Σελίδα 7 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 332

Θέμα: MotoGP στην TV

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    ειχα το οτε τιβη για ενα χρονο.
    σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
    μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
    σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
    και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
    οποτε επερνα τηλεφονα και εβριζα αβερτα τουλαχιστον να βγαλο το αχτι μου .
    πληρωνα οτε τιβη για να τουσ βριζω και να ξεδινο και οχι για να βλεπω.
    μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
    και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
    μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
    απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τη μαλακία να το ξανασκεφτείς πάντως...

ΑΠό εκεί και πέρα γιατί θες να πληρώσεις κάτι που μπορείς να έχεις τσάμπα?

To θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό,και ηθικό να πληρώνω για μια υπηρεσία που μου παρέχεται.
    Όπως και το αντίθετο βεβαίως.
    Κάνω εμπόριο.Μερικές κλοπές είναι αναπόφευκτες,αλλά άμα αρχίσουν να κλέβουν όλοι
    σε λίγο καιρό κατεβαίνουν τα ρολά.Απλά πράγματα.
    Το μοτο gp είναι προιόν, καλώς ή κακώς και πουλιέται.
    Και κατά δεύτερον έχει να κάνει με όλα τα υπόλοιπα που βλέπω με
    την ετήσια συνδρομή.
    Το φχαριστιέμαι σε απλά ελληνικά.Τόσο απλά.
    Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δε με κοροιδεύουν.
    Το πληρώνω γιατί θέλω να το βλέπω.
    Άν δεν το πληρώνω,αργά ή γρήγορα δεν θα το βλέπω.
    Επαγγελματικός αθλητισμός είναι ρε παιδιά.
    Δεν είναι 5 παιδάκια σε πίστα καρτ που κάνουνε το χαβαλέ τους.κι από μένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ναι αλλά αν κάποια δορυφορικά κανάλια έχουν πληρώσει αυτά για το δείχνουν ελεύθερα γιατί να πληρώσεις και εσύ τον ΟΤΕ?
    Δε σου λέω να κλέψεις κάτι, απλά να προτιμήσεις το τσάμπα…

(βάζεις πιάτο μια φορά και βλέπεις για πάντα και όχι μόνο αυτά...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    ειχα το οτε τιβη για ενα χρονο.
    σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
    μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
    σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
    και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
    οποτε επερνα τηλεφονα και εβριζα αβερτα τουλαχιστον να βγαλο το αχτι μου .
    πληρωνα οτε τιβη για να τουσ βριζω και να ξεδινο και οχι για να βλεπω.
    μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
    και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
    μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
    απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....

Και έβριζες ποιόν ρε φίλε; Τον φοιτητή που δουλεύει εκεί part-time; Τα ξέρω από πρώτο χέρι γιατί δούλευα κάμποσους μήνες εκεί,
    και κάτι τέτοιοι πελάτες σου χαλάνε την διάθεση για το υπόλοιπο της βάρδιάς σου.
    Οκ δεν ήταν αξιόπιστο, οκ είχε συχνά βλάβες, το ξέρεις όμως ότι κάθε φορά που έχει πρόβλημα η υπηρεσία, μπορείς να ζητήσεις πίστωση
    λογαριασμού; Δηλ όσες μέρες κάνανε να στο φτιάξουν δεν πληρώνεις δεκάρα. Αλλά πόσοι το ξέρουν αυτό, και πόσο μάλλον πόσοι το κάνουν.
    Και μετά με το δίκιο τους νιώθουν αδικημένοι και ξεσπάνε όπου βρουν.
    Και σε περίπτωση που η υπηρεσία είναι αναξιόπιστη, έχεις δικαίωμα να την διακόψεις πριν το 12μηνο, αλλά δεν το έψαξες καλά..
    Τα υπόλοιπα με τα χαρτιά κλπ τα αφήνω ασχολίαστα.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    ...
    Να την κάνεις ΤΙ την αποζημίωση όταν δεν λαμβάνεις την υπηρεσία που (ακριβο)πληρώνεις; Αν π.χ. χάσω τον αγώνα του Mugello ή τον τελικό του Roland Garros πρέπει να ικανοποιηθώ από τα 1-2 ευρώ που θα μου πιστώσουν στο λογαριασμό για τη μέρα που δεν έπαιζε ο δέκτης; Έχουμε δει κάπως λάθος την έννοια της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Να την κάνεις ΤΙ την αποζημίωση όταν δεν λαμβάνεις την υπηρεσία που (ακριβο)πληρώνεις; Αν π.χ. χάσω τον αγώνα του Mugello ή τον τελικό του Roland Garros πρέπει να ικανοποιηθώ από τα 1-2 ευρώ που θα μου πιστώσουν στο λογαριασμό για τη μέρα που δεν έπαιζε ο δέκτης; Έχουμε δει κάπως λάθος την έννοια της παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα...
    +πολλα...

