Σελίδα 110 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1060100105106107108109110111112113114115120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.636 έως 1.650 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

και κατι αλλο και θα το κλεισω και εγω σιγα σιγα....γιατι οι περισσοτεροι δεν θελετε καν να σκεφτειτε.....
    ενα θα σας πω....
    ΑΝ οι βαζελοι οπως λετε ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ στις προκλησεις που υπηρξαν.....ΑΝ τα ""οργανωμενα κολοπαιδα"" που λετε απαντουσαν στις προκλησεις που εγιναν.....
    ΔΕΝ θα μιλουσαμε τωρα για καταστροφη του γηπεδου μονο.
    οπως σωστα λεει και ο τρουπερ....τροφη για σκεψη....για οσους μπορουν

Υπεύθυνος ασφαλείας μεγάλης ΠΑΕ είχε δηλώσει (σε κλειστό κύκλο) πέντε μέρες πριν το ντέρμπυ , ότι το παιχνίδι ΔΕΝ θα λήξει ποτέ…. ασχέτως αποτελέσματος…
    (η παραπάνω πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη…)
    Απ ότι γράφετε κι εσείς εδώ που ψάχνετε τα ποδοσφαιρικά περισσότερο , παρόμοια μηνύματα ερχόντουσαν από πολλές μεριές αρκετές μέρες πριν το ντέρμπυ…
    Μάλλον , δεν θα μάθουμε ποτέ αν υπήρξε πράγματι κάποιο οργανωμένο σχέδιο και από ποιους ….
    Η δική μου η απορία είναι ,πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (που φυσικά θα είχε κι εκείνη τις ίδιες πληροφορίες ) εξέθεσε σε τόσο μεγάλο ρίσκο την ομάδα …. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Υπεύθυνος ασφαλείας μεγάλης ΠΑΕ είχε δηλώσει (σε κλειστό κύκλο) πέντε μέρες πριν το ντέρμπυ , ότι το παιχνίδι ΔΕΝ θα λήξει ποτέ…. ασχέτως αποτελέσματος…
    (η παραπάνω πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη…)
    Απ ότι γράφετε κι εσείς εδώ που ψάχνετε τα ποδοσφαιρικά περισσότερο , παρόμοια μηνύματα ερχόντουσαν από πολλές μεριές αρκετές μέρες πριν το ντέρμπυ…
    Μάλλον , δεν θα μάθουμε ποτέ αν υπήρξε πράγματι κάποιο οργανωμένο σχέδιο και από ποιους ….
    Η δική μου η απορία είναι ,πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (που φυσικά θα είχε κι εκείνη τις ίδιες πληροφορίες ) εξέθεσε σε τόσο μεγάλο ρίσκο την ομάδα …. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….
    Δυστυχώς γιατί είμαστε Ελλάδα .. Φαντάσου να έβγαινε ο διορισμένος να ακυρώσει το παιχνίδι ή να μην αφήσει φιλάθλους να μπουν ...
    Βασικά όποιος Πρόεδρος και να το έκανε απλά αναλογίσου τις συνέπειες

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Υποτιμάς απύθμενα το παρακράτος της Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών,ρουφιάνων δολοφόνων & βασανιστών!

αυτό το, συμπερασματικό, προφανώς από που προκύπτει?
    Αναφέρομαι στους φανερούς αστυνομικούς που θεωρητικά δουλειά τους είναι να μας φυλάνε. Για τους άλλους, τους μη φανερους, δεν ξέρω...

Εγώ πάντως θα ήθελα εσείς που λέτε ότι ξέρετε κάτι περισσότερο να πείτε για ποιό λόγο έγινε ότι έγινε. Απλά και σταράτα. Το αν θα τα δεχτούν οι υπόλοιποι είναι άλλο θέμα. Δε ζητάμε αποδείξεις, απλά άλλη μία θεωρία/γνώμη.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    καπου το εχεις χασει λιγο το θεμα ρε αγορινα
    τι σχεση εχει αυτο που εγινε με την ριζουπολη??
    θα μας τρελανετε εσεις..
    εχεις ΤΟΟΟΟΣΕΣ σελιδες με ρεπορταζ και βιντεο.

