ειχα το οτε τιβη για ενα χρονο.
σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
οποτε επερνα τηλεφονα και εβριζα αβερτα τουλαχιστον να βγαλο το αχτι μου .
πληρωνα οτε τιβη για να τουσ βριζω και να ξεδινο και οχι για να βλεπω.
μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: