2o Track Day του moto.gr
Οταν στην βαραει καποια στιγμη απλα θελεις να ''φευγεις''... υ.γ. σορρυ για τις φωτο...δεν εχω τοσο καλο ''ματι''...και βεβαια ποτε μια φωτογραφια δεν μπορει να απεικονισει την πραγματικοτητα...και δεν θυμαμαι και ολες τις τοποθεσιες...
Αραχωβα (νομιζω)
ακριβως διπλα σττην καφετερια ιδιωτικος κηπος....ζηλεψα...για καποια στιγμη πιστεψα οτι θα ειμαι και εγω σε ενα χωριο αλλα ''παει πεταξε το πουλακι''...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 27/03/2012 στις 02:09.
περιμενοντας το λεωφορειο...οταν καποιος θελει κατι το κανει με οποιον τροπο...
On the road...
παλιες καλες εποχες...
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 26/03/2012 στις 12:15.
ορεινη Ναυπακτια...
αν το δειτε απο κοντα ειναι ''μαγικο'' μερος...
ωραια...ωρα για ενα τσιγαρακι... και διπλο γλυκο ελληνικο απο αυτο το μαγαζι....οπου βεβαια δεν θυμαμαι πιο χωριο ειναι...
αμαν ενα φιδακι... και ειναι μεγαλο το ατιμο....ακομα πρεπει να ειναι ορεινη Ναυπακτια...
γοργα γοργα φτασαμε στη κυρα της Λιμνης... ομορφο ε??? και μια by night...
βουρ... αφου ''σωσαμε'' την καημενουλα που ηταν στην μεση του δρομου....7 αυτοκινητα περασαν και ολοι στα @@ τους...
γνωστη γεφυρα απο οπου ξεκινανε το rafting και κλασσικα δεν θυμαμαι... ωραια κομματια... και χρωματα πιο γαλαζια απο τα γαλαζια http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4&ob=av3n ματια της....
χαλαρωμα... βλεποντας αυτο... σου ερχετε ορεξη να παρεις φορα...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 26/03/2012 στις 23:07.
θα παρω τα βουνα...λογικα ειναι μικρο Παπιγκο... θα κατσω στο παγκακι... και θα βλεπω αυτο το χαλι...