Eλατε μην κανετε ετσι διαβασα σε γνωστο περιοδικο οτι βγηκε κιτ αυξησης ιπποδυναμης
13 αλογα με 2000 ευρω....
Τρεχατεεεεε![]()
![]()
Eλατε μην κανετε ετσι διαβασα σε γνωστο περιοδικο οτι βγηκε κιτ αυξησης ιπποδυναμης
13 αλογα με 2000 ευρω....
Τρεχατεεεεε![]()
![]()
στην εθνικη να σκυβεισ πανω στο ντεποζητο. νομιζεισ οτι πασ να πεσεισ αλα δε φευγει. φιλοσ μου που τρεχει σε σμ ξινει μαρσπιεδεσ. Ελλιwιντερ an εσυ ηρεμεισ με φμχ τοτε γινε αστροναυτεισ.
mag
Τα πραγματα εχουν ωs εξηs το strada ειναι βαρυ, ειναι πολυ καλο για εξορμησειs λογω ανετηs σελαs,σταθεπροτηταs και στησιματοs. Μπορειs να κανειs ταρζανιεs oμωs λογω βαρουs λιγο πιο δυσκολα απο τα αλλα δυο.Το fmx ειναι πιο ελαφρη απο το strada με καλεs μικρομεσαιεs στροφεs γι'αυτο και στο strada στιs ρεπριζ του ριχνει εχει μετριο στησιμο προσανατολισμενο στην ανεση,ειναι πιο παιχνιδιαρικο απο το strada και με περισσοτερεs δυνατοτητεs στο χωμα για ταξιδια ειναι καπου στη μεση με τα αλλα δυο.Το drz ειναι ο ταρζαν ο ιδιοs για παιχνιδια,με καλεs μεσαιεs και υψηλεs,υποδιεστερη ροπη-υποδυναμη απο τα αλλα δυο λογω κιβισμου αλλα πιο ελαφρυ,το στησιμο του ειναι πολυ καλο(το μονο με πληρηs ρυθμισειs στιs αναρτησειs)αν ηταν και λιγο πιο σκληρο θα ηταν τελειο,ειναι ασταθεs στα πολλα(130+)και εχει λεπτη σελα.Αν σου αρεσει το fmx παρ'το μην ακουs κανενα(αντιhondaκιδεsκ.τ.λ)ειναι ομορφο με αρκετα καλο στησιμο(δεν θα χρειαστηs κατι παραπανω)με καλο κινητηρα αξιοποιστο αλλαξε μονο εξατμησειs γιατι αυτεs δεν βλεποντε ενα φιλτρακι και ρυθμισμα στη τροφοδοσια για να γεφυρωσειs το χασμα στιs υψυλεs στροφεs σε σχεση με τα αλλα δυο.![]()
![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
το φμχ ειναι το πιο ολοκληρομενο για πολεσ χρισεισ. το στραδα , το φμχ το χτζ ειναι ολα 165. απλα η χοντα εκανε το θαυμα να νομιζεισ οτι οδηγασ 130 κιλα μιχανακι. το σερωισε μου 30 ευρο. στο ντιρζετ πρεπει να χεισ ατσαλινο κολαρακι με τι σελα που χει. το χτζ κ στραδα τα νιωθεισ βαρια σαν τρανσαλπ με μοταρντ.
mag
Αρχικά δημιουργήθηκε από magon
το φμχ ειναι το πιο ολοκληρομενο για πολεσ χρισεισ. το στραδα , το φμχ το χτζ ειναι ολα 165. απλα η χοντα εκανε το θαυμα να νομιζεισ οτι οδηγασ 130 κιλα μιχανακι. το σερωισε μου 30 ευρο. στο ντιρζετ πρεπει να χεισ ατσαλινο κολαρακι με τι σελα που χει. το χτζ κ στραδα τα νιωθεισ βαρια σαν τρανσαλπ με μοταρντ.
ρε φιλε, τι γράφεις και δεν καταλαβαίνω χριστό;
τα διαβάζεις πριν τα ποσταρεις;
ψ,χ,φ, τι'ναι τούτα ρε;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Παιδια να ειστε καλα!!!!!!
Εχω ριξει πολυ γελιο με τη συζητηση,πρωτη μερα στο forum μετα 4 μηνες......
Συνεχιστε!!!!!!
.......και να φανταστειτε οτι τοσο καιρο νομιζα οτι τα FMX τα εχω και δεν τα εστηνα μαζι τους..........
magon na se kala re palikari....
exoume trelathei sto gelio me auta pu
diavazoume.....
pragmatika pantos tha prepei na pas ston
sarakaki na zitiseis ta pososta su gia tin
diafimisi pou kaneis sto funbike xaxaxaxa
kala ta xt ante na pw oti ta pernas alla pio
ktm kernas tsaii boreis na gineis ligo pio
sigkekrimenos???(pros xari tis
diaskedasis)
filika....
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
Μα που ειναι αυτο το παιδι,εξαφανιστηκε..???
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Μα που ειναι αυτο το παιδι,εξαφανιστηκε..???
χαλιναγωγεί τα άλογα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
χαλιναγωγεί τα άλογα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε ΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ...... ΧΟ ΧΟ ΧΟ
![]()
![]()
Σαν να μου φαινεται οτι μας πουλησε -και καλα- τα παπατζιλικια του και τωρα κανει τον κινεζο......
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
εγω επιμένω οτι ο τυπος βγαζει λεφτα απο το μηχανακι αυτο....
τωρα που και πως... δε ξερω
fiasko koroidia apati...Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Σαν να μου φαινεται οτι μας πουλησε -και καλα- τα παπατζιλικια του και τωρα κανει τον κινεζο......![]()
![]()
Μα που ειναι τελος παντων.....???????Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
fiasko koroidia apati...![]()
![]()
Εγινε εξαφανα?? (copyright Hμισκουμπρια)
mipos exei kamia sxesi me ton protagonistei tis kontrass???
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12316