οπως προειπα δεν εχω φωτογραφικο ματι...αλλα και παλι η πραγματικοτητα ειναι παντα το κατι αλλο...σαυ ευχομαι να πατε και εσεις καποια στιγμη...ευχαριστω πολυ τον ''συνταξιδιοτη/συνεπιβατη'' για της χρησιμες Info...
απο την δικη μου πλευρα και απο οσα θυμαμε...τα πανω???ζαγορια ειναι ωραια και γραφικα και με καλυτερη ασφαλτο...αλλα τα κατω??? προς Βαλια Καλντα ειναι το κατι αλλο...
να ειστε ολοι καλα και ορθιοι...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
![]()
ΜΑΥΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ-ΑΣΠΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.Αχτυπητος συνδιασμος που σε κανει να τρεχεις.............παντα τετοια φιλε,να ονειρευομαστε![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Μια χαρά σου ήρθε Πάνο !!! Για κακή μου τύχη έχω βρεθεί εκεί πάνω πάνω από 5 φορές όλες με αυτοκίνητο , η μαγεία δεν χάνει σε τίποτα , η απόλαυση όμως υστερεί σημαντικά . Στα πλάνα είναι να πεταχτώ προς τα εκεί για μια βδομάδα , πότε όμως δεν γνωρίζω !!! Στο καφέ που δείχνεις έφτιαχνε τις ωραιότερες ηπειρώτικες πίτες με χορταρικά από την περιοχή .Συνδύασε τα με γαλοτή, τσίπουρο και καλή παρέα και είσαι γκολ για το υπόλοιπο της μέρας ...![]()
Respect mah authoritah!!!!
οτι καλυτερο!!!Ωραιος
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Ευχαριστω, Πανο!
Το ταξιδι σου, με "ταξιδεψε"...
Inochi, ρε!
Για οσο.
Μπράβο ρε Πάνο! Μερικές φορές το σόλο χάσιμο είναι το καλύτερο. Με είχες πάρει τηλέφωνο από εκεί πάνω... και ζήλευα.
Πάντως μερικές φωτογραφίες είναι καταπληκτικές και ας λες ότι "δεν έχεις μάτι"...
Πάντα τέτοια και καλύτερα!
![]()
ωραίος ρε φίλε, καλούς δρόμους να έχουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Ωραίος Πάνο! Πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για το ομορφότερο μέρος της Ελλάδας, σίγουρα κάποιοι προτιμούν θάλασσες και παραλίες (κι εγώ τρελαίνομαι εξάλλου) αλλά εμείς εδώ στην Κρήτη έχουμε χορτάσει από αυτά, άρα; Οι διακοπές του Δεκεμβρίου του 2010 θα μου μείνουν αξέχαστες, για όλα αυτά που έζησα και που είδα εκεί πάνω!
Ποιος είναι ο μάγκας που πήγε στη βαρυχειμωνιά κι έπεσε στα κρύα τα νερά;
![]()
Τελευταία τροποποίηση από makis206; 28/03/2012 στις 07:23.