ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ.............ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ
Σέ κράζω μέ τεράστια κεφαλαία καί σύ τό μόνο πού έχεις νά πείς είναι ότι ψάχνω σύμμαχο.
Μά καλά τίποτε άλλο δέν έχεις νά πείς..??
ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ,
καί έρχεσαι έσύ καί μού λές ότι ψάχνω δεκανίκι..??
ΑΣΤΕΙΟΣ
Δέν διακατέχομαι άπό κόμπλεξ όπως............καί όταν διαβάζω κάτι πού μού άρέσει καί συμφωνώ
καί άπό τόν μεγαλύτερο μου έχθρό νά είναι θά τού τό άναγνωρίσω.
Βολταίρος.......σού λέει κάτι..??
Ό Βίλλα σάς δουλεύει όλους..........
Όσες φορές μίλησε γιά έξωποδοσφαιρικά πράμματα ήταν
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ...............άπό τόν άρρωστημένο έγωισμό σου,
όπου προσπαθείς νά μάς άποδείξεις ότι ή ΓΗ είναι
ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ..!!
Τό πώς κάθε φορά νομίζεις ότι καταφέρνεις νά μεταθέτεις τήν κοτσάνα πού πετάς σέ
προσωπική άντιπαράθεση.............ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ούτε δημοτικό νά ήμασταν.
Τό θέμα μας δέν ήταν τό άν έγώ τώρα στά 56 μου γλύφω έναν άγνωστο
μέσα άπό ένα άθλητικό θρέντ έπιπέδου ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ,
γιά νά νοιώσω καλά άλλά
Η ΠΑΠΑΡΙΑ
πού πέταξες,ότι αύτή τή φορά φταίνε οί μπάτσοι.
Έτσι γιά νάμαστε στό θέμα μας.
Κάτι έπί αύτού έχεις νά μάς πείς..??
Ή ώς συνήθως άνδρα Άθηναίε,
θά άρχίσεις πάλι τούς χαρακτηρισμούς..??
Καί μείς χάσαμε πρωταθλήματα καί μάλιστα άπό Ίωνικούς
κι όχι άπό ΠΑΟΚ καί ΑΕΚ άλλά δέν κάναμε
σά γκόμενες πού μάς παράτησε ό έραστής
έπειδή ξενέρωσε στό πρώτο γαμίσι..!!
Ήρεμα συνάδελφοι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ενημερωτικα....φυσικα οπως σου εχω πει ακολουθω τις συμβουλες των αλλων...
ΔΕΝ εκατσα να διαβασω τις παπαριες σου ( αυτο στο λεω απλα για να μην πεις οτι δεν σου απαντησα σε αυτο ή σε εκεινο)
δεν σου απαντω γιατι εχω σταματησει οπως ολοι να σε διαβαζω....
τρεχα ζητα βοηθεια απο τον παντσο οπως τον λες τωρα....που εχει ανεβει και στην εκτιμηση σου
![]()
Ναι, δεν ξερω, ισως......
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα προβληματα αυτα αρχισαν απο την Κυριακη το βραδυ......!!
Βλεπεις η μεχρι το Σαββατο το βραδυ η οπαδικη αθλια συμπεριφορα του ελληνικου πρωταθληματος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ οπως και η..... Προβοκατορικη βρωμια του ελληνικου κρατους ηταν σε διακοπες....!!!
Απο τον εταιρο ηλιθιο !!!
ΑΣΤΕΙΟΣ... ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ... Η ΠΑΠΑΡΙΑ...
Συνεχισε να γραφεις σεντονια Terens, διαβαζω μονο τα bold κεφαλαια.
Θες υπερρεαλιστες σαν τον LaLovotomilla η σε βανω κατι πιο κλασσικο; Σε κοβω για κλασσικο... κολοτουουουουουμπα μου, δεν πειραζει, θα σου βαλω κατι σε ευρωπαϊκο συμβολισμο για να γλυστραει:
Λωτρεαμόν, Τα άσματα του Μαλντορόρ
Γέρο – ωκεανέ, η τελειότητά του σφαιρικού σου σχήματος, που τόσο ιλαραίνει την αυστηρή έκφραση της γεωμετρίας, εμένα δεν μου θυμίζει παρά τα μικρά μάτια του ανθρώπου, που είναι τόσα δα, απαράλλαχτα με του αγριόχοιρου, και καταστρόγγυλα με κείνα των πουλιών της νύχτας. Ωστόσο ετούτος, από καταβολής κόσμου περνιέται για ωραίος. Πάντως εγώ υποπτεύομαι, πως αυτό το κάνει περισσότερο από φιλότιμο, και πως πραγματικά για την ομορφιά του αμφιβάλλει. Τότε, γιατί να κοιτάζει με τόση περιφρόνηση του συνανθρώπου του τη μορφή; Χαίρε ωκεανέ!
ρε παίδες ΚΑΡΑΕΛΕΟΣ....
χειρότεροι και απο την προπαγάνδα των καναλίών είστε.....
αρχίδια.Δηλ. επειδή ο υπεύθυνος ασφαλείας μαι ας δήλωσε τέτοιο ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?Ότι ήξερε?Δηλ. μια κουβέντα όπως ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ δεν σου πέρασε απο το μυαλό.
Και εγώ με την παρέα μου,άκου ΣΥΜΠΤΩΣΗ, το ίδιο λέγαμε!!!!ΟΥΑΟΥ. Λες να οργανώσαμε κάτι.
Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ πιο απλά απο ότι προσπαθείτε να τα κάνετε.Η πολιτεία (πολιτικά πρόσωπα) ήθελαν να γίνει ένα καλό σκηνικό.Συμφωνώ.
Αυτή η γαμημένοι πολιτεία λετε να μην ξέρει με τι ζώα είχε να κάνει στο προχθεσινό παιχνίδι?Λετε να μην επωφελούνταν τις κατάστασεις αν ήθελε?Ευκολο.ΓΙΑΤΙ?
ΜΑ ΓΙΑΤΙ τα ζώα θα τα διέλυαν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....δεν χρειάζεται ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ούτε ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ με ζώα φανατικούς.Δηλ απλά πράγματα δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε?Που πήγαν φέτος οι βάζελοι και δεν τα κάνανε λαμπόγυαλο?Και πάντα φταίγανε ή οι μπάτσοι ή οι γύφτοι.
Ο άλλος έβαλε ένα ρεπορτάζ απο φυλλάδα ότι ήξεραν τι θα γινόταν και το θεωρεί σημαντικό και ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΓΩ το θεωρώ στοχευμένο να φανατίσει τα ζώα.Μιλάμε για ηλίθιους που διαβάζοντας ότι θα τα κάνουν πουτάνα (το ρεπορτάζ μίλαγε σε και για αυτούς) ΚΑΥΛΩΣΑΝ και πήγαν σαν ΖΩΑ που είναι να το εφαρμόσουν ΓΙΑΤΙ το θεωρούν ΜΑΓΚΙΑ και ποιοι είναι αυτοί.
Δείτε πρωροσέλιδα των πράσινων φυλλάδων όταν ο αθλητικό δικαστής κάλεσε τον Φερέϊρα για τις δηλώσεις του. ΕΞΩ λέει απο το κτήριο ειχαν πάει οι γαμιάδες του βαζελου για καλό και για κακό.Μην τολμήσουν να πειράξουν τον βλάκα (και ηθικό αυτούργό των κυριακάτικων).
Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ρε θα κάνανε οι γαμιάδες που είχαν πάει απο έξω και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ο αθλητικός δικαστής όπως έγραψε η φυλλάδα?>Για πείτε μας.....
Αν εξυπηρέτησε το πολιτικό σύστημα η νοοτροπία των βάζελων.ΣΑΦΩΣ και με το παραπάνω.
ΑΛΛΑ ΑΝ δεν ήταν τόσο χαζοί δεν θα έπεφταν στην παγίδα.ΜΟΝΟΙ τους τα ξεκίνησαν οι βάζελοι και για άλλη μια φορά γίνανε πιόνια άλλων.
υ.γ τότε με το Σύνταγμα , μιας και αναφέρθηκε, που ακούστηκε ότι θα πήγαιναν μαζί σύνδεσμοι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ένα φοβόμουν. Μην βγεί κάποιο λαμόγιο πουτάνας γιος πολιτικός και φωνάξει "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ" ή "ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ". Αυτομάτως το Συνταγμα οι σύνδεσμοι θα παίζανε ξύλο μέχρι τώρα. ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
Τωρα αν ΚΑΙ για τα προχτεσινα γουστάρετε να κυνηγάτε φαντάσματα με γεια σας με χαρά σας. Το να δεχτείτε ότι οι οπαδοί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΚΡΩΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ που ο κάθε τυχάρπαστος τους πηγαίνει όπου θέλει σας φαντάει ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
δεν πειράζει παίδες....
στην Λιβαδειά στο πήγαινε έφταιγαν οι γύφτοι που σας πυροβολούσαν...
στο έλα έφταιγαν οι μπάτσοι και τους κάψατε το περιπολικό
προχτες πάλι σας έβαλαν οι μπάτσοι να κάνετε επεισόδια για να δημιουργήσουν θέμα και
ΩΠ ... ξαφνικά με αυτό ΓΕΜΙΣΕ η τσέπη μου και με αποπροσανατολίσαν απο την κοινωνική/οικονομική/οτι_άλλο_θες σφαγή που δεχόμαστε.Φανταζομαι και ολους τους υπόλοιπους ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Δεν έχουμε τι να κάνουμε και βλέπουμε τα επεισόδια.Αμφιβάλλω ΑΝ υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ στην εποχή μας που να αφιέρωσαν ΠΑΝΩ απο 1 ώρα (και πολύ βαζω)
Εξάλλου το έχουν ανάγκη όπως βλέπουμε να καλυφθούν πίσω απο παπαροεπεισόδια άρρωστων οπαδών.
Πραγματικά ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ είστε?Όπως καταλαβαίνετε (μαλλον δεν) ότι και να γίνει ΠΑΝΤΑ καποιος ΑΛΛΟΣ φταίει....
υ.γ δείτε επεισόδια στα βόλλευ ΟΣΦΠ (φταίγανε οι παίκτες του ΟΣΦΠ)
σείτε επεισόδια στο πόλο σας
δειτε ...δειτε δειτε
ΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΤΕ?????ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ???? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ????ΠΑΝΤΑ....7 χρόνια εδω μέσα δεν εχω διαβασει ΒΑΖΕΛΟ να σιχτιρίζει (να μην βρίζει) τους άρρωστους οπαδούς τους.ΟΫΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΕ
υ.γ Εχετε σκεφτεί ΠΟΣΟ και ΑΝ διαφέρετε απο όλα αυτά τα λαμόγια που βρίζετε?Παρατηρήστε τα λόγια τους και την στάση τους και βάλτε δίπλα την δικιά σας.Μην εκπλαγείτε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w