Τότε διακόπτεις την υπηρεσία σου και όλα καλά.
    Γιατί δηλαδή αν χάσεις τον αγώνα στο mugello, και μετά πάρεις κάπακι στην υποστήριξη
    και μπινελικώσεις, όλα θα φτιάξουν; Δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται..

Είπε κάτι πολύ σωστό η Γιαγια Αρκούδα στο τέλος, αλλά δεν το επισήμανα. Δυσφήμιση. Αυτό
    είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.

Γιατί δηλαδή αν χάσεις τον αγώνα στο mugello, και μετά πάρεις κάπακι στην υποστήριξη

Είπε κάτι πολύ σωστό η Γιαγια Αρκούδα στο τέλος, αλλά δεν το επισήμανα. Δυσφήμιση. Αυτό
    Διακόπτεις την υπηρεσία πληρώνοντας και "τέλος διακοπής" εννοείς... Κερατάς και δαρμένος δηλαδή.
    Και όχι, δεν είπα ότι το μπινελίκωμα είναι λύση. Αλλά συνήθως, αντί να σου ζητήσουν συγγνώμη και να σου παρατείνουν π.χ. τη συνδρομή δωρεάν, προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό/μ@λάκα/άσχετο και ότι τέλος πάντων το πρόβλημα δεν είναι δικό τους...

Υ.Γ. Το αν είμαι με τα καλά μου ή όχι, μάλλον δεν είσαι αρμόδιος να το κρίνεις.

Κανένα τέλος διακοπής δεν πληρώνεις, αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την αξιοπιστία της υπηρεσίας.
    Αλλά ναι τον εξοπλισμό πρέπει να το επιστρέψεις.
    Όσο για το άλλο μην θίγεσαι, δεν πήγαινε ειδικά σε εσένα..
    Και στο τέλος μου τα γύρισες λίγο Δηλ δεν θέλεις πίστωση λογαριασμού, αλλά μια μικρή δωρεάν παράταση?
    Ποιά η διαφορά? :s

Επειδή μάλλον έχω ξεφύγει αρκετά από το θέμα του θρεντ, όποιος μοντ θέλει μπορεί να σβήσει ότι κρίνει ότι
    είναι άσχετο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στα τάρταρα μάγκες το motogp!

