το εχω ξαναβάλει αυτο το θεμα,αλλα τωρα θα προσπαθήσω να συντάξω το κείμενο μου οσο μπορω καλύτερα μπας κ βγαλω καμια ακρη με την βοηθεια σας
εχουμε κ λεμε:
το μοτο ειναι ενα bros με μονη πλευστη δισκοπλακα κ 4πιστονη δαγκανα nissin, αυτο που κανει ειναι οτι στα λιγα χιλιομετρα λιγο πριν την ακινητοποιήσει πιανει-αφήνει πιανει-αφηνει
αλλακτηκε δισκοπλακα τακακια με μια καινουργια xgear κ παλι τα ιδια ,με το που μπηκε πανω εκανε ακριβώς ότι έκανε κ η προηγούμενη,
ρουλεμαν τιμονιου κ τροχου καινούργια οκ, υγρά μπήκαν καινούργια, εξαέρωση έγινε,εμβολακια βγήκαν καθαριστικά, ζαντα ειναι ισια,
παρατηρήσεις:γυρνοντας ροδα κ βλεποντας το δισκο απο μπροστα δεν βλεπεις,με το ματι τουλαχιστον, στραβομαρα.βλεποντας ομως το δισκο απο διπλα βλεπεις να κανει ενα ανεβοκατέβασμα.ακομα πριν πολλα χρονια ειχε κανει οπισθεν ενα μαλακας κ με ειχε καβαλησει, αλλα τοτε δεν ειχε βγαλει κανενα προβλημα παρα μονο ενα μικρο τσαλακωμα του φτερου.
μήπως ειναι στραβος ο αξονας κ βγαζει αυτο?
η xgear ποτε δεν μου γεμισε το ματι.......αλλα ηταν η μονη εταιρια που βρηκα να εχει δισκο για ntv bros γνωριζετε απο ποιες αλλες μοτο μπορει να κανει ο δισκος,εχετε τπτ κατα νου ητε για το προβλημα που περιγραφω,ητε για την αγορα νεας δισκοπλακας
(να αναφερω οτι απ την πρωτη στιγμη που εβαλα την καινουργια πανω ειχε ακριβος τα ιδια συμπτώματα με την προηγουμενη,κ ετσι αρχισα να ψαχνω ολα τ αλλα που μπορουσαν να βγαζουν αυτη την συμπεριφορά)