έχουν αφήσει να τις περάσει αβαβά. Για να μην πεταχτούν τίποτα λοβοτομημένοι (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) και κάνουν λόγο για συνομωσιολογικά σενάρια που σχεδιάζουν τα μεγάλα κεφάλια άλλων συλλόγων προκειμένου να ζημιωθεί ο Παναθηναϊκός, εγώ λεω πως το αποκλείω κατηγπρηματικά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως όταν αυτοί θέλουν χρησιμοποιούν άλλους τρόπους και εισπράττουν και εύσημα περι ήθους και πολιτισμού... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο και ένεκα των συγκυριών, είναι άλλους που βολεύει ο ζημιωμένος Παναθηναϊκός. Χωρίς διοίκηση, χρεοκωπημένος και με χλωμό ως ομιχλώδες μέλλον, μπορεί να πουληθεί πολύ φθηνά. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά κάτι μου λέει ότι οσονούπω θα παρουσιαστεί "κάποιος" επενδυτής αυτοπλασαριζόμενος ως μεσίας. Θα δείξει.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, για άλλη μια φορά, ως μέσον για την επίτευξη στόχων χρησιμοποιούνται οι στρατιές των ηλιθίων που υπάρχουν σε κάθε ομάδα. Ένα παράπονο έχω μόνο ρε γαμότο, τους έβλεπα εχθές να επειδυκνύουν απίστευτο τσαμπουκά απέναντι στα ΜΑΤ και σκεφτόμουν ρ.π.μ., δεν μπορούν να κατέβουν μια φορά Σύνταγμα, υπερασπιζόμενοι το δικό τους συμφέρον και όχι των αρχιλαμόγιων πολυεκατομμυριούχων προέδρων; Με τέτοια εκπαίδευση θα μπέναν μέσα στη Βουλή για πλάκα!
σου απαντω ενα ενα....
α) μήν σου μείνει απορια....η φωτιά αναψε όταν ειχε διακοπεί το παιχνιδι, ειχαν αποχωρήσει οι φιλαθλοι ως επι το πλειστον. τωρα αν εσυ σκαλωσες με την φωτια και θεωρεις οτι κατι σημαινει, οκ δικαιωμα σου
β) δεν μπορω να σας καταλαβω....δεν διαβαζετε? αιντε λοιπον να το γραψω αλλη μία...ΔΕΝ δικαιολόγησα ποτέ τραμπουκισμους.τωρα αν εσυ εχεις διαβασει εδω μεσα τοσα ποστ....και συνεχιζεις να λες οτι "δεχεσαι οτι οι μπατσοι προκαλεσαν αλλα σε περιορισμένη έκταση.." δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω. Οπως επισης το να λες εχω παει ΠΟΛΛΕΣ φορες γηπεδο και ΔΕΝ σε εχουν χτυπησει χωρις λόγο....τότε οκ...δεν εχω να πω κατι. Κάτσε διαβασε τα ποστακια που εχουν γραψει αλλοι πιο πριν...με τις εμπειριες τους.
γ) εμεις ΤΙ μπορουμε να κανουμε γαι να τα αποτρέψουμε??? χαχχαχαχαχαχ ρε ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧ...καλα μιλαμε διαβαζουμε οτι να ναι χαααχχχαχαχαχαχαχχ
ξερεις...βγηκα εγω εξω απο την θύρα...φωναξα....ρε κολοπαιδα σταματηστε....αλλα με εγραψαν στα @@ τους αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
σου ξαναγραφω οτι και πιο πριν....στις θυρες των οργανωμένων ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.....αλλα αν και αυτο δεν σε καλυπτει.....δεν εχω κατι αλλο
δ) αμ ετσι πες μας....γαυρος εισαι.....και καθομαι και γραφω τζαμπα τοση ωρα...
...
Θελετε να μου πειτε ολοι σας που πατε γηπεδο οτι δεν ξερατε οτι χθες θα γινοταν της πουτανας το καγκελο???