σε ποιο σημείο ρε αγορινα αναφερει.....οτι χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του γαυρου???
    εισαι καλα ρε συ??? τι ακριβως συγκρίνεις??

Για το βιντεο της μισης παραθεσης παραπανω ??? Καποιο σχολιο...???

Οσο για την ριζουπολη.....

Να απαντησω δικα σου λογια.....

χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του βαζελου???

Και επιτελους ......

Μπορει καποιος σε εμας τους μαλακες,ασχετους , φανατισμενους

Να απαντησει στο τελευταιο ερωτημα του Sferopetadhn ......??

Γιατι...???????????????????????

Μπορει καποιος να απαντησει που ειναι η επισημη παε παναθηναικος ( που μονο συγνωμη απο τον υγιη φιλαθλο ηξερε να ζητησει ...?? )

Μπορει καποιος καθαρα και ξαστερα να απαντησει....????

Πηξαμε στους γριφους εδω μεσα οχιι τιποτε αλλο....!!!

Η καινουργια καραμελα γεννηθηκε......

Φτασαμε να βαζουμε τους αγανακτισμενους στο Συνταγμα με την καφριλα των γηπεδων στο ιδιο υψος ...!!!

Και αυριο που θα εχουμε νεκρους σε καποιο γηπεδο υπο την δικαιολογια της προβοκατσιας ....

Τοτε να σας δω τι "μπαλα" θα παιξετε....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εμπειρίκος...
    Φίλε γαμώ τα σέντερ μπακ, αλλά μ@λ@κιστηκαμε και τον δώσαμε δανεικό σε κάτι ομαδούλες και καταστράφηκε και αυτός, γ@μώ τον Τζίγγερ γ@μώ!

Σκουλίκης
    Θύρα 13 και τα μυαλά στον αποχυμωτή!

αχαχαχαχαχχααχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων nova_3d.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    …. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….
    ολα μαζι...για διαφορετικους λογους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manitu Προβολή μηνύματος
    Απάντησα πάνω στο ύφος του ποσταρισματός σου με την λεπτεπίλεπτη ειρωνεία όπως την αποκάλεσες .
    Δεν θα με χάλαγε να ξεκινήσει έστω και έτσι αυτή η ρημάδα η αφύπνιση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αφήνει ούτε καν να εννοηθεί , έτσι όπως τα βλέπω εγώ …
    Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω να μας πείτε τι είναι ποιος είναι και γιατί ?
    Αν δεν θες να ομολογήσεις μπροστά σε όλους γιατί είναι τόσο μυστικό θα σε παρακαλούσα εσένα και όποιον άλλον να μου στείλετε κάνα πμ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω …
    καλη μέρα και σε εσένα
    το υφος σου ητανε ειρωνικο απεναντι μου ενω εγω δεν ειρωνευτικα κανεναν.απλα σχολιασα κατι.ειπαμε το αντιπαρηλθα και δεν χρειαζεται να επεκταθουμε στο θεμα υφος.παμε τωρα στην ουσια.πολυ απλα φιλε μου αν σου δειξω την πληρη εικονα θα με πεις τρελο (κι εγω τρελο θα με ελεγα) οποτε ειναι ματαιο μια και θα πρεπει η να σε ''μπασω'' απο μεσα η να προσπαθησω να σε πεισω με κουβεντες (πραγμα δυσκολο,χρονοβορο και τελικα ανουσιο).αν και οποιος θελει να δει κατι παραπανω απο ''ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ'', ''ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ'', ''ΠΡΑΣΙΝΕΣ-ΚΟΚΚΙΝΕΣ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ'' μπορει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    στραβα το πηρες...οκ επειδη δεν θελει να εμπλακει σε μια κουβεντα ανουσια ( ας την πουμε) δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξερει κατι...ή και να ξερει οτι πρεπει να το μοιραστει με ολους.
    δεν θελει δικηγορο σιγουρα και ουτε εγω προσπαθω να κανω τον δικηγορο του γιωργου τωρα.
    απλα βλεπω απο το πουθενα αντιπαραθεση, no reason!
    ευχαριστω γιωργο.ακριβως αυτο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manitu Προβολή μηνύματος
    Από μεριάς μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση πέρα από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και αν δεν ήταν άτομο που από τα γραφόμενα του με ενδιέφερε η άποψή του δεν θα του απαντούσα και θα του ζητούσα την γνώμη του

