...Tα όνειρα είναι όμορφα ...
αρκεί να μην προσπαθήσεις να κάνεις το όνειρο ζωή !
κάνε την ζωή σου ονειρική και να προσέχεις που θα εναποθέσεις την καρδιά σου και τα όνειρά της
![]()
![]()
κάνε την ζωή σου ονειρική και να προσέχεις που θα εναποθέσεις την καρδιά σου και τα όνειρά της
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
na sou po re 8a les akoma tetia...Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
kotzam andras....![]()
ti tis les na pernis oli mera narkotika ke na kataliksi se kana treladiko?
:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Τι να κάνω μου λείπει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na sou po re 8a les akoma tetia...
kotzam andras....![]()
ti tis les na pernis oli mera narkotika ke na kataliksi se kana treladiko?
η ΜΗΧΑΝΗ μου !!!! και λέω καμια Μ%$@%^ να περάση η ώρα![]()
Ασε που σπουδάζει στα μέρη μου μπάς και μου πη κανένα νέο απο τα Γιάννενα!!![]()
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fog6920042002
Γειά σας!!!!
Είμαι η Βίκυ και μόλις χτες μπήκα στον κόσμο σας...Ελπίζω να με βοηθήσετε να σας μάθω καλύτερα!!!Είμαι 21και αυτή τη στιγμή σπουδάζω ακόμα στα Γιάννενα.Οι περισσότεροι θα με χαρακτήριζαν ένα ήρεμο και χαμηλών τόνων κοριτσάκι αλλά μόνο τα 2-3 άτομα που με γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν...
orea den tous fernis na mas poun ti ise mpas se gnorisoume ke emis?
"Ζήσε το όνειρο σου και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...Τουλάχιστον εσύ θα ξέρεις πως άξιζε να καείς!"
esi afto kanis? i kanis apla entiposi?
Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι μηχανές μεγάλων κυβικών και η ταχύτητα...Ίσως να μην ξέρω ακόμη να οδηγώ αλλά αυτό είναι ζήτημα χρόνου,υπομονής και επιμονής...Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας...Η δύναμη του να φεύγεις...Και ότι όλα αυτά μπορούν να συνεπάγονται με κάνουν να θέλω ακόμη περισσότερο να κυνηγήσω τα όνειρά μου!
ise sigouri oti 8es megalo kivismo na piasis ta onira sou?
Τι και αν τα"πρέπει"που οι άλλοι μας υποδεικνύουν δεν ταιριάζουν με τις απόψεις μας???Δεν γίνεται όλοι να βλέπουμε γαλάζιο στα όνειρά μας...!
Αυτό που θα ήθελα από εσάς,είναι να μου πείτε από την εμπειρία που οι περισσότεροι έχετε οτιδήποτε θα μπορούσε να με καθοδηγήσει σωστά σ`αυτό που τόσο πολύ αγάπω και θέλω να κυνηγήσω...
orea lipon sou leme oti i mixanes ine kat eksoxin andriko spor
giati xriazonte dinami kotsia apofasistikotita tolmi
ama vris kati apo afta mesa sou to ksanasizitame
"Έτσι είναι τα όνειρα...Είναι πάντα δίπλα σου μα σπάνια τα αγγίζεις...Είναι για λίγους...Για όσους τολμούν να απλώσουν το δικό τους χέρι...Ίσως έτσι είναι και τα περίεργα παιχνίδια...Τα ανόητα...Εκείνα που κάνουν την ψυχή να σπαρταράει...Γιατί ποτέ δεν λέγεται ότι αξίζει να ειπωθεί...Ποτέ δεν γίνεται ότι ολοκληρωτικά αναζητιέται...Ποτέ δεν είναι ξεκάθαρες οι αισθήσεις ούτε η λογική...!"
orea me aftin tin pioitiki eves8isia ise ikani gia volta me karo ke aloga oxi gia mixani
Όλη η ψυχή του ανθρώπου βρίσκεται μέσα σ`εκείνο που αγαπά αληθινά...
mporis se parakalo na milas mono gia ton eafto sou?...
Περιμένω μηνύματά σας...
Φιλικά,Βίκυ!!!
viki an ir8es gia gkomenilikia exoume pola mpakouria pro8ima edo mesa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ala min mas trelanis sta apof8egmata ke tis evestisies mexri na paraksegi8is ke esi ke na na vgalis ton pragmatiko sou eafto ke mas arxisis sta mpinelikia...
stile tis ena PM re kolostra ke pes tis oti ta logia tis agkiksan tis evestites xordes sou:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Τι να κάνω μου λείπει ...
η ΜΗΧΑΝΗ μου !!!! και λέω καμια Μ%$@%^ να περάση η ώρα![]()
Ασε που σπουδάζει στα μέρη μου μπάς και μου πη κανένα νέο απο τα Γιάννενα!!![]()
ke exis gini mantolino gia parti tis ke min mas prizete me xazomares..
ke kanonise oti 8es
ine anagki na diavazoume pipes gia onira ke saxlampourdes
gia na vre8ite kapaki ke na ksematiastite..
και εχεις σαν ΟΝΕΙΡΟ...να εχεις μια μηχανη..και να ΤΡΕΕΕΧΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ..
ΣΟΒΑΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ...
ολα τα αλλα τα χεις λυσει φανταζομαι..
α και καλως ηρθες.
και κοιτα μη κανεις παρεα με καμια νιμπας..
αυτη εχει σαν ονειρο να βγουνε παπουτσια με ανυψωτικό μηχανισμο για να παρκαρει ευκολα..:rotflmao: :rotflmao:![]()
den mou les mpimpiko 8a mas ksilosis ta antera proiniatika?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α και καλως ηρθες.