Εδω φωναζανε σε ολα τα σαιτ για Βαγδατες και λοιπες μαλακιες.Το ΟΑΚΑ ειναι λουκουμι για τετοια σκηνικα.Απλετος χωρος και για καψιμο κυνηγητα και κρυψωνες για πολεμοφοδια.Οι μπατσοι ειναι προκλητικοι παντα.Ειδικα οσοι εχουν παει και εξω απο Αθηνα εχουν γνωρισει την φιλοξενια και την προστασια που παρεχει η ΕΛΑΣ σε φιλαθλους.
Εδω στην Δ εθνικη επαιζε ο Ιωνικος και εφεραν τα ΜΑΤ να παραταχθουν αναμεσα στους Ιωνικους γτ με το Κερατσινι παιζαμε οποτε δεν υπηρχαν αλλοι φιλαθλοι και τα καναν πουτανα σε 1500 ατομα τις αρπαξανε και μπηκαν στα αποδυτηρια και ριξανε δακρυγονα μεσα στα αποδυτηρια στους παικτες και με κλειστες τις πορτες.Τι να λεμε τωρα...Σπασαμε τις πορτες γτ οι παιχτες ουρλιαζαν αφου δεν μπορουσαν να ανασανουν μεσα σε κλειστο χωρο.
Δεχομαι οτι προκαλεσαν οι μπατσοι αλλα και απο την αλλη ειχαν ετοιμα πολεμοφοδια για να γινει χαβαλετζα.Τεσπα ολα σχεδιασμενα ηταν απο καποιους.Απλα θα φανει σε λιγο καιρο απο ποιον και το γιατι.
Το καλυτερο απο ολα ειναι να πηγαινουν φιλαθλοι και των 2 ομαδων χωρις μπατσους οποτε σε 2-3 χρονακια θα καθαρισουμε με τους καφρους γτ θα ξεμεινουν απο κοσμο.
ρε εισαι μαλακας....τελος!! ντροπη!!
μεσα σε λιγες σειρες εκανες ρομπα πολλους που γραφουν εδω μεσα....τους ξυπνησες...τους εκανες να αμφιβαλλουν..και να σκεφτονται οτι ισως τους δουλευουν οι αρδ...
ηλιθιε
καραγκιοζη
τι τους ξυπνας ρε μαλακα τωρα που κοιμουνται ολοι???
τι σου φταινε ρε γελοίε???
ηλιθιε....τα καταλαβες εσυ ολα μεσα σε λιγες γραμμες και με ΛΙΓΗ σκεψη?? οι αλλοι παιδευονται απο εχτες το βραδυ...
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...
δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο ρε ξεφτιλα
αλλα ξερω γιατι τα γραφεις τα παραπανω......εχεις συμφερον!..χμ...κατσε οχι δεν εισαι βαζελος.....εεεε...ησουν μεσα και θελεις να τα δικαιολογήσεις...χμ..οχι...σε καφετερια νομιζω ήσουν....εεε...δεν ξερω ρε καραγκιοζη αλλα ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!
ε μα πια....
.
απλα respect
edit. στο 2ο βιντ. μπαινουν οι μπατσοι μεσα στην θυρα ειμαι 9 καρεκλες αριστερα!!! εγινε οτι εγινε....απο την θυρα μας ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!! απο τα μεγαφωνα φωναζαν τα παλικαρια "μην απαντατε και μην τσιμπατε κλπ κλπ""" και δεν κουνηθηκε φύλλο... οι μπατσοι καπακι την επεσαν στην 2, οπου εφαγαν πολυ ξυλο και υποχωρησαν.
για κατσε...αν αντιδρουμε φταιμε...αν ΔΕΝ αντιδρουμε παλι φταιμε...αποφασιστε ρε φιλαθλοι του καναπε...να ξερουμε και εμεις πως να πραττουμε
εδιτ2.και παλι ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ που το παιζεις πιο εξυπνος απο εμας
παναγιωτη.....