Όσο για την άποψή μου ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες αλλά οι ταραξίες τώρα πρέπει εμείς οι γαύροι να το φωνάξουμε που δεν αφορά την ομάδα μας γιατί δεν είναι αντίδραση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ να μπαίνουν οι υπεύθυνοι φυλακή σε αυτή την χώρα επιτέλους !!!!
    κραταω τα καλα λογια σου στις 2 πρωτες γραμμες και σε ευχαριστω.

παρακαλω συνεχιστε.........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

[QUOTE=STOYBI;2161755]

χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του βαζελου???

[QUOTE]

RE MLK EISAI KALA????
    paizei na eisia o monadikos anthrwpos ston kosmo pou leei oti den xtupithike KAPOIOS tou vazelou!!!!!!!
    o monadikos!!!!
    kanto edit agorina...tha gineis roba!!!!!!!
    psaxe MONOS sou ta tote gegonota, tha deis na xtupane paiktes stin fusouna, stin eisodo tou agwnistikou xwrou, sta apodutiria, kai me tin apostoli otan eftasan

tous gaurous sto oaka den tous akoubise kaneis
    MLK MH LES OTI NA NAI...EKTITHESAI ANEPANORTHWTA ME AYTO POU LES

eisai o monadikos antrhwpos pou exei pei pote oti den xtipithike kaneis stin rizoupoli

[QUOTE=kalgeorge;2161763][QUOTE=STOYBI;2161755]

RE MLK EISAI KALA????
    paizei na eisia o monadikos anthrwpos ston kosmo pou leei oti den xtupithike KAPOIOS tou vazelou!!!!!!!
    o monadikos!!!!
    kanto edit agorina...tha gineis roba!!!!!!!
    psaxe MONOS sou ta tote gegonota, tha deis na xtupane paiktes stin fusouna, stin eisodo tou agwnistikou xwrou, sta apodutiria, kai me tin apostoli otan eftasan

tous gaurous sto oaka den tous akoubise kaneis
    MLK MH LES OTI NA NAI...EKTITHESAI ANEPANORTHWTA ME AYTO POU LES

eisai o monadikos antrhwpos pou exei pei pote oti den xtipithike kaneis stin rizoupoli

Eπιμενεις να μου απαντας στα τις ριζουπολης.......

Επι του κυριου θεματος και τις περετερω ερτωτησεις μου καποια απαντηση εχεις η οχι ...????

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    ...................
    Φτασαμε να βαζουμε τους αγανακτισμενους στο Συνταγμα με την καφριλα των γηπεδων στο ιδιο υψος ...!!!
    .............
    εισαι τοσο κοντα σε απαντησεις που δε βανει ο νους σου!!!

εν παση περιπτωση συγχωρεστε την παρεμβαση μου.και πειτε οτι δεν ειπα ποτε τπτ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

Νομιζα οτι θα μου απαντουσες και εσυ για την ριζουπολη ......

( Πλακα κανω ... Μπηχτη στον kalgeorge που συνεχιζει να κουτσουρευει τα QUOTE μου απαντωντας μονο για την .... Ριζουπολη...)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

εν παση περιπτωση συγχωρεστε την παρεμβαση μου.και πειτε οτι δεν ειπα ποτε τπτ.
    Kαι; Το αποτέλεσμα μετράει... ας μπουν μέσα στη Βουλή και ας είναι και γαύροι...

[QUOTE=STOYBI;2161768][QUOTE=kalgeorge;2161763]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος

Eπιμενεις να μου απαντας στα τις ριζουπολης.......

Επι του κυριου θεματος και τις περετερω ερτωτησεις μου καποια απαντηση εχεις η οχι ...????
    ti na sou apantisw re kwsta...sovara milas???
    edw mas les oti den xtupithike kaneis sta episodia tis rizoupolis......
    sta episodia pou kai oi gauroi elegan oti tous gamisame alla den ftaime emeis...den ipirxei astinomeusi...
    kai esy mou les den xtupithike kanenas vazelos

imarton

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V