παιδες καλησπερα
εχω ενα μικρο προβληματακι και ισως με βοηθησετε πριν λιγο καιρο αλλαξα το παραφλου στη μοτο μου
yamaha vmax 1700 θελει ανα 2 χρονια αφου λοιπον γεμισα ψυγεια και δοχειο πληρωσης
εκανα και εξαερισμο εβαλα το castrol long life mixture -40chttp://www.castrol.com/castrol/sectiongenericarticle.do?categoryId=9018756&contentId=7034159 (ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ)ολα καλα
παρατηρω οτι ανεβαζει θερμοκρασια πολυ πιο γρηγορα απο πριν....
και χωρις να μποτιλιαριστο αναβει βεντιλατερ για πλακα kati που δυσκολευοταν να το κανει πριν
επρεπε να φαω χοντρο μποτιλιαρισμα ξανακοιταξα τα ψυγεια φουλ μεχρι πανω δοχειο πληρωσης και αυτο φουλ λαδια ολα οκ δεν καταλαβαινω γιατι ανεβαζει θερμοκρασιες πολυ γρηγορα οταν βγω σε ανοικτο δρομο κατεβαινει που σημαινει λογικα οτι η τρομπα νερου δουλευει αλλα παντα ειμαι 1 μπαρα πανω απο κει που πρεπει
μηπως το castrol παραφλου ειναι μαπα???? κοιταω και στο ιντερνετ μα ολοι λενε παραφλου αντιπικτικο
για το χειμωνα μεχρι -10 μα το θεμα ειναι τι γινετε οταν ανεβαζει θερμοκρασια???
μηπως το castrol den kanei καλη απαγωγη της θερμοτητας δεν συνεργαζετε με τα μεταλα καλα πως να το πω υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο πως να το πω που να κραταει τη θερμοκρασια χαμηλα???
με τα χρωματα παιζει κατι???εχει αλλξε κανενας στη μοτο του και ειδε διαφορα σε θερμοκρασια πιο χαμηλη???? αναρωτιεμαι τι να ειναι εχει αρισει και με εκνευριζει αν ανοιγει βεντιλατερ για πλακα τωρα το καλοκαιρι με 40c τι θα κανει???? να το αλλαξω με καποιο αλλο αλλα με ποιο????