τερατογενεση
:o
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ρε Μπαμπη, οντως φαινεται (και μπορει να ειναι) ιεροσυλια να καταστρεφεις ενα τετοιο μηχανακι για να κανεις την μ@λακια σου και να το κανεις να γυριζει σε μια χωματινη πιστα...
ΑΛΛΑ..
αν εχεις πολλα λεφτα και δεν σε νοιαζει, δεν σε απασχολει και πειραματιζεσαι...
δεν τα μετραγες δεκαρα δεκαρα για να το παρεις...
απλα εκοψες μια επιταγη και το πηρες...
μετα πηρες κι'αλλο και μετα κι'αλλο ενα σε διαφορετικο χρωμα...
αρα εχεις 3 μεσα σ'ενα γκαραζ και σκεφτεσαι τι θα κανεις με τα 2 ετσι για να περασει η ωρα...και να βγεις και στα καναλια...
ε, μολις σκορπισουν και τα 3 (Ducati ειναι υπενθυμιζω), θα παρει κατι αλλο για να παιζει...
![]()
Για να σιγονταρω λιγο ακομα την αποψη μου μιας και εχουμε χωριστει οπως παντα γινεται στους απο δω και στους απο εκει
Φαντασου τωρα τον πρωτο τυπο φραγκατο που ειχε ενα ποδηλατο πανακριβο και μοναδικο με μπρουτζινο κουδουνι και νικελ μοχλους φρενων
και εκει που τραβαγε χαζοπεταλι στο γ@μ@το super πανακριβο πολδηλατο του σκεφτεται δεν παει στο διαολο το ρημαδι θα το κοψω και θα βαλω ενα μοτερ
απο ατμομηχανη και θα κρατησω και το πεταλι ετσι μη και ξεμεινω πουθενα.
Φτιαχνει λοιπον αυτο το εκτρωμα που οι αλλοι το εβλεπαν και λεγαν εεε το π@π@ρ@ που εχει λεφτα και δεν ξερει τι να τα κανει χαλασε το πανακριβο ποδηλατο
με το μπρουτζινο κουδουνι για να το κανει ενα εκτρωμα..
Μονο που ετσι δημιουργηθηκε η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αυτο που λεω εγω ειναι πως οταν εχεις λεφτα,δεν εχεις ιερο και οσιο!
Οσο για τον τυπο που το εκανε:a04::a57:
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
ΈΣΤΩ ότι ισχύει.
Η κατασκευή ενός μηχανοκίνητου ποδηλάτου καλύπτει μια ΑΝΑΓΚΗ.
την αναγκη του ανθρώπου θα πηγαίνει πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο άνετα από το σημείο Α στο Β.
μια χαρά. πρόοδος στην ανθρωπότητα. εκατομμύρια ανθρώπων πηγαίνουν ξεκούραστα στις δουλειές τους.
Το να παίρνεις μια motogp replica και να την κάνεις στριτομοτοκρός τι ανάγκη εξυπηρετεί;
Εξυπηρετη την ιδια αναγκη που εχει για αλλους η Χ εξατμιση,που σημαινει απλα την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
Δηλαδη για αυτον που το αγορασε δεν σημαινει τιποτα παραπανω απο ενα μηχανακι με 2 ροδες που τυχαινει να εχει το Χ ονομα
Οτι δηλαδη θα σημαινε για εναν πιτσιρικα ενα παπι που θα το λιωσει στο πρωτο 6μηνο
Ενω συμφωνα με αυτο που λες για σενα το συγκεκριμενο εχει υπεραξια μιας και ειτε δεν εχει τα αντιστοιχα χρηματα για να το αγορασεις
ειτε απλα σε ενθουσιαζει το ονομα της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας που την θεωρεις ενα ειδος ιερο..
Οκ μπορει να εχεις δικιο.
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Πολυ ωραιο..Θα γουσταρα πολυ να κανω βολτα με αυτο.
Ρε εσυ Ζευκα μην σκεφτεσαι με δικα μας κριτηρια. να σου θεσω ενα αλλο παραδειγμα
υποθετικα εχουμε:
Βγαζεις το μηνα 2000 € μετα τα παγια εξοδα σου εχεις 1400. Για μπυριτσες,φαγητα, μπουρδελα ή οτι αλλο γουσταρεις.
Ελα ομως που εισαι μερακλης και συναρμολογεις μινιατουρες moto που κανουν 40 € η μια.
εχεις την x μηχανη μια φορα και την εχεις κανει κουκλα. και σου καρφωνεται μια ιδεα: πω πω γιατι να μην παρω αλλη μια να προσπαθησω να την κανω χωματινη να δω πως ειναι;
Εξυπηρετει καποιο σκοπο η κινηση αυτη;
οχι απλα βγαζεις την ΚΑΒΛΑ σου σε ενα χομπυ....![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ρε τον αντιχριστο...τον ιεροσυλο...και τον συμπαθουσα...
![]()
The Ace of Spades
Νταξ ρε παίδες ο τύπας κάνει την καύλα του
(desmosedici με 120 πίσω λάστιχο χριστέ μου ακόμα να το χωνέψω...)
Έστω ότι έχω φράγκα. και δεν έχω ένα tuono factory αλλά δύο.
και το ένα θέλω να το δώσω στην γκόμενα οπότε το βάφω ροζ (και τα carbon μαζί) με κρεμ πέρλα σφυρίλατες oz.
και βγάζω τα aprilia racing γραφικά και αυτοκόλλητα και βάζω hello kitty
την καύλα μου δεν κάνω ε; ΟΚ
ε δεν θα με λέγατε μαλάκα;
δηλαδή κάποιος που κάνει αυτό που γουστάρει, έτσι, επειδή μπορεί (και εμείς δεν μπορούμε), πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε κάπως???
απλά να πουμε οτι "μου αρέσει, γαμώ τις ιδεες" - "δεν μου αρέσει, αλλά αν του αρέσει αυτουνού μαγκιά του", ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν μπορούμε???
όποιος δεν γ@μ@ει μοντέλα, είναι σαβουρογάμης???