καλημέρα σε 'ολους. Έχω ένα cbr1000 '05 μοντέλο. εδώ και λίγες μέρες μου κάνει διακοπές εν κινήση.στην αρχή πιστεψα πως ίσως είναι απο την βενζίνα, έβαλα άλλη και πάλι τα ίδια. τι μπορεί να συμβαίνει??
καλημέρα σε 'ολους. Έχω ένα cbr1000 '05 μοντέλο. εδώ και λίγες μέρες μου κάνει διακοπές εν κινήση.στην αρχή πιστεψα πως ίσως είναι απο την βενζίνα, έβαλα άλλη και πάλι τα ίδια. τι μπορεί να συμβαίνει??
τρομπα βενζινης?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Aναμεσα στις 7-8 σαλ?
το κάνει οπουδήποτε, αλλα ως συνήθως στις ψηλές στροφές. σα να σβήνει η μηχανη.
να υποθεσω οτι στην περιπτωση που καταφερει να ανεβασει πανω απο 7-8 σαλ (τσεκαρισε το αν μπορεις αυτο) η τελικη σου δεν ξεπερναει κατα πολυ τα 200?
99% ειναι αυτο που σου ειπε και ο Trooper, τρομπα βενζινης. Την εχω παθει 2 φορες με 2 διαφορετικα CBR1000RR
Εχω να σου προτεινω μηχανικο και αντλια μεταχειρω αν θες
![]()
ναι καπώς ετσ'ι, δεν σβήνουν ουτε οργανα ουτε φώτα.. εκει που έχω 10 στροφες κανει κατι σα να σβήνει και μετά ξανα δείνει.
αν ειναι ετσι τα πραματα πριν την αλλαγη της τρομπας ας κανει την φτηνη λυση μηπως λυθει το προβλημα.ας κανει πρωτα εναν καθαρισμο στην τρομπα που φοραει επανω και αν δεν, τοτε ναι...παει για αλλαγη.
εγω με εναν απλο καθαρισμο την γλιτωσα.
εντιτ:ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι τρομπα τωρα που διαβασα την επιβεβαιωση
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ανεβάζει αλλά στροφες αλλα όντως με τελική κοντά στα 250.. απο θεσ/νικη ειμαι ξέρεις μηχανικο εδώ. και για τι τιμες μιλαμε??
δε θα μπορουσε να ειναι βρωμικο φιλτρο μπενζινας?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.