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρόκειται να επισκεφθούν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια του ΟΑΚΑ ως μία κίνηση συμπαράστασης.
Όπως αποφασίστηκε, αντιπροσωπεία παικτών από τους πρωταθλητές Ελλάδος θα κάνει επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται οι τραυματίες αστυνομικοί από το ντέρμπι της Κυριακής προκειμένου να τους ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να τους στηρίξουν όπως μπορούν.
gazzetta
![]()
...τα ερωτηματα που εγειρονται βεβαια ειναι ποιοι και γιατι υποκινησαν αυτα τα επεισοδια, ποιος ηταν ο σκοπος τους;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που εχουν προηγουμενα με την αστυνομια;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που δεν θελουν τον Τζιγγερ και του γ@μ@νε το "μαγαζι" ωστα να αναγκαστει να ΠΟΥ & ΠΟΥ;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που τα εχουν παρει με τη γενικοτερη κοινωνικοοικονομικοπολιτικη κατασταση και ξεσπανε στο γηπεδο;
-Ειναι βαλτοι (μπατσοι) απο αλλες ομαδες, παραγκες κτλ και εκαναν επεισοδια για να τιμωρηθει μια ομαδα η οποια ηταν ηδη 4 βαθμους πισω;
-Ειναι βαλτοι (μπατσοι) απο σκοτεινους και διαπλεκομενους στα διοικητικα του ΠΑΟ κυκλους, οι οποιοι επιθυμουν την πληρη καταβαραθρωση του συλλογου για να επιτυχουν τους σκοπους τους;
λεω εγω τωρα, θεση δεν παιρνω, απλα λεω...
Α, και κατι τελευταιο προς τα εταιρα Ορκ που πανηγυριζουν το 39ο και γουσταρουν με την πληρη απαξιωση του ΠΑΟ... ξερω οτι σαν ειναι δυσκολο να κανετε τον συσχετισμο, αλλα οσο και αν σας ακουγεται "κουλο" σας συμφερει να ειναι δυνατος και ανταγωνιστικος ο Παναθηναϊκος... ειδικα εσας και ειδικα ο Πανθηναϊκος. Οπως βεβαια μας συμφερει ολους μας να ειναι δυνατες και ανταγωνιστικες ολες οι ομαδες του πρωταθληματος, ανεξαρτητες, αυτοδιοικουμενες και ικανες... αν το καταλαβαινετε αυτο εχει καλως, ... αν παλι οχι, δεν θα κατσω να το εξηγησω, του χρονου σιγουρα θα πανηγυριζετε το 40ο, σαν μονοφθαλμοι αναμεσα σε τυφλους, αποδιδωντας ποδοσφαιρικη ποιοτητα για τα μπαζα και θα συζητατε τι φταιει και τρωτε σφαλιαρες στην Ευρωπη, αφου "γ@μ@τε" στο ελληνικο πρωταθλημα![]()
τα ερωτηματα φιλε μου ειναι αλλα...απο τις εικονες που ειδαμε...ποσοι να ηταν τα ΖΩΑ???100??200???300???1000???ολοι χωρις παραδοσιακα οπλα για ντου(καδρονια κλπ) αλλα με κλεφτοπολεμου (μολοτωφ κλπ)...χωρις μασκες...μονο με τσαμπουκα...και οποιος ξερει απο το ΟΑΚΑ τα σημεια για να μπεις ειναι ΜΟΝΟ 2...και εκει που ειναι οι οργανωμενοι ΕΝΑ...αρα λεμε για 1000 εναντιον 1000 μπατσους???1 προς 1...και κερδισαν τα ΖΩΑ???
ενω στο συνταγμα τον Φεβρουαριο ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΧΟΡΟΥΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ...ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ...