Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 70

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ

Νέο μέλος

ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ

Οπως θα ειδατε πολλοι απο το αλλο θεμα που ανοιξα για την επιλογη μηχανης ειμαι καινουριος στο χωμα κσι θελω και παλι τα"φωτα σας".Θελω να αγορασω μποτες και ειπα να αγορασω φτηνες για να κανω ισα ισα τη δουλεια μου.Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα μιας και ειναι θεμα προστασιας και ασφαλειας.Ετσι να μην τα πολυλογω σκεφτομαι να διαθεσω 200-250 ισως και 300 ευρω αν προκειται για καποια πολυ καλη και αξιζει.Παρακαλω προτεινεται μαρκες αλλα και μαγαζια που ενδεχομενος εχουν καλυτερες τιμες απο εδω στη επαρχια που ειναι πανακριβα....Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    φιλε θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τα λεφτα που σκεφτεσαι να διαθεσεις!
    Άποψή μου βεβαια!
    Υπάρχουν πολύ καλές μπότες στα 200 ευρω. Χωρια που μπορεις να βρεις και μεταχειρω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bogart
    Ψάξε για μπότα με άρθρωση στον αστράγαλο, μην είναι μονοκόματη!!
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Οι επιλογές, για μένα αφού ψάχνω κι εγώ για τον γιό μου είναι:
    1.SIDI CROSSFIRE. Πολύ μαλακή μπότα με πολύ καλή προστασία. Την φοράς και αμέσως πας για προπόνηση.Έχουν ακουστει παράπονα για την αντοχή τους στον χρόνο,
    2. GAERNE SG 10. Τίς έχω τρία χρόνια τώρα. Πολύ καλή μπότα με πολύ καλή προστασία αλλά σκληρή και χρειάζεται στρώσιμο και συνήθεια. Μετά από τρία χρόνια είναι σε πολύ πολύ καλή κατάσταση ακόμα και η σόλα παρόλα τα κιλά μου (100+) και προπόνηση enduro και motocross. Μου παρουσίασε μετά από ενα χρόνο βλάβη στην μία βίδα της άρθρωσης αλλά την επισκεύασα και είναι εντάξει. Ενα θεματάκι που έχει είναι ότι είναι βαριές γενικά μπότες και σε οδήγηση σε λάσπη σε κουράζουν. (Στο ΑΤΤΙΚΑ της Θήβας που είχε λάσπη στον δεύτερο γύρο δυσκολευόμουν να σηκώσω τα πόδια μου από το έδαφος στον μαρσπιέ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τις OXTAR ΤXC PRO 2? http://www.coloriposto.gr/web/?id=17...=off-road-line . Οπτικά δείχνει καλή μπότα και σε πολύ καλή τιμή. Λέω σήμερα το απόγευμα να πετα;χτώ μέχρι την COLORI να τις δώ.
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Νέο μέλος
    Η crossfire και μενα μου ειπαν οτι ειναι κορυφαια μποτα αλλα ξεφευγει στην τιμη.Φτανει στο 400αρι και ειναι παρα πολλα.Αν ητσν στα 300 το πολυ θα την επαιρνα.Η charger της sidi??Μηπως ειναι κ αυτη καλη μποτα;;;Αν μαθεις για την oxtar παρακαλω ενημερωσε μιας και εδω στην επαρχια δεν υπαρχει δυνατοτητα οπτικης επαφης αλλα ουτε κ δοκιμης...

Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

πρόσθετο μελος Το avatar του/της Ovi
    εγω πηρα της sidi charger, πολύ καλή μποτα. η crossfire αν δεν κανω λάθος εχουν αποσπομενη σόλα,, αλλα η chager ειναι πιο ελαφριες (και πιο φτηνες).
    2 STROKES FOR LIFE ! ! !
    4 STROKES FOR MY WIFE.

alpinestars tech 8
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

παρε την crossfire φιλε πολυ καλη μποτα δοκιμασμενη σε δυσκολες συνθηκες , και φοβερη προστασια του ποδιου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Για να διυλίσωμεν τον κώνωπα...

Οι μπότες enduro έχουν πιο μαλακό πέλμα από αυτές του MX με πιο σκληρή "καμάρα" γιατί οι εντουράδες είναι τεμπέληδες και σηκώνονται στους αναβολείς με το πέλμα και όχι με τον "μύλο"..
    Η χάραξη του πέλματος είναι πιο "άγρια" για να μπορείς να περπατήσεις (ω ναι, χρειάζεται πλειστάκις) κουβαλώντας είτε το σαρκίον σου είτε το μηχανάκι σου (ενίοτε και μηχανάκια τρίτων..) ενώ των MX είναι πιο flat για να μην μαγκώνει το βγαλμένο πόδι όταν βρει κάτω..

Προσωπική γνώμη: Οι μπότες με την άρθρωση στον αστράγαλο δεν είναι τόσο βολικές για εντούρο γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κουράζουν αρκετά τον μπροστινό μυ της κνήμης (σε σημείο να μην μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα) και θέλουν συνεχές και σχολαστικό καθάρισμα, αλλιώς καταστρέφεται πολύ γρήγορα ο μηχανισμός της άρθρωσης...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsos_ktm Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.
    Ρε Μήτσο τελικά τι σου είπε ο φίλος σου . Θα μας πείς?

Λοιπόν και η charger και η crossfire έχουν άρθρωση . Η charger έχουν μονή άρθρωση σε αντίθεση με την crossfire που είναι διπλή .
    Γενικά η charger είναι πιο απλό και φθηνό μοντέλο της crossfire . Και οι 2 είναι πολύ καλές μπότες .
    Αν η τσέπη σου φτάνει για crossfire πάρτες , αλλιώς μια χαρά είναι και οι charger.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Για να διυλίσωμεν τον κώνωπα...

Προσωπική γνώμη: Οι μπότες με την άρθρωση στον αστράγαλο δεν είναι τόσο βολικές για εντούρο γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κουράζουν αρκετά τον μπροστινό μυ της κνήμης (σε σημείο να μην μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα) και θέλουν συνεχές και σχολαστικό καθάρισμα, αλλιώς καταστρέφεται πολύ γρήγορα ο μηχανισμός της άρθρωσης...
    Και εγώ αυτής της θεωρίας ήμουν μέχρι που απόκτησα μπότα με άρθρωση.
    Μετα απο 3 χρόνια μπορώ να σου πώ οτι η αίσθηση, είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη μέρα. Για άνεση δεν το συζητάω.
    Αντίθετα η μπότα που δεν έχει άρθρωση, όσο περνάει ο καιρός όλο και μαλακώνει . Με τις παλιές στο τέλος έπαιζα και μπασκετάκι
    Όσο για συντήρηση , δεν τις έχω πλύνει ποτέ . Τι εντουράδες είμαστε
    Τελευταία τροποποίηση από marios8; 30/03/2012 στις 08:56.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Φιλαράκι ........SIDI CROSSFIRE SRS ......που αλλάζουν οι πατούρες κ θα γίνεις ENDURO TOP RIDER !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Και εγώ αυτής της θεωρίας ήμουν μέχρι που απόκτησα μπότα με άρθρωση.
    Μετα απο 3 χρόνια μπορώ να σου πώ οτι η αίσθηση, είναι ακριβώς ίδια με την πρώτη μέρα. Για άνεση δεν το συζητάω.
    Αντίθετα οι μπότα που δεν έχει άρθρωση, όσο περνάει ο καιρός όλο και μαλακώνει . Με τις παλιές στο τέλος έπαιζα και μπασκετάκι
    Όσο για συντήρηση , δεν τις έχω πλύνει ποτέ . Τι εντουράδες είμαστε

Μάριε με ενδιαφέρει και η αντοχή στον χρόνο, αφου οι GAERNE SG10 μου στον τομέα αυτόν έχουν βγει παλλικάρι. Να αντέξουν 3-4 χρονάκια,
    `
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ARISPEED1 Προβολή μηνύματος
    Φιλαράκι ........SIDI CROSSFIRE SRS ......που αλλάζουν οι πατούρες κ θα γίνεις ENDURO TOP RIDER !

Αρίνο υπάρχουν CROSSFIRE και CROSSFIRE SRS? Εάν ναι ποιά διαφορά 'εχουν ? Μήπως SRS είναι motard ?
    ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΤΑΣ..!
    από @bsolut!! στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2009, 08:08
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  3. Εντουρο Στην Αρκαδια