αυτη εχει σαν ονειρο να βγουνε παπουτσια με ανυψωτικό μηχανισμο για να παρκαρει ευκολα..:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από την διαφήμιση της αγαπημένης εταιρείας πετρελαιοειδών του Αφρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Fog6920042002
.............
Η δύναμη του να φεύγεις...........![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α και καλως ηρθες.
ρε αειιιιιιιιιι χέσε τα πόδια σου![]()
γκάουυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Βικυ καλως ηρθες.....αλλα ρε συ εδω εμεις κυνηγαμε τα δικα μας ονειρα και δεν τα φτανουμε.....με των αλλων θα ασχοληθουμε?
επι του πρακτικοτερου , βγαλε διπλωμα (αν δεν εχεις) και το σημαντικοτερο μαθε να οδηγας με ασφαλεια και συνεση.Για μεγαλη μηχανη κανε λιγο υπομονη μεχρι να αποκτησεις την απαραιτητη εμπειρια , στην αρχη λιγα κυβικα , ελαφρια μηχανη και δως του να καταλαβει...αλλιως στο ονειρο θα μεινεις.
α και μια και εισαι στα Γιαννενα παρε κανα οn-off μικρο να γνωρισεις και τα βουνα γυρω......
Η κοπέλα έχει όνειρα και ευαισθησίες ρε ρεμάλια ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και μια και εισαι στα Γιαννενα παρε κανα οn-off μικρο να γνωρισεις και τα βουνα γυρω......
Δεν ψάχνει να ξεχωρίσει τα πουρνάρια από τις βρούβες ...
.
.
.
.
.
Σιχτίρ αναίσθητα τομάρια ....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η κοπέλα έχει όνειρα και ευαισθησίες ρε ρεμάλια ...!!!
Δεν ψάχνει να ξεχωρίσει τα πουρνάρια από τις βρούβες ...
.
.
.
.
.
Σιχτίρ αναίσθητα τομάρια ....
![]()
![]()
![]()
μαλλον εισαι λαθος...υπαρχει καλυτερο περιβαλλον γαι ανθρωπους με ευαισθησιες και ονειρα απο τις ραχουλες και τα ρυακια των βουνων?....αν κανεις προσεχει τους τσοπανηδες και ποτε εχει περιοδο αναπαραγωγης η αρκουδα ειναι ομορφα και ειδυλλιακα....![]()
εμενα ομως απο τα λεγομενα της κοπελας με εχει προβληματισει αυτο.....
''Οι περισσότεροι θα με χαρακτήριζαν ένα ήρεμο και χαμηλών τόνων κοριτσάκι αλλά μόνο τα 2-3 άτομα που με γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν...''![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εμενα ομως απο τα λεγομενα της κοπελας με εχει προβληματισει αυτο.....
''Οι περισσότεροι θα με χαρακτήριζαν ένα ήρεμο και χαμηλών τόνων κοριτσάκι αλλά μόνο τα 2-3 άτομα που με γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν...''![]()
Ξεκίνα λοιπόν την αναζήτησή σου
![]()
![]()
το τσακίσατε το θρεντ της κοπέλας
δεν αφήνεται άνθρωπο να αγιάσει![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fog6920042002
Γειά σας!!!!
Είμαι η Βίκυ και μόλις χτες μπήκα στον κόσμο σας...Ελπίζω να με βοηθήσετε να σας μάθω καλύτερα!!!Είμαι 21και αυτή τη στιγμή σπουδάζω ακόμα στα Γιάννενα.Οι περισσότεροι θα με χαρακτήριζαν ένα ήρεμο και χαμηλών τόνων κοριτσάκι αλλά μόνο τα 2-3 άτομα που με γνωρίζουν πραγματικά ξέρουν...
"Ζήσε το όνειρο σου και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...Τουλάχιστον εσύ θα ξέρεις πως άξιζε να καείς!"
Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι μηχανές μεγάλων κυβικών και η ταχύτητα...Ίσως να μην ξέρω ακόμη να οδηγώ αλλά αυτό είναι ζήτημα χρόνου,υπομονής και επιμονής...Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας...Η δύναμη του να φεύγεις...Και ότι όλα αυτά μπορούν να συνεπάγονται με κάνουν να θέλω ακόμη περισσότερο να κυνηγήσω τα όνειρά μου!
Τι και αν τα"πρέπει"που οι άλλοι μας υποδεικνύουν δεν ταιριάζουν με τις απόψεις μας???Δεν γίνεται όλοι να βλέπουμε γαλάζιο στα όνειρά μας...!
Αυτό που θα ήθελα από εσάς,είναι να μου πείτε από την εμπειρία που οι περισσότεροι έχετε οτιδήποτε θα μπορούσε να με καθοδηγήσει σωστά σ`αυτό που τόσο πολύ αγάπω και θέλω να κυνηγήσω...
"Έτσι είναι τα όνειρα...Είναι πάντα δίπλα σου μα σπάνια τα αγγίζεις...Είναι για λίγους...Για όσους τολμούν να απλώσουν το δικό τους χέρι...Ίσως έτσι είναι και τα περίεργα παιχνίδια...Τα ανόητα...Εκείνα που κάνουν την ψυχή να σπαρταράει...Γιατί ποτέ δεν λέγεται ότι αξίζει να ειπωθεί...Ποτέ δεν γίνεται ότι ολοκληρωτικά αναζητιέται...Ποτέ δεν είναι ξεκάθαρες οι αισθήσεις ούτε η λογική...!"
Όλη η ψυχή του ανθρώπου βρίσκεται μέσα σ`εκείνο που αγαπά αληθινά...
Περιμένω μηνύματά σας...
Φιλικά,Βίκυ!!!
καλως μας ηρθες ...![]()
αραξε και απολαυσε παρεα, πλακες και τρελες ιστοριες!!!
![]()