Διάολε! Και νομίζω οτι κάνω την υπέρβαση που μπαίνω google maps!![]()
Διάολε! Και νομίζω οτι κάνω την υπέρβαση που μπαίνω google maps!![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
μα γιατί το λες αυτό???Ν μπάινεις και στο via michelin![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
![]()
Η διαδρομή που είπε η Ελένη είναι πολύ καλή. Αν θέλεις όμως να την χρησιμοποιήσεις για την επιστροφή, στην βλαχοκερασιά μπορείς να πας ως εξής.
Νεμέα -Σοτεινή-Λεβίδι-Βυτίνα-Λαγκάδια- Λίγο πίσω προς Δημητσάνα-Στεμνίτσα-Καρίτενα-Μεγαλόπολη και καμιά 15αριά χλμ πριν την Τρίπολη δεξιά για Βλαχοκερασιά. Από εκεί επιστρέφεις όπως πήγε η Ηελεν.
edit.Καφέ, φαγητό, νερό, σκιά κτλ μην τα πολυψάξεις, θα βρεις παντού. Να πάτε Κυριακή. Όλα τα χωριά θα είναι στις πλατείες με τα καλά τους.
Sent from me using a computer.
Δεν είναι παντα έτσι τα πράγματα......
Χρειάζεται και αυτό καμιά φορά!!
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Τελικά δεν ρώτησα αυτό που σκέφτηκα απο την αρχή: πόσο κοντινή διαδρομή ψάχνει ο θεματοθέτης;
Δε ζηλεύω ρε καθίκια εγώ έχω το Σμόλικα την Τίμφη τη Βασιλίτσα και την Βάλια κάλντα. Το βίκο και το Ζαγόρι. Τον Αώο και την λίμνη του. Τους Μηλιωτάδες και το Τσπέλοβο. Το Σκαμνέλι και το Φλαμπουράρι.
Αλλά δε θα πάτε Οίτη χωρίς εμένα ντάξ?
Μπράλο και Δομοκό όμως δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι;
![]()
Άντε και στα επόμενα.
![]()
παντος εγω αυτην την κυριακη θα παω μεσο χασιας προσ δερβενοχωρια και καταλιξη πορτο γερμενο για καφε. στην συνεχεια θα γυρισο μεσο μαγουλας και ατιικησ οδου. αν κανεις κανει κεφι μπορουμε να κανονισουμε την ωρα να παμε παρεα. εγω θα εχω και την κατερινα μαζι μου
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....