να κλείσει και η μαλακία του Διατσίδη

να'ναι καλά το internet

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki

+ πιο πολλα

Διακόπτεις την συνδρομή-πακέτο και αφηνεις τις "παναγιες". Δλδ φταιει ο υπαλληλος που θα "σταυρώσεις" για το αναξιοπιστο δικτυο? Το πιθανοτερο ειναι να τον εχουν προσλαβει για να ακουει τις "παναγιες " οταν πρωτο πηραν χαμπαρι οτι τελικα το προιον δεν..... 24/7. Μου θυμιζετε τους τυπους που βαρανε τις tv οταν δεν δειχνουν καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    για λαιβ μεσω ιντερνετ πρεπει η ταχυτητα στη περιοχη η αυτη που φτανει σε σενα να ειναι πανω απο 6 ... απο τα 24 που λενε. αν για λογους αποστασης η οτι αλλο πεφτει εχει σπασιματα η και καθολου εικονα. εγω εχω ον τιβι και μεχρι να το σεταρω στη αρχη ειχα θεμα. σε αυτα τα συστηματα προταιρεοτητα εχει η τιβι. οποτε αν εχεις 7 ταχυτητα και παιζεις ταυτοχρονα τιβι και νετ παιρνει τα 6 η τιβι και σου μενει μονο 1 για το νετ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    γιαυτο το λογο πλεον το πακετο του ΟΤΕ TV (και οχι CONNX TV που ηταν περσι) εκπεμπει ΚΑΙ δορυφορικα.
    τα high definition καναλια θα ειναι μονο στο δορυφορικο πακετο το οποιο ειναι πολυ σταθερο.
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Όταν ο υπάλληλος βγαίνει στο τηλέφωνο, δεν είναι ο υπάλληλος, αλλά ο εκπρόσωπος της εταιρίας.
    Ο άνθρωπος που τηλεφωνεί δεν είναι ένας όποιος να ναι αλλά ο πελάτης.
    Αυτός δηλαδή που πληρώνει και την κωλοεταιρία και τον υπάλληλο.
    Άρα δεδομένου ότι όταν μπαίνει κάποιος στο –μικρό- μαγαζί μου του λέω καλημέρα ευχαριστώ παρακαλώ για 1 ευρώ το ίδιο απαιτώ και από τον υπάλληλο.
    Αν τον παίρνω τηλέφωνο και περιμένω 1 ώρα για να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη ΝΑΙ τσαντίζομαι.
    Κι όταν ρωτάω γιατί στο διάβολο περιμένω τόση ώρα και αυτός αντί να πει λυπάμαι συγνώμη κλπ αρχίζει τη φιλοσοφία τσαντίζομαι ακόμα περισσότερο.
    Αλλά εκεί που γίνομαι έξω φρενών είναι εκεί που είναι πια σαφές ότι η ΜΕΓΑΛΗ εταιρία σε εξαπάτησε και ο υπάλληλος συνεχίζει το παραμύθι που του μάθανε.
    Αν ο ίδιος υπάλληλος έρθει στο μαγαζί μου να πάρει καπότες κι εγώ τον αφήσω να περιμένει μια ώρα απ έξω τι θα κάνει?
    Θα σεβαστεί ότι κι εγώ είμαι μεροκαματιάρης κλπ κλπ
    ή θα με αρχίσει στα μπινελίκια ?
    Κι αν εγώ του απαντήσω…
    -Άμα δε σου αρέσει τράβα σε άλλο περίπτερο να πάρεις καπότες είναι σίγουρο ότι ο ίδιος υπάλληλος δεν θα με πλακώσει στο ξύλο ?
    (και δεν θα το αξίζω κι όλας…?)
    Μη λέτε ότι θέλετε εδώ μέσα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όταν ο υπάλληλος βγαίνει στο τηλέφωνο, δεν είναι ο υπάλληλος, αλλά ο εκπρόσωπος της εταιρίας.
    Ο άνθρωπος που τηλεφωνεί δεν είναι ένας όποιος να ναι αλλά ο πελάτης.
    Αυτός δηλαδή που πληρώνει και την κωλοεταιρία και τον υπάλληλο.
    Άρα δεδομένου ότι όταν μπαίνει κάποιος στο –μικρό- μαγαζί μου του λέω καλημέρα ευχαριστώ παρακαλώ για 1 ευρώ το ίδιο απαιτώ και από τον υπάλληλο.
    Αν τον παίρνω τηλέφωνο και περιμένω 1 ώρα για να μιλήσω με την τεχνική υποστήριξη ΝΑΙ τσαντίζομαι.
    Κι όταν ρωτάω γιατί στο διάβολο περιμένω τόση ώρα και αυτός αντί να πει λυπάμαι συγνώμη κλπ αρχίζει τη φιλοσοφία τσαντίζομαι ακόμα περισσότερο.
    Αλλά εκεί που γίνομαι έξω φρενών είναι εκεί που είναι πια σαφές ότι η ΜΕΓΑΛΗ εταιρία σε εξαπάτησε και ο υπάλληλος συνεχίζει το παραμύθι που του μάθανε.
    Αν ο ίδιος υπάλληλος έρθει στο μαγαζί μου να πάρει καπότες κι εγώ τον αφήσω να περιμένει μια ώρα απ έξω τι θα κάνει?
    Θα σεβαστεί ότι κι εγώ είμαι μεροκαματιάρης κλπ κλπ
    ή θα με αρχίσει στα μπινελίκια ?
    Κι αν εγώ του απαντήσω…
    -Άμα δε σου αρέσει τράβα σε άλλο περίπτερο να πάρεις καπότες είναι σίγουρο ότι ο ίδιος υπάλληλος δεν θα με πλακώσει στο ξύλο ?
    (και δεν θα το αξίζω κι όλας…?)
    Μη λέτε ότι θέλετε εδώ μέσα.
    Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά νομίζω ότι πλέον έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα...

Σελίδα 7 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Athens Enduro 2007 στην TV
    από STOYBI στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2007, 18:48
  2. Moto GP & SBK στην TV?
    από urban στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 15:16
  3. Αγώνες MotoGP στην TV?
    από dimzab στο forum Αγωνιστικά νέα